lördag 30 maj 2015

Förvänta er fler kravaller den kommande sommaren.

Den här videon bör ses som en komplettering till den förra i ämnet. MI6 har som plan att lansera kravaller, främst raskravaller, den kommande tiden. Om ni vill veta varför, läs HÄR.

2 kommentarer:

 1. Ja var ju 4 år sedan sist i Londonistan och 2 år sedan sist i Stockholm, det var ju ett lamt försök i Tensta (Stockholm) i Maj, men det fizzade ut (troligtvis för att många av Jihadpojkarna är i Syrien och skjuts till döds av andra muslimer).

  SvaraRadera
 2. Vad PJW glömmer är ju att upplopp och ekonomiska problem är ju för att man blandat alla dessa folkslag som Gud valt att splittrar upp.

  Det här med globalt uppvaknande är ju rent nys, de invandrare som kommit är i stort sett alla idioter, en liten klick är inte idioter men majoriteten är idioter.

  Det här människorna är inte smarta nog att ens starta ett propert upplopp därav behöver de hjälp, vidare är hela metoden korkad som man använder, hade man kört vidare med sossestilen dvs. hjärntvätt så hade man kunnat bygga en effektivare Polisstat, man har kastat grus i maskineriet genom att bjuda in idiotvandrarna a.k.a. idiokraterna när man kunde format folk till sossar.

  PJW missar stora delar av vad som händer, kan vara för att Alex Jones falangen kan vara kontrollerad opposition, de är lite väl sossiga i sin syn på saken.

  De hänger ju med diverse kättare. T.ex. Steven Anderson som numera påstår att Katolikerna och Socialisternas industrialiserade massmord inte ens skett.

  Bra videoserie:
  https://www.youtube.com/watch?v=HNluN8gngVI

  SvaraRadera