måndag 23 juli 2012

22/7 var ett inside job!Det enda vi kan kräva är en noggrann granskning om vad som egentligen hände i Oslo och på Utöya den 22:a juli 2011. Gång på gång händer sånt här lite då och då. JFK-mordet, RFK-mordet, mordet på Lincoln, 11/9, 7/7, Gulf of Tonkin och så vidare. I alla dessa fall har det officiellt eller inofficiellt visat sig vara något helt annat än vad man först fick veta från massmedia.

Stoltenbergarna 

Massmedia har istället slängt oss olika konspirationsteorier för att vilseleda oss mot den verkliga konspirationen. En del kan köpa idén om att 11/9 skulle ha varit en inside job, men inte 22/7. Verkligen?! Är det enligt er bara Bush som sysslade med sådant? Är ni verkligen så korkade? Är våra nordiska ledare så hederliga att de inte skulle vara beredda att offra barn/ungdomar för att i längden tjäna på det hela?

Då kanske följande information kommer att vara som en chock för er. Alla ni som tror att det norska Arbeiderpartiet inte skulle kunna skada någon, och att Stoltenberg minsann är "en hederlig man, han skulle aldrig.....". Låt oss först examinera fallet.

Till att börja med så är Jens Stoltenberg en topp Bilderbergare. Han har i flera år besökt mötena och är minst lika väl etablerad där som vår egen Carl Bildt. Man kan även gå en bit längre tillbaka i Arbeiderpartiets historia och finna att den feministiska norska statsministern Gro Harlem Brunbtland har också haft en mycket nära relation med den globala eliten. Just Norge och Arbeiderpartiet verkar spela en särskild roll vad gäller vaccinindustrin. Ni vet, den som gav svenska ungdomar narkolepsi och andra sjukdommar. Det där var förövrigt inget misstag. Låt oss då vara tydliga med att Arbeiderpartiets elit har inga problem med att skada barn och ungdomar.

Gro Harlem Brundtland har varit general sekreterare för WHO. Jag har vid flera tidigare inlägg förklarat att det var eliten bakom Rockefeller, Bilderberg och Club of Rome som skapade FN. De har som mål att skapa en världsregering. Och FN är embryot till detta ändamål. De har dessutom målet att utföra en kraftig reduktion av världens befolkning för att underlätta deras världsregering och ge dem mandat för detta. Det är härifrån myten om överbefolkning, peak oil och klimatalarmism kommer ifrån. Målet är att reducera världens befolkning. Det är kanske deras viktigaste agenda idag. Men som ni kommer att märka, målet helgar medlen i det här fallet.

Ty just WHO har en särskild roll för att reducera världens befolkning genom främst vaccinindustrin. Det är genom vaccinerna som man kunnat sterilisera massvis med människor runt om i världen. När FN-konvojer med förnödenheter och framför allt vacciner kommer så brukar folk i byarna försöka fly. De vet att dessa vacciner är till för att skada dem. Det är det FN och våra biståndspengar går till. Men vaccinindustrin är på inget sätt diskriminerande. De har också tjänat massvis med pengar på att skada västerlänningar då många skolor och arbetsplatser hade tvångsvaccinering. Vad vi vet har det inte lett till sterilisering än. Men immunförsvaret har försvagats kraftigt hos människor och många barn i Sverige har nu drabbats av narkolepsi. Följande video tar upp området där just Arbeiderpartiets Gro Harlem Brundtland hade en viktig roll, nämligen WHO.Camilla Stoltenberg. 
Den norske Statsministern Jens Stoltenberg är även han personligen genom bekantskap och släktskap kraftigt investerad i vaccinindustrin. Camilla Stoltenberg (syster) är läkarforskare och assisterande direktör på Nasjonalt Folkinstitutt och har själv fått finansiering från Rockefeller Foundation. Stoltenbergsläkten är själva kraftigt investerade i vaccinindustrin och har haft nära sammarbeten med Bill & Melinda Gates Foundation, en organisation som jobbar hårt på att just reducera världens befolkning genom just vaccineringar .

Så då har vi det svart på vitt. Stoltenbergarna och den övriga norska eliten har inga problem med att skada de svaga i samhället. Och dessutom har de en god och väldigt nära relation till den globala eliten. Men det finns mer.

Bakgrunden 

Ambassadören Barry White i Rena (militärbas). 
Utöver informationen vi nu har framme, så har vi ytterliggare en variabel. Nämligen NATO som har Norge som en ut av deras främsta baser. I maj 2011 besöker USA:s ambassadör i Norge, Barry White det norska militära basen i Rena. Det finns några viktiga detaljer att ha i åtanke när vi tar hänsyn till detta. Rena är ett område som används av de norska specialstyrkor för militära övningar. Rena är också det stället där Breivik hade sin gård där han hade förberett sitt attentat. Gården verkar även vara känd för att ha varit en bas för Norges/NATO:s heroinhandel. Låt oss även inte glömma att PST hade koll på Breivik då han fanns med i ett register då han köpt sprängmedel från Polen. Lägg på detta att Breiviks far tillhörde de norska specialstyrkor och har varit en ambassadör i både Paris och London åt Norge. Så vi kan räkna med goda kontakter med den norska eliten och att PST visste mycket väl vem denne Breivik var.

Ytterliggare ett element som tyder på inflytande från utlandet är SIMAS (Security Incident Management Analysis System). Ett projekt från USA för att infiltrera Oslopolisen. Där rekryterade man pensionerade polismen och personal inom säkerhetstjänsten. Den operationen som de tydligen sysslade med var SDU (Surveillance Detection Unit). Denna infiltration ska ha pågått sedan november 2010. Ambassadören Barry White var tydligen på plats för att se the finishing touches.

Det är absurt mycket som pekar på att NATO är inblandad i det här. För en del som examinerat fallet är det ingen tvekan om saken. Men en sak ska man räkna in. Inget av informationen som kommer från PST eller övriga norska myndigheter är att lita på. Sannolikheten är extremt liten att Breivik faktiskt skrev det där "Manifestet" som verkar vara en kopia (plagiat) av en annan NATO-operation, nämligen UNABOMBAREN. Det mesta tyder på att Breivik är en förlängning av Operation Gladios: Stay Behind nätverk. Om ni inte vet vad Operation Gladio är för något kan ni läsa min tidigare artikel om ämnet kring statligt finansiera terror, planerad av NATO över hela Västeuropa.

Men allt om vad Breivik skulle ha gjort eller inte gjort på nätet, och allt han skrev eller inte skrev på det där plagiat till Manifest som förmodligen skrevs i Bryssel av någon pr-grupp som arbetar för NATO, är egentligen av ingen betydelse.


Men att hävda att den Norska regeringen är offret blir en helt felaktigt bedömning om man går in på detaljerna kring vad som hände den 22/7/2011. Norrmännen själva är mer misstänksamma över vad sina egna eliter egentligen sysslat med. Och här finns det ett antal händelser som är mycket märkliga och som vi bör ta hänsyn till.

* Gro Harlem Brundtland lämnade Utöya minuter innan Breivik slog till på ön.

* Breiviks bombning av Oslo mot regeringsbyggnaderna skedde på en dag då regeringen var ledig. Därmed så var Stoltenberg och hans regering inte någon måltavla. Det verkar snarare handla om Operation Gladio-metoden om strategy of tension.

Aldrig någon gång riskerade den norska eliten liv och lem, just för att det inte var syftet. Syftet var istället att skapa sympatier inför det kommande valet där Arbeiderpartiet var på väg att förlora stort.
Det som vi i alla fall kan ta med oss, är att Breivik är nästintill helt irrelevant till vad som hände den 22.a juli 2011. Massmedia vill dock gärna använda honom som ett slagträ till i stort sätt allt. Vi har konstaterat att det är näst intill omöjligt att han utfört detta själv utan hjälp från NATO och Arbeiderpartiet. Så det är snarare dom som vi ska koncentrera oss på om vi ska finna de skyldiga bakom dådet.

Dådet den 22:a juli 2011 

Här finns ytterliggare punkter som bara gör det hela märkligt. Och det är utan tvekan att den officiella storyn inte stämmer någonstans. Men låt oss börja med bombningen i Oslo. Göteborgaren Henrik Palmgren, från RedIceRadio, gjorde en egen analys om vad som egentligen hände i Oslo strax efter bombningen. Och det var mycket som verkade märkligt och svårt att förklara. Det verkar inte som att det ens skett en riktig explosion. Utan snarare någon slags vågvapen (likt HAARP) som slog till och gjorde så att endast några fönster gick sönder. Sedan fanns det ett antal andra märkliga företeelser. Det är helt enkelt för mycket som inte stämmer överens med den officiella historien.Om inte detta vore nog, så fejkade en tysk nyhetskanal sin "live-sändning" strax efter "bombningen" av Oslo. Det är en källa som ofta än idag används i dokumentärer och i nyhetsinslag trots att den har bevisats vara helt fejk! Varför skulle man göra en fejk-sändning? Nu har i alla fall de etablerade medierna en lögn som de kan upprepa om och om. Likt propaganda metoden som Göbbels författat.Vittnen vars uppgifter hemlighetsstämplades. 
Så vi har konstaterat ett antal konstigheter med både figuren Breivik och bombningen av Oslo. Nu vidare till ön Utöya. Först det som sades tidigare, Gro Harlem Brundtland lämnar ön strax innan Breivik slår till. Det intressanta är dessutom att många separata ögonvittnen har sett två skyttar! Och att skotten kom från två olikla håll. Marius Helander Röset säger "Jeg er helt sikkert på at det ble skutt fra to forskjellige plasser på øya samtidig". "Jeg har overbevist om at det var to personer som skjøt" säger Aleksander Stavdal. 


"Several young people who survived Utoya's massacre, told VG paper that the shootings were coming from "two different places on the island at the same time."
"I believe that there were two people who were shooting," VG quoted a 23-year old Alexander Stavdal.
Norwegian police arrested on Friday a 32-year-old ethnic Norwegian, Anders Behring Breivik, who is believed to be behind the attack.
The witnesses described the second man as a 180-centimeter tall, dark-haired man with Nordic appearance with "a pistol in his right hand and a rifle on his back."
An anonymous 16-year old girl told VG paper that the gunmen seemed to be in a hurry, but nevertheless "always made ??sure that their victims were shot dead."
"I saw a boy lying on the ground. He shivered and shook before they came over and shot him again," VG quoted the girl as saying." 

Mycket tyder på att den mörkhårige skytten följde efter Breivik och sköt de som Breivik redan hade skutit ner men som inte var döda. Han verkade ha bråttom, för att se till att de som hade skjutits också dog. Även svenska Expressen nämnde den andra skytten lite kort. Amerikanska Fox News lika såPST valde dock att hemlighetsstämpla mycket från vittnen enligt dem för att inte sabotera inför rättegången. Det är ingen tvekan om att norska myndigheter gjort mycket om inte allt för att hindra sanningen från att komma fram.

Utöver detta har vi den fullständigt inkompetenta polisen som på ett komiskt sätt "misslyckades" med att effektivt ta sig till ön. Först så hade man gett piloterna till helikopter ledigt dagen innan. (Mycket suspekt). Sedan när polisstyrkorna var på väg till ön var deras skepp på väg att sjunka. (Alldeles för tragikomiskt). Händelseförloppet:

"3:28: Police patrol arrives at the scene, and soon after the scene is filled with emergency vehicles.
3:35: Police helicopter pilots (on holiday) start offering to return and get the chopper up in a short time, but are told to wait.
3:40:  Police helicopter pilots phone in to report for duty, but are turned away by police emergency management. (same as previous)" 

Så de hade enligt uppgift inte tillgång till helikoptrar och fler svårigheter att över huvud taget ta sig till ön. Under tiden ringer Breivik till polisen för att tala om för dem att "uppdraget är uppklarad", alltså som om de skulle ha varit med på det hela, åtminstone någon inom polisen var tydligen det.

Totalt sätt dröjde styrkorna en och en halv timme! Innan de var framme på ön, där de då ropade Breiviks namn och bad honom sluta, varpå han gjorde precis som de sa. (Detta ger så klart många misstänksamheten om att Breivik mycket väl skulle kunna vara ett MK-Ultra fall, något som varken kunnat bekräftas eller förnekas än idag). Sen är det i och med detta tydligt att den norska polisen visste mycket väl vem denne Breivik var. Egentligen inte särskillt konstigt med tanke på att de hade honom på registret och det att han faktiskt var aktiv en stenkast ifrån Norges största militära bas (och militära övningsområde).

Artikeln från norska Aftenposten. 
Men senare kom det en sensationell artikel från norska Aftenposten. Nyckeln till det hela började lossna. De som tidigare studerat  inside job som i 11/9 och 7/7 vet att basen till hur underrättelsetjänsten kommer undan med att utföra denna typ av dåd, är efter att man gjort övningar med liknande scenarion. Och det var precis det som hade hänt i Norge. Säkerhetsstyrkorna hade gjort övningar med scenarion som var slående likt det som sedan hände i verkligheten. Och bara 26 minuter efter själva övningen samma dag skulle dådet sedan ske på riktigt. Även de inom polisen som var med på övningarna slogs av hur likt scenariot var i övningen med det som sedan hände i verkligheten.

"De fire dagene i forveien, og også den samme fredagen som angrepet ble utført, trente politiets beredskapstropp på en pågående terroraksjon som var tilnærmet lik den situasjonen som timer senere møtte de 22 polititjenestemennene i beredskapstroppen på Utøya.
Aftenposten får bekreftet fra sentrale kilder i ledelsen i Oslo-politiet at øvelsen ble avsluttet klokken 15 den samme fredagen.
Alle tjenestemennene fra beredskapstroppen som deltok i Regjeringskvartalet etter bilbomben og senere kom i land på Utøya og pågrep Anders Behring Breivik, hadde tidligere samme dag og i dagene i forveien deltatt i trening på et helt likt scenario.
Dermed rakk politiet så vidt å avslutte treningen før det de hadde trent på ble virkelighet.
Treningen skal etter det Aftenposten vet, ha gått rett inn i det som møtte politiet i Tyrifjorden den samme dagen: et mobilt terrorangrep hvor en eller flere gjerningspersoner kun har som mål å skyte flest mulig mennesker og så skyte politiet når de kommer.
– Det var veldig nærme fasiten. Tilfeldighetene ville det slik, sier en sentral politikilde, som ikke vil siteres med navn.

Massakre
Politiet skal imidlertid ikke ha trent på et scenario med så mange ofre som det de møtte på Utøya.
Politiets beredskapstropp trener kontinuerlig. Men hvert kvartal har de «bolker» hvor de trener inn mot ulike typer scenarioer.
Dette er ulike scenarioer politiet ser for seg kan oppstå hvor beredskapstroppen må settes inn. Det kan være aksjoner innendørs, i byer eller ute i andre omgivelser.
Ifølge politiet er dette et scenario de trener på gjentatte ganger i året og har trent på i flere år, spesielt etter enkelte hendelser i andre land.

26 minutter
Bare 26 minutter etter at treningen for beredskapstroppen ble avsluttet, gikk bilbomben av i Regjeringskvartalet. Beredskapstroppen var tidlig på plass.
Klokken 17.30 fikk staben i Oslo politidistrikt en beskjed om skyting på Utøya. De festet så stor lit til meldingen at beredskapstroppen satte seg i biler de allerede hadde i Regjeringskvartalet og biler som kom fra politihuset på Grønland i Oslo.
På veien slet de med å få kontakt med Nordre Buskerud politidistrikt, men klokken 18.02, seks minutter før de kom frem, fikk de kontakt og avtalte å møtes ved Storøya.
Der gikk syv personer fra beredskapstroppen og tre betjenter fra Nordre Buskerud politidistrikt over i en 4,9 meter lang gummibåt. Denne ble så tungt lastet at den begynte å ta inn vann. Politiet fikk bistand av en sivil båt og kjørte mot Utøya." 

 Denna nyhet har dock inte plockats upp internationellt av massmedia på samma sätt som andra aspekter kring Breivik och sorgen efter dådet. De internationella massmedierna har konsentrerat sig på spektaklet kring Cirkus-Breivik istället för att försöka noggrannt granska vad som egentligen hände den 22/7/2011.

Efterspelet 

Nu har det gått ett helt år. Och måltavlorna för denna operation från den norska regeringen samt NATO blir allt tydligare. Udden var tydligt riktad mot Israel-anhängare, de ökande EU-kritiska rösterna från högern, och övriga konservativa i väst som varit emot all interventionism och krig och utländska operationer utfört av NATO. En giftig spjut mot de konservativa i både Nordamerika och Europa. Det är i alla fall den här gruppen som onekligen och tydligt blivit drabbad i efterspelet av dådet.

På hemma plan i Norge kunde Arbeiderpartiet säkra valet lite drygt en månad senare, och Stoltenberg gavs mer tid att övertyga folk att ett EU-medlemskap är önskvärd för Norge.

Utöver klappjakten på "högerextremister", konservativa, EU-kritiker och invandringskritiker, kunde etablissemanget även utöva andra befogenheter som skulle varit åtminstone svårare att göra tidigare. Massvis med censur riktades på kommentarsfältet på olika tidningar. Man har gjort allt för att helt strypa debatten i ett antal känsliga frågor.

Elitens jakt på lagliga vapen har också ökat markant, något som går tillbaka till FN:s målsättning att avväpna den civila befolkningen. Till viss del var även udden riktad mot folk ute på landet som med sina egna gårdar odlar fritt. Ytterliggare ett område som globalisterna vill beslagta och reglera på ett eller ett annat sätt.

Det finns säkert detaljer jag glömt, men efter att ha gått igenom händelserna samt bakgrunden, är det åtminstone tydligt att den officiella historien om vad som hände i Norge förra året är en lögn och att åtminstone en del aspekter har mörklagts av media, norska myndigheter och NATO.

All uppmärksamhet har istället hamnat hos figuren Breivik. En sån här individ kan lika gärna vara en skådespelare. Vi vet inte ens om han skrev det där. Vem var den mörkhårige på ön som skjöt på ungdomarna på Utöya? Varför utförde man denna typ av övningar strax innan dådet? Varför fejkade tyska nyhetskanalen explosionen i Oslo? Varför hördes det ingen bombexplosion i filmerna, trots att man befann sig i närheten? Hur kunde ett NATO-land inte ha haft tillgång på helikoptrar, detta trots att man gjort övningar mot terroraktioner av den här typen?

Inte förens man börjar ställa de riktiga frågorna kommer man att få veta sanningen. Och i det här fallet är det tydligt att vi inte fått sanningen.

Ping:

SVD, DN1, DN2, DN3, DN4, DN5, Exp1, Exp2.

8 kommentarer:

 1. Jag tror din beskrivning är riktig. Här är mer:

  http://www.larouche.se/artikel/tunanders-fragor-om-anders-behring-breiviks-brittiska-imperiekopplingar/

  SvaraRadera
 2. Mycket bra skrivet. Tack.

  SvaraRadera
 3. Självklart spränger man regeringsbyggnaderna är som fyllda till max inte när alla är borta på semester... redan där ska man ana ugglor i mossen, en annan punkt är att Breivik låter sig tillfångatas, alla andra hade försvunnit från platsen efter slakten för att kunna slå till igen vid annat tillfälle.

  Titta på t.ex. Merah i Toulouse, han försvann hela tiden och fortsatte sin slakt tills de lyckades klura ut vart han fanns, Brevik lyckades som du säger inte ta ut en enda av de som han sade sig vilja slå ut ett kapitalt misslyckande, det han fick tag i var korkade ungdomar.

  SvaraRadera
 4. Btw MVH akta dig för Larouche folket de är fiender till oss Kristna, babykillers och ockultister som de är.

  http://lyndonlarouchewatch.org/

  bara så du har det i åtanke när du besöker deras sajter, de är INTE våra vänner.

  HUNDREDS OF ABORTIONS--ON ORDERS FROM LYNDON LAROUCHE
  http://lyndonlarouchewatch.org/larouche-abortion3.htm

  är man babykiller som LaRouche så är man ju på samma sida som Obama, Stoltenberg och liknande as.

  Var vaksam fienden kommer i alla möjliga former.

  SvaraRadera
 5. Du menar alltså att offren i Utöya massakern var Israel anhängare? Hur kan de vara de om temat för lägret var Pro Palestina, att de Socialdemokratiska ungdomarna som enda land i världen vill pusha för en palestinsk ambassad i Norge och erkänna Hamas regeringen som legitim? Hade inte Norge nyligen beslutat att sluta sälja olja till Israel? Varför nämner du inget av detta? Vad har du för agenda egentligen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har väldigt svårt att förstå hur du kan tolka mig så.

   Udden var riktad mot konservativa (övervägande pro-Israeliska). Offren på ön var var ett självförvållat av Palestina anhängare mot sina egna. Se i början av artikeln för att läsa om när jag redogör varför socialdemokraterna inte har problem att skada sina egna för att nå framgång på kort sikt.

   Man lägger klistret på Israel-anhängare. Då Breivik säger sig var pro-Israelisk och konservativ. Detta är ett påhitt från NATO för att rikta reaktionen mot just konservativa Israel-vänner.

   På samma sätt som USA själva gjorde 11/9 men skyllde det på araber. Fattar du nu? Eller klarar du inte av att tänka lika sofistikerat som de inom NATO som formulerade Operation Gladio och deras "Stay Behind" cellers uppgifter. Alltså "lägg klistret på din fiende".

   Skulle Israel-anhängare varit inblandade, så skulle det inte ha varit ett "inside job" tvärtom skulle det då rimligen kallas för ett "outside job".

   Radera