lördag 30 maj 2015

Tyskarna upphör snart att skaffa barn helt och hållet.

Lille Wolfgang är en av allt färre tyska barn.
En ny studie visar att Tyskland nu slagit rekord i låga födelsetal. De har nu till och med passerat Japan som länge legat etta på listan. Studien publicerades av Hamburgs Institut för Internationell Ekonomi.

Det sägs att Merkel försökt uppmuntra till ett ökat barnafödande med ökad bidrag till barnfamiljer. Detta har dock inte lockat tyskarna till att skaffa fler barn, och kritiker menar att kostnaderna för att skaffa barn fortfarande är höga i relation till bidragen.

Den liberala revisionsbyrån BDO som var med vid publiceringen av studien menar att läget börjar bli akut. Tyskland kan vara på väg mot en ekonomisk kollaps om stor brist på arbetskraft kommer att råda i Tyskland i framtiden. BDO kräver nu att Tyskland måste öppna upp för en ökad massinvandring för att täcka upp för framtidens arbetskraftsbrist.

BDO bekymrar sig också över att det konservativa invandringskritiska partiet Alternativ für Deutschland (AfD) växer sig allt starkare. 

Något som BDO inte nämner är att Merkels energiewende kommer att krossa de flesta produktiva industrijobb som idag finns i Tyskland. Detta tillsammans med automatiseringen, kommer att leda till allt färre jobb. Alltså behöver inte Tyskland så mycket invandring som BDO vill gärna hävda.

Men ekonomin i Tyskland kan ändå kollapsa om allt färre måste försörja allt fler äldre. Där har BDO helt rätt. Men i en tid då eliten sprider propaganda om "överbefolkning" så lär Merkel se till att avstå från att lösa det här problemet för att låta nästa generation handskas med det. Allt i linje med Agenda 21 och Romklubbens mål att kraftigt reducera världens befolkning.
BBC.

1 kommentar:

  1. Det är ju just BDO människor och liknande som inte skaffar sig några barn, så egentligen är det bara bra på så vis, färre idioter helt enkelt. Dock så skaffar sig andra idiotgrupper (främst tredje världen grupper) en massa barn så det går väl jämnt ut med idiotproduktionen.

    Finns för övrigt inga nationer som behöver massinvandring, massinvandring är bara skit, en söndrande kraft som tillåts söndra av diverse förrädare till nationerna.
    Gud kommer ta de alla och krossa de, de skrattar nu men kommer gråta sen. Deras arrogans kommer vändas mot de.

    SvaraRadera