måndag 9 juli 2012

Aaron Israelson, ytterliggare en MI6-agent?

Aaron Israelson. 
Jag har tidigare skrivit om Stieg Larsson och Roberto Fiores kopplingar till de brittiska underrättelsetjänsterna MI5 respektive MI6. Nu kan vi även räkna in Aaron Israelson till denna skara. Dessa tre har haft gemensamma drag av att ha haft en spetsig politisk udd (mer eller mindre) riktad mot Sverigedemokraterna.

MI6 verkar ha haft en långvarig allians med Persson-regeringen som går ända tillbaka till, Kight of Malta, Tony Blairs ankomst till makten år 1997. Låt oss inte glömma att Israelson var in i det sista inblandad i en sabotage för att fälla de borgerliga partierna inför valet 2006 på grund av dataintrångsaffären. En uppenbar sabotage mot folkpartiet (vad man än må tycka om dessa EU-kramande vänsterliberaler). Detta borde vilken LUF:are som helst ha fattat. Israelson klarade sig undan genom att spela good-cop och "vittna" om en integritetskränkande kultur. Om ni tror på den, så har jag en bro som jag vill sälja er.

Israelson har figurerat mycket inom svensk media. Läser man hans wikipedia-sida så står det att han också varit medarbetare för Hillary Clintons senatskampanj 2000 och varit "spin doctor" i Birgitta Ohlssons riksdagskampanj. Men det är inte illa nog, ty Israelson har även jobbat hos Hill&Knowlton!

För er som inte visste det här sen tidigare, så figurerar Hill & Knowlton som en pr-byrå, men i själva verket så är detta endast en fasad. Hill & Knowlton är egentligen en utav MI6:s många front operationer. Detta avslöjades år 2006 då det visade sig att "yellow cake"-myten om Saddam Hussein (som var en utav orsakerna till att USA kunde inleda kriget mot Iraq) kom från Hill & Knowlton.

Förbindelserna mellan Israelson och MI6 blir än tydligare när vi ser att Israelson blir förste redaktör för det Expo-infesterade nätblaskan Nyheter24, som i varje läge gör allt för att smäda Sverigedemokraterna. Kom ihåg att Expos grundare också haft förbindelser till den brittiska underrättelsetjänsten. Så det är kanske dags att fråga sig varför den brittiska underrättelsetjänsten fruktar SD så mycket(?).

6 kommentarer:

 1. Och N24 är även kända som oseriösa SD hatare.

  Ganska intressant att vi åter igen ser en självhatande jude som arbetar åt makter som i slutändan vill krossa Israel.

  Bara titta på det svek GB utsatte Israel för i samband med Balfour deklaration och upp till kriget 1948 då man hade britiska officerare som ledde arabtrupperna. Finns ju en anledning att GB ser ut som det gör idag:

  http://www.chick.com/reading/tracts/1000/1000_01.asp
  http://www.chick.com/reading/tracts/1019/1019_01.asp
  http://chick.com/reading/tracts/1081/1081_01.asp

  sorgligt att se ännu en Judas Iskariot när det kommer till Israel och dess folk och förrädare som han är så är han självklart på globalist/satanist sidan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mycket riktigt. Eliten är mästare på att sätta fram förrädande hofjuden som sina front figurer, för att lura folk till att tro att det handlar om en "judisk konspiration".

   Radera
 2. Nu verkar ni ha glömt att ta era mediciner.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mycket traffik från FaceBook som kommer in just nu. Kan tänka mig att du är en utav dem som lagt ut hela ditt liv där, så att Pentagon kan hålla bra koll på er.

   Radera
 3. Nu gör Israelson sig lustig.

  https://twitter.com/aaronisraelson/status/222592894144479232

  Frågan är då vad han sysslade med i "pr-byrån" Hill & Knowlton.

  SvaraRadera