fredag 20 juli 2012

Lite kort om årets Bohemian Grove (2012).Den gågna helgen var det dags för de nordamerikanska eliternas stora satanistiska, pedofila, bögfest, känd som Bohemian Grove. Bohemian Grove brukar hållas i juli varje år. Och det har varit så sedan 1880-talet. Helgen beskrivs som en utomhus kamping-version av Bilderbergmötet.

Här utövar man satanistiska ritualer till den hedniska guden Moloch (en jätteuggla). Glöm inte att Ugglan är det smarta djuret som oftast används som symbol i dagens universitet och lärosäten. Detta går tillbaka till illuministernas kunskapsdyrkan. Ugglan går ända tillbaka till den grekiska gudinnan Pallas Athena. Under riten till Moloch bränner de upp en levande bebis. (Bebisen ska gärna vara en ljus bebis tillhörande en kristen familj). Kom ihåg att Bibeln varnar oss och råder oss att inte offra barnen till just Moloch. (Leviticus 18:21).

Många homosexuella porrstjärnor och prostituerade har bussats in under åren för att delta i homosexuella orgier. På 80-talet talde man även om att minderåriga pojkar bussats in för att delta i dessa homosexuella orgier.

Liknande möten i Europa sker bland annat i tyska skogarna, där främst tyska socialdemokrater deltar (Gerhard Schröder beskrev i sina memoarer dessa möten som ypperliga tillfällen för att avancera politiska agendor); Och även i Chateaux des Amerois i Belgien.PS: Kände att det var lämpligt att ha med Newt Gingrichs reaktion när han fick signera en bild på sig själv från en gång då han deltog i Bohemian Grove. Samtidigt konfronterades han om detta. Han var dock motvillig till att ge några kommentar. Men men men... kolla på elefanten i rummet! Hahaha! 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar