lördag 7 juli 2012

EU är ett vänsterprojekt.

Mera skatter, flera regleringar, mer centralstyrning, större spenderingar (á la Keynes). Vad är det som är så "höger" med EU egentligen? Svensk vänstermedia har gett en felaktig bild av EU och lurat borgerliga väljare att gilla EU. Men i följande video ser man återigen hur EU egentligen är ett klassisk vänsterprojekt. Inte så konstigt att det är de konservativa i Europa som är mer kritiska än vänstern. Men här i Sverige har man fördummat debatten till en extrem låg nivå, där folk inte inser hur företagsfientlig EU egentligen är.


1 kommentar:

  1. Kommunisterna borde stå och studsa av upphetsning i denna tid av överstatlighet. De är så nära sitt mål av total dominans.
    Jag har iofs nu en känsla av att de inte kommer kunna lyckas. Var i Tyskland nyss och handlade honung, fisk, vin och jordgubbar av bönder/fiskare. Det finns fortfarande närproducerat på många ställen i världen och detta kommer hindra deras kontroll genom svält. Mat är ju trots allt det som avgör.
    Tanten clinton har alla medlöpare i Europa med sig men världens aktörer består inte endast av frimurare och bilderbergare.

    Jag gillar din blogg. Ge inte upp när/om det känns tungt!

    SvaraRadera