fredag 22 maj 2015

Så saboterade Nation of Ooog Nigel Farage.

Brittiska idioter saboterade Nigel Farages kampanj.
Ett litet nybildat parti, Nation of Ooog, satsade hela sin kampanj i valet 2015 i södra Thanet där Nigel Farage ställde upp som kandidat för UKIP.

Nation of Ooog hade bara ett mål med sin kampanj, att se till att Farage inte skulle få ta plats i Westminister. I bilden ovan firar de sin stora seger.

I en intervju med RT avslöjar de vilka smutsiga taktiker de använde för att sänka Farage. Farage förlorade till slut mot Tories Craig Mackinlay med strax under 3 tusen röster (ungefär 6 procentenheter). Nation of Ooog fick bara 30 röster. Men deras kampanj ser de ändå som lyckad.

Tidigare under våren var det en tajt race mellan Farage och Mackinlay i södra Thanet. Men under kampanjen utförde Nation of Ooog flera kampanjer mot Farage i Thanet. Sina aktivister såg till att avskräcka Farage från att vistas i Thanet, något som fick många att uppleva honom som någon som inte brydde sig så mycket om Thanets angelägenheter.

Samtidigt utförde Nation of Ooog en rigorös kampanj på nätet. De tog snabbt över domänen till webbadressen ukipthanet, som automatiskt skickade sökare över till en av Nation of Ooogs YouTube-videor, där de krävde av engelsmännen att "avsäga sig sin vithet".

De utförde även kampanjer på FaceBook och Twitter, där de la upp fejkade konton för att försöka blåsa upp UKIP:s förväntningar i Thanet, samtidigt som de via dem kunde sprida negativa fördomar om UKIP-anhängare.

De hade även lyckats infiltrera partiet lokalt och kunde därmed avslöja när de skulle ha lokala evenemang. Farage såg sig tvungen att dra tillbaka ett försök till en PR-stunt med en pansarvagn.

Nation of Ooog är nöjda med att ha hindrat UKIP:s partiledare från att ha nått Westminister. De anser att det viktiga för dem är kampen mot rasismen.

Resultatet av deras kampanj blev en seger för Tories Mackinlay. 


RT.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar