söndag 29 juli 2012

Fallet Irwin Schiff.Vi har oftast fått höra om politiska fångar i Vitryssland, Ukraina, Azerbajdzjan och andra "skurkstater" från våra medier här i väst. Lite som att insinuera att sådant inte sker i väst. Här i Sverige tillåts endast kritik av USA från vänster. Därmed är fallet Irwin Schiff helt ointressant för svenska medier.

Irwin Schiff är far till Peter Schiff som bloggens läsare har säkert blivit bekanta med, då jag oftast skrivit om Peter Schiff och hur han sätter dit socialister och andra keynesianer. Familjen Schiff har länge kämpat mot den globala eliten och i synnerhet WallStreets bankmaffiamakt och statens våldtäkt av landets konstitution.

Irwin Schiff blev känd som skattemotståndare och länge drivit tesen att inkomstskatten är helt lagvidrig och går emot landets grundlag. Många experter och bedömmare från jurister till ekonomer har gett honom rätt. Till och med kändisar har agerat mot staten likt Irwin Schiff. Skillnaden var att Irwin Schiff ville att ingen skulle behöva tvingas betala inkomstskatt. Och han försökte ta fallet till rättegångar. Men staten har aldrig velat ge honom rätt. FBI har gjort räder mot hans arbetsplats och även lyckats häckta honom. Till slut hamnade han i fängelset. Idag är det tänkt att han ska sitta i där och att han inte ska lämna fängelset före den 7:e oktober 2016. Irwin Schiff är nu en 84-årig man.

Det har ryktats en hel del på nätet om att vakter vid flera tillfällen ska ha misshandlat Irwin Schiff i fångenskap. Detta är dock inget som hans söner Peter och Andrew Schiff velat kommentera.

Men hur som helst kan ni förstå varför svensk media aldrig skulle intressera sig för den här storyn. Någon som överhuvudtaget skulle vilja sänka- eller som i det här fallet helt avskaffa skatter, skulle aldrig få komma fram. Men den här sortens händelser är något som fler bör uppmärksamma.Nedan ser ni en längre intervju med Irwin Schiff från 2004.Familjen Schiff åker nu till fängelset så att barnbarnen ska få träffa sin farfar, och samtidigt för att familjen ska få be om nåd för att släppa den 84-årige skattemotståndaren och småbarnsfarfarn fri med hänsyn till hans ålder och att han inte är kriminell. Under sin resa passar Peter Schiff på att träffa vanligt folk, bönder och småföretagare med flera, och diskuterar skatter, regleringar och hur fackföreningar gjorde sitt yttersta för att skicka de produktiva industrijobben till Kina bland annat.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar