söndag 31 maj 2015

ISIS + Sossarna = SANT!

Relationen Sossar och islamism har många tagit upp flera gånger. Men denna märkliga relation blir bara konstigare och konstigare för varje dag som går. I somras citerade Stefan Löfven profeten Mohammed. Och nu hyllar en Sosse i Göteborg ISIS.

Nils Erik Lindblom är socialdemokrat i Göteborg och skriver på sin blogg att terroristorganisationen ISIS är en "befrielserörelse". Blogginlägget publicerades igår, men är nu helt borta. Som tur är har vissa tagit en skärmdump innan inlägget försvann.

Här kan ni läsa Lindbloms socialistiska alster där han hyllar den islamistiska terrororganisationen ISIS.


5 kommentarer:

 1. Det här är ju humor. Islamiska Staten har ju i sitt namn att de är för Underkastelse/Slaveri, Islam betyder ju Underkastelse/Slaveri så per definition kan de inte vara en "frihetsrörelse", återigen en stenkorkad sosse :D

  Underkastelse/Slaveri Staten är alltså det svenska namnet på denna företeelse. Religionen i sig är ju Underkastelse.

  Många i Sverige har gått på den muslimska lögnen att Islam skulle komma från ordet för Fred i arabiskan dvs. Salam men så är ju inte fallet utan Islam kommer från ordet för Underkastelse. När muslimer talar om fred så menar de fred när endast islam existerar när de utplånat allt annat (dock så kan inte muslimer hålla sams alls så de slaktar varandra när det bara lever muslimer i ett område)

  http://www.thereligionofpeace.com/pages/myths-of-islam.htm

  Kan det vara så att Löfven & CO är köpta av Saudierna? Småsossarna är ju bara efterblivna efterföljare av sin ledare, en klassisk getflock som följer sin herde.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Läser man hans text, så förstår man att hans resonemang grundar sig i vänsterns och frimurarnas revolutionsromantik. Han hyllar den franska revolutionen och ISIS i samma andetag.

   På sätt och vis har han rätt. Det som frimurarna sysslade med i Frankrike på 1700-talet och det ISIS gör idag är revolutionärt. Båda begick halshuggningar och båda ville ha/vill ha en Ny Världsordning. Det är det det handlar om. Det är exakt samma sak.

   Problemet är att den hör Sossen var alldeles för ärlig med sin socialistiska vålds- och revolutionsromantik.

   Radera
  2. Njae IS gör det som står stipulerat i Koranen och resten av den muhammadanska sunnan. Där i ingår att terrorisera icke muslimer, där ingår även att kriga mot allt och alla som inte underkastar sig. Sen att idioten kanske tror att det IS håller med är revolution när det är äkta islam.
   Visst IS vill ha en islamsk världsordning och Frimurarna vill ha en satanisk världsordning, det rör sig dock om lite gradskillnader i helvetet, därav mitt njae.

   Men visst han var för ärlig och därför försvann artikeln och de tog honom säkerligen i örat internt.

   Vidare så har ju såna här islamiska "revolutioner" skett ett flertal gånger, men eftersom tiden inte är inne så misslyckas de, muslimerna har sin roll som kanonmat.

   Lite mer i ämnet sossar och islam från 2015-06-01:
   Hanna Gadban och Mona Sahlin debatterar mångkulturen i Aktuellt
   https://www.flashback.org/t2576698

   Radera
  3. ISIS kan ses som revolutionärer. Det är en islamistisk revolution. De följer Koranen och Frimurarna läser också Koranen i de högsta nivåerna. Och Islam var skapad av inga mindre än den Katolska Kyrkan via Khatidje, Muhammeds moster.

   Så idéerna hänger ju ihop ändå. Det är den revolutionära andan som lever vidare hos alla dessa hedniska grupperingar. Önskemålet att förändra via våldsam revolution, för att skapa en Ny Världsordning, "Ordo ab Chao".

   Sossarna har länge försäkrat folk om att de är endast reformister. Men det revolutionära har ju alltid funnits där. Därför borde Nils Erik Lindbloms resonemang egentligen inte förvåna någon.

   Revolutions- och våldsromantiken är den RÖDA tråden här.

   Radera
  4. Moster? Var det inte hans fru?
   http://focusonjerusalem.com/tiesthatbind.html
   http://www.bibliotecapleyades.net/vatican/esp_vatican33.htm

   Visst är det väl våldsromantiken som är den röda tråden men islam är knappast Ordo, islam är ju kaos även när sharia lagar är implementerade då islam i sig självt består av blodlust, islams själva livsblod är ju just blodlust fast iofs så verkar socialismen och katolicismens själva livsblod bestå i att mörda, men poängen är iaf att dessa grupper möjligtvis försöker hjälpa varandra i målet att skapa ordning men att de sedan hugger varandra i ryggen, vi har ju sett hur det gick i Iran när de korkade socialisterna valde att samarbeta med islam och islam använde socialisterna som sina nyttiga idioter. Det var humor och nu är samma socialist iranier igång igen och samarbetar med islam, man lärde sig alltså absolut ingenting förra gången.

   Så min poäng är att islam är som ett vilddjur som du inte kontrollerar då vilddjuret inte ens kontrollerar sig självt och äter även upp sig självt i sin blodlust, bara titta på vilka som mördas allra mest av islam, det är muslimerna själva.

   Men iofs Biblen säger ju att Ishmael ska vara en vild åsna som ska vara i krig mot alla andra, voila, islam är mot alla och ishmael är ju ett anagram för He Islam.

   Så vad jag ville komma fram till är att sossarna är idioter som tror att de kan lita på islam, även eliterna är idioter som tror att denna best är kontrollerbar, det är i bestens natur att den är otämjbar, de måste helt enkelt döda besten eller dödas av besten.

   Radera