tisdag 31 juli 2012

Riktiga miljöproblem vs. fabricerade miljöproblem.

Sanningen är att miljöpartiet, till skillnad från vänsterpartiet, faktiskt har ett existensberättigande i Sveriges Riksdag. Om de bara var ett parti som ville ta tag i och prioritera de riktiga miljö- frågor och problemen vi har i Sverige. Mycket av det här dilemat inom sveriges miljörörelse har att göra med massmedia och utbildningsväsendet, och hur man har manipulerat och indoktrinerat folk inom miljörörelsen.

Klimatalarmismen är en bluff som kommer ifrån Club of Rome och den övriga eliten som är malthuseaner som är bestta av att reducera jordens befolkning. Jag har tidigare skrivit om Agenda 21, och om ni inte vet vad det är, är det verkligen dags att vakna! Eliten använder sig av olika miljöproblem för att legitimera en världsregering. För det ändamålet sprider de myter om Peak Oil, överbefolkning och klimatförändringar. Just "överbefolkningen" är nyckeln till hela deras eugeniska projekt. Den som vill kan alltid kolla upp George Guidstones, något som ofta kallas för elitens tio bud.

Så det är inte så konstigt att etablissemanget överdriver och rent av ljuger om problemet med klimatförändringarna. Med FN:s Agenda 21 sätter man belastningen på individerna genom massvis med klimatskatter och miljöregleringar till något de själva kaller för det postindustriella samhället. I samma veva tvingar de oss alla att ge upp vår nationella suveränitet då allting handlar om "internationell solidaritet för miljön". Individen får då stå vid sidan för kollektivet.

Men vad sägs då om problemet med de hormonstörande kemikalierna? Sperman mår allt sämre. Unga friska män i väst är idag en fjärdedel lika fertila som ung friska män på 1920-talet. Något har förändrats sen dess. Men massmedia är dock inte lika intresserade av detta! Kan det bero på att eliten är besatta av att just reducera världens befolkning? En utav de största bovarna när det gäller detta är plast-kemikalierna som blev till tack vare Monsanto. Och vem var det som grundade Monsanto om inte just en Knight of Malta, nämligen John Francis Queeny? Så svaret till frågan är ett rungande JA! Eliten är väl medveten om utvecklingen med försämrad fertilitet. Och de godtar så klart detta som något positivt "för att rädda miljön".

Ur Naturskyddsföreningens kampanj "Rädda Mannen!". 
Naturskyddsföreningen må ha en massa propaganda åt klimatalarmisterna, men de tar åtminstone upp den mycket allvarliga problematiken med kemikalierna som framför allt drabbar unga friska män i väst. Det handlar om kemikalier i vardagsmiljön, alltså inte bara i BPA eller saker du finner i burkar och plast, utan även en massa saker i ditt hem, som kläder, flaskor, burkar, apparater, leksaker, plastpåsar med mera. Listan är egentligen oändlig. Detta skadar framför allt männen! I synnerhet unga män och deras sperma. Risken är stor att många i Sverige kommer att vara barnlösa om några generationer om inte frågan lyfts fram på bordet och något görs åt detta.

Om ingenting sker kommer så klart eliten redan av vara redo med sina lösningar. Som oftast har att göra med teknologi. De försöker tillverka konstgjord sperma, redan specialtillverkade bebisar och när du blir gammal är det maskinerna som kommer då att ta över. De perfekta indigo människorna som är överlägsna de naturliga, mer likt den nya människan som kommunister, nazister och mångkulturalister alltid drömt om som dessutom redan är chippad och väl kontrollerad. En postdemokratisk värld där allt är konstgjord och inget som Gud skapade finns kvar för oss att uppleva. Eliten alltid med sin eviga luciferianska dröm om att få leka Gud.Jag föreslår att ni stödjer Naturskyddsföreningens "Rädda Mannen!" kampanj innan det blir för sent. Och kom ihåg, ät köttet och spotta ut benen. Ta gärna del av deras information gällande kemikalierna och dess cocktaileffekt på unga män och de reproduktiva organen. Men förvänta dig inte heller att det hela blir fritt från klimatalarmistisk propaganda. Det hör till miljörörelsen. De vet helt enkelt inte bättre. Det är min bedömning.Naturskyddsföreningen har även försökt få en del uppmärksamhet under Almedalsveckan. Om du är aktiv inom ett parti eller en tidning eller driver en egen blogg, se till att ta upp frågan och se till att det blir större uppmärksamhet kring detta.

Jämför hur mycket uppmärksamhet den här frågan har fått med klimatalarmismen. Tidigare i år fick "klimatforskningen" svidande kritik från Riksrevisionen. Något som inte fick särskillt mycket uppmärksamhet i svensk media. En liten notis hos DN och så ett litet ljud från SR. Se på hur mycket uppmärksamhet och fram för allt propaganda klimatalarmisterna får. Tabellen talar sitt tydliga språk. Svenska folket är ordentligt indoktrinerade på så många olka sätt, så det är skrämmande. Kritisk tänkande verkar en bristvara bland svenskarna idag. Fråga er nu, varför en fråga som rör folkhälsan får så lite uppmärksamhet jämfört med en fråga som endast finns till för att ge eliterna mer makt.

Följande är saxat från Naturskyddsföreningens projekt "Rädda Mannen!":

"Har du hört talas om cocktaileffekten? Nej, det handlar inte om huvudvärk dagen efter en blöt kväll. Det är tyvärr något mycket värre än så. Nämligen det som händer i våra kroppar när små rester från olika kemikalier blandas ihop och blir en giftig mix.
Osynliga små partiklar som tappar fästet från golv och möbler i våra hem, från elektronikprylar och den mat vi äter – och sedan hamnar i våra kroppar. Barn är extra känsliga för det här och plast är en särskild bov i sammanhanget. Något som uppmärksammats på Twitter under hashtagen #plastriot i veckan.
Den mikroskopiska soppan i våra kroppar varken syns eller hörs. Den gör faktiskt inget väsen av sig över huvud taget – till en början. Men den finns där. Vad som händer om 20 eller 30 år är det ingen som vet. Men det finns tecken på att vår förmåga att få barn är på väg ur balans. Särskilt mannens fertilitet är i fara.
Vi på Naturskyddsföreningen tar det här på största allvar och driver därför kampanjen ”Rädda mannen!”. Genom att stödja oss kan du vara med och bidra till en framtid med färre farliga kemikalier. Det är dags för företagen att ta ansvar för innehållet i sina produkter. Och för politikerna att ställa tuffare krav. Tycker du inte?" 

Hoppas nu att folk kan se att allt är inte svart och vitt. Att det finns både riktiga miljöproblem och helt fabricerade sådanna. Låt oss se till fakta och förstå elitens agenda för att bättre kunna diskutera oss fram till en vettig lösning, utan orimliga miljöregleringar som drabbar företagande och med stränga straff för de som tillverkar och erbjuder ett bedrägeri som är skadlig. Den här diskussionen är nödvändig om vi ska komma någonstans. Men då gäller det för folk att informera sig och förstå vad elitens agenda verkligen är, till att börja med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar