fredag 13 juli 2012

Loreen fortsätter gynna NATO:s ärenden.

Jag har tidigare spekulerat kring ifall Eurovisionvinnaren Loreen var på destabiliseringsuppdrag åt NATO. Jag fick senare viss bekräftelse om att det pågick en destabilisering av Azerbajdzjan, men ifall Loreen själv var i uppdrag eller ifall hon bara är en nyttig idiot stod fortfarande oklart.

Men nu är hon ute igen och riktar sig mot ytterliggare en utav NATO:s fiender. Den här gången gäller det Vitryssland, där Loreen nu gick och träffade Vjasna (våren). En "människorättsrörelse" i den kommunistiska diktaturen. Jag har inte studerat läget lika nogrant som med Azerbajdzjan, men Vitryssland har redan haft sina (peoples power coup) färgrevolutioner. Även Ukriana har drabbats, något som den västerländska eliten ville se igen inför fotbolls-EM.

Sånt här trams kommer vi att få höra igen flera gånger, ju närmare vi kommer till ishockey-vm i Vitryssland som spelas nästa vår. Frågan är då om inte vi ska på något sätt försöka utnyttja läget för att visa upp vilken brist på yttrandefrihet som råder i Sverige inför nästa ESC-tävling som kommer att hållas i Sverige.

Hur som helst verkar Loreen var på någon slags NATO-tour där hon passerar länder som NATO vill bomba ihjäl och talar med de lokala oppositionsledare. Allt mer tyder på att hon är på ett uppdrag och att det inte handlar om hennes egna tokerier.

4 kommentarer:

 1. Man behöver inte ha hund-spårnäsa för att sniffa sig fram till sambanden.

  En vanlig människa utan resurser får chans att bli världsstjärna genom medier. Win-win situation; utbyte av tjänster. De inblandade medierna använder artisten i sin politiska agenda.

  SvaraRadera
 2. Satt och tittade på svt en morgon för några dagar sedan, de visade en repris på en intervju med Loreen.

  Loreen satt och talade om när hon sjöng hur hon hamnade i någon sorts trans, hon satt och beskrev det hela i detalj och de lät precis som folk som blir besatta av demoner beskriver hur de upplever det hela.

  Det är en tre delars intervju:
  http://www.youtube.com/watch?v=J1UWSCSdqDg

  hon håller på med meditation osv.

  Detta ministry har mycket bra information om dessa ockulta praktiser:
  http://lighthousetrailsresearch.com/

  bruttan är helt uppenbart besatt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mycket intressant.

   Lägg märke till att det var innan hon åkte till Azerbajdzjan. Har sett andra intervjuer med henne. Oftast verkar det som att hon knappt kan prata. Jag får lite MK-Ultra vibbar från henne.

   Radera
 3. Och ändå spelas Loreens låt i en del fösamlingar

  SvaraRadera