lördag 2 maj 2015

Allt fler afrikaner campar runt om i Paris.Ett växande antal campingläger har sedan förra året börjat ploppa upp runt om i Paris. Och de håller på att växa explosionsartad. Det är nyanlända afrikaner, främst från Sydsudan, Eritrea och Etiopien som försökt ta sig till England, från Calais i Frankrike, men som misslyckats. I Calais är det ont om resurser och mat och de är inte särskilt välkomna. Därför har många av dem återvänt till Paris för att vänta på bättre tillfällen för att försöka ta sig upp till England.

I Paris får afrikanerna hjälp och mat från frivilliga organisationer och läkare kommer på besök varannan dag. Detta har bidragit till att även fler afrikaner sökt sig till lägren under broar och vid tågstationen i centrala Paris. Det hela börjar bli till ett huvudverk för de franska politikerna. Och socialisterna som styr landet lovar fler satsningar för att försöka hjälpa afrikanerna ur misären. Redan nu finns förslag om att bygga fler bostäder för afrikanerna.

Just nu finns några 100-tals afrikaner som campar i Paris, medan att några tusen finns i Calais i betydligt svårare förhållanden. Om inte dessa lyckas ta sig till England lär många av dem ta sig tillbaka till Paris, och då skulle campinglägren i Paris bara växa ytterligare.

Afrikanerna berättar om de svåra förhållanden de har i hemlandet. Många av dem betalade allt de hade för att ta sig med buss från sin hemby till Libyen. Väl där var det bara att haka på första bästa båten över till Italien. I Italien hoppade de på tåg som tog dem vidare till Frankrike. Eftersom inga inre gränskontroller tillåts inom EU, så kan afrikanerna röra sig fritt inom hela EU.

Telegraph.

5 kommentarer:

 1. Det handlar om att följa Australiens exempel och stoppa och avvisa dem till havs.

  SvaraRadera
 2. http://www.expressen.se/ledare/podcast/politiknorden/mona-sahlin-ungar-leker-is-pa-forskolan/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och vems är felet Mona? Kanske dags att ta på sig skulden?

   Notera även hur hon ljuger, IS tolkning av islam är inte extrem, det är islam som är extremt:
   http://prophetofdoom.net/

   det som är konstigt inom islam är så kallade fredliga muslimer, de har verkligen inte fattat någonting av den religion vilket kan bero på att majoriteten av muslimer i världen är analfabeter.

   David Wood har en bra video om varför inte alla muslimer är IS trots att islam skrifter säger åt muslimer att vara som just IS:
   The Jihad Triangle
   https://www.youtube.com/watch?v=QjvfaZIDLCg

   Radera
 3. Så dessa luffare befinner sig illegalt i Frankrike och man låter de bygga läger på Fransk mark?

  Varför samlar man inte ihop dessa som man gjorde med zigenarna och skickar hem de igen? De har ingen rätt att befinna sig i Frankrike eller någon annan del av EU, varför vill inte myndigheter följa lagarna? Är det bara en massa inkvoterade Afrikaner på myndigheterna i Frankrike?

  Det är patetiskt detta och dessa luffare är patetiska. Hur kan man vara så korkad av att man säljer allt och lägger allt på ett kort för att leva som illegal i EU?

  Speciellt när man kommer från en superrik kontinent som Afrika, guld, ädla stenar, natur resurser, allt finns men man är alldeles för lat för att göra något åt saken och är man inte lat så är man en korrupt f***a. Det hela är larvigt.

  SvaraRadera
 4. Det är såna här som kommer:
  https://www.youtube.com/watch?v=HDDJzclnzXA

  Kika in "Moneeeee moneeeee moneee" killen, notera även hur man tuggar islamsnack, någon tackar allah (sista snubben).

  Här en intressant dokumentär om Libyen och dessa illegaler:
  https://www.youtube.com/watch?v=U0vtLspGbmg

  även om den är pro-illegal.

  SvaraRadera