torsdag 19 juli 2012

Sverige lyder under FN - Operation avväpna svenskarna påbörjar.

Doris Högne Rydheim (SÄPO). 
Kl.06:00 på morgonen torsdagen den 19:de juli 2012, sänder rapport ett anmärkningsvärt nyhetsinslag. Det hela handlar om två separata sekvenser som handlar om vapen i Sverige. Och det hela sänds på ett klassiskt subversivt sätt.

Nyheterna denna morgon inleds med regeringens beslut om att helt se över jaktlagstiftningen då de anser den vara "omodern". I vissa fall kan det stämma. Men vän av personlig försvar och ansvar samt skeptiker av staten borde inse hur lätt detta kan utnyttjas till att bli en ny jaktlagstiftning som begränsar och försvårar för både jägare och beväpnade laglydiga medborgare.

Denna nyhet följdes kort av en nyhet om Afrika innan den gick över till att återigen ta upp vapen här hemma i Sverige. Den här gången sa de det rakt ut: vapenlagarna skulle skärpas! Vid årskiftet ska utredningen lämna förslag till hur själva lagstiftningen kommer att se ut. Så det återstår att se hur det kommer att bli med det. Men redan nu får vi veta att magasin kommer att begränsas, och skärpta straff för vapenbrott blir till då vi kommer att eventuellt få en strängare rubricering, "synerligen grovt vapenbrott". Mer än så får vi inte veta. Men det är illa nog.

Från GP/TT som SVT hänvisar till får vi reda på att utredaren är Doris Högne Rydheim, SÄPO-agent. Det är alltså hon som är källan till nyheten om begränsningar av antalet kulor i magasinet. Det som är uppenbart är att hon fått detta i uppdrag. Och hon lär säkerligen komma fram med det önskade förslaget den kommande vintern.

Vapenmotståndare utnyttjar hämska dåd för att kräva hårdare vapenlagar. Men tänk er hur det skulle ha varit om folk på Utöya varit beväpnade, hur skulle Breivik kunna begå en massmord på ett 60-tal personer om några av de vuxna på ön hade varit beväpnade? Ändå så inledde svensk media med Jerzy Sarnecki i spetsen en hets kampanj mot vapen i Sverige efter 22/7-dådet. Även efter Peter Mangs dåd blev det samma visa från samma dubiösa typer.

För er som inte är övertygade vapenvänner så rekommenderar jag att ni läser Olle Fjordgrens inlägg på Newsmill om just det här ämnet. Vi som bor ute på landet kan inte vänta på polis ifall någon beväpnad individ vill begå inbrott, stöld, misshandel, (och Gud vet vad mer kan hända om/när en ekonomisk kollaps slår till med tanke på alla kriminella gäng som finns idag). Men många här har jaktvapen med mer. De skulle kunna utnyttja dessa vapen som nödvärn för att skydda liv och egendom. Och ja även jaktfrågan vävs ihop med detta då många bönder här i Dalarna drabbas jämt av attacker mot egendom utfört av vargar! Det är dock ytterst sällan dessa nyheter kommer fram ens till de lokala tidningarna! Utan det är något vi får reda på i byarna när vi träffar varandra.

Jag misstänker att den ökande propagandan för att avväpna svenskarna har med FN:s UNODA att göra. En organisation som arbetar för att helt avväpna civilbefolkningen i hela världen (på sikt även stater). Något de arbetat på i 20 år nu. Målet är som alltid ett nyckelord/begrepp för globalisterna, nämligen fred. (Jag har tidigare förklarat varför idén om världsfred är helt orealistisk, det bland annat kan ni läsa om här).

UNODA arbetar just nu, juli 2012, på ett nytt avväpningsavtal ATT. Något som uppmärksammats av den amerikanska högern då de fruktar att Obama ska genomföra en fullskalig avväpning av den amerikanska civilbefolkningen. Avslutningsvis har jag bara en sak att säga:

Sverige ut ur FN! 


1 kommentar:

  1. ..och polisen fortsätter göra business med kriminella med knark och vapen så det handlar endast att konfiskera från de oskyldiga. Polisen, som elitens batong, kommer fortsätta på brottets bana. Business as usual.

    SvaraRadera