fredag 29 maj 2015

Pedofilnästet (Svensk Public Service) läcker.

Barnkanalen (Svensk Public Service).
Det är numera allmänt känt och erkänt att Brittisk Public Service varit ett näste för pedofili. Jimmy Savile-skandalen avslöjade detta tydligt. Men detta är så klart inte begränsat till England. I Sverige har vi också samma modell, nämligen Svensk Public Service. Och allt mer pekar åt att även våra socialister tenderar att vara pedofilers skyddslingar.

BBC höll locket på om Jimmy Saviles sexuella utnyttjande av barn. I Sverige hade vi SR:s medarbetare Pontus Enhörning som dömdes för pedofilibrott. Enhörning mest känd för att ha varit radiopratare i komikern, Annika Lantz, program Lantz i P3, skyddades ihärdigt av etablissemanget. Ingenstans fick hans namn synas efter det att han dömts. Detta avslöjade Helena Palena på sin blogg 2011. Och kollar man på Enhörnings Wikipedia, står det inget om domen mot honom. Däremot finner man en diskussion där moderatorerna envist kämpar mot kritiker om man ska lägga upp domen eller ej.

Men låt dig inte luras att tro att Enhörning var den enda perversa individen som "råkar" vara Public service-medarbetare. Förra året blåstes ytterligare en pedofilskandal, återigen inom SR. Inget namn har officiellt kommit ut ännu. Och jag tänker inte skriva någons namn här. Men ni som är intresserade kan läsa FlashBack-tråden HÄR. (Intressant med en invandrad SD-hatare förresten).

I SVT:s barnkanal har vi flera gånger fått se prov på sexualisering av barn. Det har faktiskt skett nu så pass många gånger att det skulle kräva ett helt inlägg på bara det ämnet. Mitt råd till er är att inte låta era barn kolla på Barnkanalen. De ska helst inte kolla på TV öht, men i synnerhet inte Barnkanalen. Se bara på vilket inflytande RFSU har över Public Service.

Så efter allt detta, borde det faktiskt inte komma som en överraskning när Barnkanalen SMS:ar grovt homosexuellt porr till små barn. SMS:et nådde ut till ett drygt 60-tal barn i Sverige som ville delta i en tävling.

Dagens Nyheter hjälper SVT på travet med att hävda att länken saknade ett "f" på slutet. Det hela skulle alltså vara ett misstag, försäkrar DN. Men om det bara var ett "f" på slutet som saknades, så kan man undra vad hela länken bestod av. Detta publicerar inte DN.

Utan det där "f":et på slutet av länken hamnade alltså Tumblr-konto där det stod "Gay sex is the answer" (Gay sex är svaret). Lite märkligt kan man tycka om det bara är ett "f" som skiljer en länk mellan en SVT lek för barn och grovt homosexuell porr.

Tillåt mig att tvivla på DN:s uppgifter. Tumblr, med dess enkla budskap är ett starkt näste för vänsterextremister och feminister,och inte minst hbtq-aktivister. Som vi förövrigt vet finns anställda där som Public Service-medarbetare. Det är inte alls långsiktigt att tro att dessa kanske hänger på vissa Tumblr-sidor.

DN.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar