tisdag 17 juli 2012

Fråga till Jonas Sjöstedt - Varför stödjer din partikamrat gruppvåldtäkter?

Anna-Maria Forssell Mörk (VPK). 
Enligt uppgifterna som kommit från Bollnäs har vi fått veta att det skett en gruppvåldtäckt samt misshandel utfört av ett multinationellt afroarabiskt gäng med en ung svensk dam som offer.

Detta ledde till att väldigt många blev arga och upprörda. Nationalsocialister tog tillfället i akt för en demonstration. Detta fick i sin tur en reaktion från PK-människor som tyckte det var obehagligt med denna demonstration och att folk hade uttryckt sin förakt för denna dåd. Därför anordnade de sin egen demonstration mot "rasism", som vi endast kan tolka som en manifestation för gruppvåldtäkter. Idiotin är gränslös bland vissa. De vägrar vilja se sambandet mellan invandring från afroasiatiska länder och ökningen av våldtäckterna i Sverige. Och de som försöker ta upp detta väljer de direkt att stämpla som "rasister".

Det här PK-gänget (eller uppenbara nyttiga idioter) anordnar även genom en FaceBook-grupp sin demonstration. Här får de dock stark kritik från fadern, till den gruppvåldtagna unga damen, som känner att detta är inget annat än ett bespottande av sin dotter och ett försvarande av gruppvåldtäkter. Hans kommentar plockas dock bort.

Detta blev dock inget som den röda pressen i Norrland blev särskillt intresserad av. För att få reda på detta fick man istället ta sig till de alternativa medierna i samizdat-Sverige. De regionala kommunisttidningarna var istället måna om att skriva om den "anti-rasistiska" demonstrationen.

Så långt har det gått som det brukar. Förutom att det är sällan det blivit så tydligt hur långt PK:iter är beredda att gå för att försvara sin dystopiska idévärld. Men det blir värre än så. Ty nu väljer kommunisterna inom Vänsterpartiet att lägga sig i det hela och ge sitt stöd till demonstrationen och till försvar av gruppvåldtäkter.

Anna-Maria Forssell Mörk heter det vänsterextrema geniet som har valt att göra det hela till en partipolitisk fråga. Så nu vet vi att en röst på Vänsterpartiet 2014 är en röst för fler gruppvåldtäkter. Glöm inte det! Just nu saknar jag en mer aktiv Contra motsvarighet som skulle kunna ställa den svenska vänstern mot väggen. Istället har vi Expo som tillfrågas av svensk media och som får monopol för att få formulera frågan som Jimmie Åkesson får, om sina medlemmar snöt sig åt fel håll, och så vidare.

Men nu finns ett ypperligt tillfälle för medierna att ställa samma sorters frågor till Jonas Sjöstedt. Men vi vet att han inte kommer att få en sådann fråga. I alla fall inte från våra rödgröna presstituter. De skriver nu om att  Anna-Maria fått hot även om de inte ens kan dra fram något konkret citat som tyder på det.

Jimmie Åkesson har fått svara på absurda frågor om vad en viss medlem i någon kommun ska ha skrivit helt ryckt ur sitt sammanhang. Jag tycker att det då är helt rimligt att ställa sådanna frågor till Jonas Sjöstedt, framför allt nu när det passar så väl.

Så jag frågar dig Jonas Sjöstedt: Varför stödjer din partikamrat gruppvåldtäkter? Är detta något som partiet helhjätat stödjer? Anser du att det ska vara rumsrent för en politiker i ditt parti att uttrycka sitt stöd för gruppvåldtäkter och stödja en manifestation som stödjer detta?

AP, FT, HH1, HH2, HH3, HH4, SR.

3 kommentarer:

 1. Demonstrationen har tydligen blivit blivit flyttad till den 25/8.

  SvaraRadera
 2. Många Bollnäsbor är förstås upprörda över den osmakliga manifestationen till försvar för våldtäktsmännen, även om detta inte framkommer i V- och MP-styrda medier som inte överhuvudtaget nämner att det var den brutala våldtäkten och misshandeln som var skälet till den flygbladsutdelning som “antirasisterna” nu ska demonstrera mot. Bland de som upprörts finns bland annat våldtäktsoffrets far som i ett öppet brev på den Facebook-sida som arrangörerna av denna påstått antirasistiska manifestationen skapat skrev följande:

  Hej.

  Jag heter Daniel Mårtensson och är pappa till offret som blev utsatt för misshandel samt våldtäkt i onsdags. Jag och min familj har följt diskussionerna på den här sidan. Jag vädjar till de som ligger bakom denna manifestation att tänka om en extra gång och ställa in på fredag.

  Snälla gör det åtminstone för min dotters skull. Det kom som ett slag på käften när vi fick höra om detta. Vi kan inte förstå att ni har bjudit in hundratals människor för att demonstrera mot rasism så här tidigt efter allt som hänt.

  Jag trodde sådana som ni kämpade för medmänniskor men tydligen tillhör väl inte min dotter dit i era ögon.

  Jag har nu märkt mycket väl vilka det är som bryr sig och tar hand om de drabbade och förtryckta i samhället och det är inte så kallade anti-rasister kan jag lugnt säga.

  Jag och min dotter tänker ta bilen och åka bort denna dag för att hon ska slippa se, höra och uppleva detta vidriga sätt att hantera det som hon blev utsatt för.

  Förstår ni inte att ni sliter upp totalt allt! Vi sitter vakna dygnen runt och försöker på alla sätt stötta varandra att släppa hatet men det är helt omöjligt och denna manifestation ni tänker genomföra ökar vårat hat ännu mer!

  Detta är bedrövligt att ni går ut öppet med att det är helt okej att våldta och misshandla kvinnor. Att ni får tillstånd dessutom går över mitt förstånd.”
  Brevet raderades dock snabbt av arrangörerna vars tolkning av mångfald inte inkluderar att en mångfald av åsikter får komma till uttryck. De är heller inte det första exemplet på den här sortens bakvända aktioner där man vänder ryggen åt brottsoffren och deras anhöriga och i stället manifesterar för gärningsmännen. När småbarnspappan Tommy Lundén brutalt sparkades ihjäl av Erick Mushitu Mwinkeu från Kongo och hans nysvenska kumpaner hände samma sak. De som ville protestera mot invandrarvåldet utpekades som rasister och manifestationer för mångkulturen anordnades understödda av media med Dalademokratens Göran Greider i spetsen utanför vars redaktionsfönster den brutala dödsmisshandeln ägde rum.

  SvaraRadera
 3. Hen på bilden ovan är ännu en av dem som genom sitt oatraktiva yttre ger näring åt stereotypbilden av v/genus/flum-pk.

  Att man sedan genom att se ut som hen ovan är garanterad att aldrig råka ut för att en man frivilligt idkar könsumgäng är en annan detalj värd att notera. Varför är dessa människor nästan uteslutande oatraktiva till utseende och klädsel ?

  SvaraRadera