tisdag 3 juli 2012

Den usla säkerheten i OS i London bäddar för terrorattacker!

En undercover (whistleblower) journalist har slagit larm om den usla säkerheten, bristande utbildning och den extrema låga kvalitén på rekryteringar inför OS i London 2012! Whistleblowern går under namnet Lee Hazledean, då han inte vill avslöja sin identitet, för att kunna fortsätta med sitt (undercover) journalistarbete.

Företaget G4S som är ansvarig för säkerheten under OS i London om mindre än en månad är de som anklagas av Hazledean. Han valde att ställa upp för OS i London för att han var intresserad. Och vill gärna se till att allt gick väl och att han skulle kunna vara stolt över sin stad. Tyvärr blev det ingen positiv upplevelse.

Under utbildningen fick man sitta i en klassrum när plötsligt en klasskamrat försökte sälja honom droger, mitt under föreläsningen. Hazledean blev chockad och märkte vilka brister som fanns i rekryteringen av säkerhetspersonalen. (De hade inte kollat upp något kring hans bakgrund, och uppenbarligen inte de andra heller). Men det var värre än så! Individen som försökte sälja honom droger gick vidare och försökte sälja till andra mitt under föreläsningen, fram tills den utbildningsansvarige från G4S upptäckte detta. Då bad han drogförsäljaren att vara snäll och göra detta utanför eller vänta tills föreläsningen var över. Hazledean kunde inte tro sina ören över hur oprofessionellt hela utbildningen gick till.

G4S har kritiserats förut men inte till en sådan extrem grad. Hazledean berättar också om att lärlingarna fick lära sig att de skulle ha större auktoritet än polisen(!). Utbildningsledarna var väldigt tydliga med att påpeka att polisen inte hade någon som helst auktoritet över dem. Han fick även reda på att flera G4S-uniformer hade "försvunnit". Hazledean förklarade även att hälften(!) av de rekryterade inte ens kunde tala engelska, vissa av dem inte ens ett ord! De var dock alla uppenbarligen Londonbor.

Endast två timmar (av hela utbildningen) ägnade G4S att utbilda rekryterna i vad de skulle göra i sina stationer, hur det hela skulle gå till och hur metaldetektorerna fungerade. Detta tyckte Hazledean var långt under förväntningarna han hade på säkerheten. I synnerhet med tanke på att hälften av de som deltog i utbildningen med största förmodan inte förstod någonting. Men G4S-folket verkade inte anse att detta var ett problem.

När Hazledean inte trodde att säkerheten kunde bli värre, får han reda på att samtliga detektorer skulle helt stängas av under två timmar varje dag!!!! Detta innebar att vilken terrorist som helst skulle kunna ta sig in med både vapen, ammunition och bomber utan att upptäckas av säkerhetsapparaterna. Hazledean berättade om att det gick att ta sig igenom detektorerna med både kniv och pistol utan några större bekymmer.

Av hela utbildningen tillägnades endast en bråkdel av tiden till säkerheten. Det mesta av utbildningen gick ut på att förbereda personalen för hur de skulle gå till väga för en jätteevakuering. Det var nästan bara detta man fick lära sig ordentligt enligt Hazledean. Det var tydligt hur G4S prioriterade en jätteevakuering av London istället för säkerheten i sig.

Hazledean noterade även att massvis med utländska FN-trupper transporterades in till London sent på nätterna varje dag med helikopter. Många soldaterna kom från Nigeria, Tyskland och USA. Enligt Hazledean verkar det som att flera tiotusentals FN-soldater skulle vara stationerade i London under OS. Journalisten fick även reda på att drönare skulle användas under Olympiska Spelen över hela London. Något helt nytt här i Europa, men som till viss del redan har introducerats av Obama i USA, och som används i mellanöstern för att jaga terrorister.

Han upptäckte även att upp till 200 000 ("temporära") storkistor (för att bära grupper av lik, mellan 3-5 per kista) skeppades in till staden. Hazledean förstod inte riktigt varför personalen skulle informeras om detta. Han ville ogärna avslöjas som någon undercover journalist, så han försökte vara diskret när han ställde frågor. En av utbildningsledarna talade om en "stor händelse" vid slutet av evenemanget, men ville inte gå vidare in på vad det var han syftade på.

Allt detta tyckte Lee Hazledean var extremt märkligt så han försökte få kontakt med medierna, då han tidigare jobbat för dem och hade kontakter bland etablerade medier. Men de var inte intresserade, inget negativt om OS skulle sändas. Lee Hazledean fick veta, i en korrespondans med Andy Davies från Channel 4 News som storstsade på OS, att det är en total blackout på den storyn bland alla medier! Vilket kanske tyder på att många inom etablissemanget redan vet vad som pågår(?).

Hazledean fick till slut tag på en mindre radiostation i Bristol som var villig att göra en interju med honom. Intervjun lades upp på nätet och har redan spridits till många tittare på internet. Jag lämnar den mycket intressanta intervjun här nedan.Några dagar senare fick Infowars tag i Lee Hazledean och gjorde en egen intervju.UPPDATERAD!: Den anonyme undercover-journalisten har för sin egen säkerhet nu valt att komma ut med sin verkliga identitet! Hans verkliga namn är Ben Fellows. Han har tidigare arbetat med bland andra Stanley Kubrik och varit med i ett antal olika populära TV-program och teater föreställningar. Fellows befarar att G4S vill orsaka honom fysisk skada. Han nämner den här gången även en kontrovers med den tidigare nämnde journalisten som kallar honom för lögnare detta trots att Fellows har bevis på att de haft korrespondens.


9 kommentarer:

 1. Tyvärr går ingen video att öppna!

  SvaraRadera
 2. Något stort skit är på g iaf.
  Hörde du talas om de där barnen som är 7 år 7 månader och 7 dagar gamla som är specialinbjudna till Invigningen? Eller ska vi kalla det vid dessa rätta namn, den Ockulta Ritualen, hela OS är ju från allra första början ett Hedniskt event.

  http:www.godlikeproductions.com/forum1/message1912728/pg1

  i någon av sidorna där står det om 777 barnen. Var helt bizarrt, minns även 7/7 bombningarna, lär säkerligen ha någon signifikans med de.

  SvaraRadera
 3. Ahh tror jag listade ut numreringen.

  Notera att 7/7 hände 2005.

  Detta OS utspelar sig 27/7 2012

  Dvs. 7 år senare och dessutom så är det ju en 2:a framför 7/7, dvs. 7/7 nummer 2, därav 27/7.
  För övrigt är det årsdagen för det hela imorgon, kan ju tänkas hända något då 7 år senare.

  SvaraRadera
 4. Det är även 84 månader sedan 7/7, 84 är 12 gånger 7 månader.
  Dvs. 7+7+7+7+7+7+7+7+7+7+7+7

  Vidare så är det 371 veckor sedan 7/7 bombningarna.
  371 är 7x53

  7+7+7+7+7+7+7+7+7+7+7+7+7+7+7+7+7+7+7+7+7+7+7+7+7+7+7+7+7+7+7+7+7+7+7+7+7+7+7+7+7+7+7+7+7+7+7+7+7+7+7+7+7

  Det är ingen slump i min värld.
  7 år = 84 månader = 371 veckor allt går att dela med sju. Så troligtvis rör det sig om ett andra 7/7 attentat och det första 7/7 var ju ockult i allt, sen att man kanske använder muslimer till dådet, de är och har hela tiden varit kanonmat.

  Minns att 911 var helt besudlat med 11:or, den här gången så har vi 7:or.

  Ska se om jag hittar fler 7:or, vill minnas att andra påpekat detta med sjuor tidigare.
  Vidare så är ju ritualerna extremt ockulta, bara titta på de där ljusen man har på arenan:

  http://www.godlikeproductions.com/sm/custom/cebd34d6a4.jpg


  Vidare så är det fascinerande att man 22 dagar innan OS plockar ett terroristattentat.
  http://www.hindustantimes.com/world-news/Europe/Britain-foils-pre-Olympic-terror-attack-six-in-net/Article1-883771.aspx

  Kom ihåg att man stoppade ett terrordåd mot Eurovision Song Contest också:
  http://www.svt.se/melodifestivalen/uppgifter-i-dag-terrordad-stoppades-infor-eurovision

  hela den showen var ju stöpt i ockultism, jag menar svt bilden visar med klar tydlighet vad det handlar om.

  SvaraRadera
 5. Ett tips om videorna MHV, kör inte bara embed, kör även direkt url till videon på youtube, brukar ofta bli bekymmer med embedded videor.

  Det här är ganska intressant:
  Report: Al-Qaida planning to crash U.S. airline during London Olympics
  http://www.haaretz.com/news/world/report-al-qaida-planning-to-crash-u-s-airline-during-london-olympics-1.448036

  "a Norwegian who was trained in Yemen plans to crash the plane on a suicide mission"

  ganska intressant att filmen Cleanskin kommer ut ungefär samtidigt, Cleanskin är termen för en terrorist som "flyger" under myndigheternas radar, dvs. en som är okänd och inte är känd för någon brottslighet.
  http://www.imdb.com/title/tt1598873/

  Den kom ut 9:e mars, vilket är 140 dagar före OS, 140 är 20x7...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset + övrig info.

   Radera
  2. Inga problem mannen, hittade bland annat den här på utube:
   http://www.youtube.com/watch?v=H3toEk4_1FA

   där man även ser de väldigt speciella pyramidljusen och annat intressant.

   Vet inte om du såg British Airways reklam som säger att man inte ska flyga.
   http://www.youtube.com/watch?v=M6VzhDE1Wso

   och så har de lagt till London Calling med The Clash, läs texten:
   London calling to the faraway towns
   Now war is declared, and battle come down
   London calling to the underworld
   Come out of the cupboard, you boys and girls
   London calling, now don't look to us
   Phoney Beatlemania has bitten the dust
   London calling, see we ain't got no swing
   'Cept for the ring of that truncheon thing

   [Chorus 1:]
   The ice age is coming, the sun's zooming in
   Meltdown expected, the wheat is growing thin
   Engines stop running, but I have no fear
   'Cause London is drowning, and I live by the river

   London calling to the imitation zone
   Forget it, brother, you can go it alone
   London calling to the zombies of death
   Quit holding out, and draw another breath
   London calling, and I don't wanna shout
   But while we were talking, I saw you nodding out
   London calling, see we ain't got no high
   Except for that one with the yellowy eyes

   [Chorus 2: x2]
   The ice age is coming, the sun's zooming in
   Engines stop running, the wheat is growing thin
   A nuclear error, but I have no fear
   'Cause London is drowning, and I live by the river

   Now get this

   London calling, yes, I was there, too
   An' you know what they said? Well, some of it was true!
   London calling at the top of the dial
   After all this, won't you give me a smile?
   London calling

   I never felt so much alike [fading] alike alike alike

   http://www.sing365.com/music/lyric.nsf/London-Calling-lyrics-The-Clash/94EEBE0A78C8DC9E482568AB00303277

   addera den där videon med Rom och London brinnande från Chicom Tv bolaget du hade upp tidigare. Många hints hela tiden.

   Radera
 6. En till video om en del av det ockulta i OS från samma kille i videon ovan.
  http://www.youtube.com/watch?v=TBn2Yyv0d68

  SvaraRadera