fredag 22 maj 2015

Kristina Winberg vs Bodil Ceballos om massinvandringen och EU.

Bodil Ceballos (MP) är personligen ansvarig för det helvete som just nu pågår i Libyen. Hon har vridit sitt parti från att ha tillhört fredsrörelsen till att stödja kriget i Afghanistan och bombningarna i Libyen, som lett till dagens kris där, då ISIS är på väg att ta över. 

Den bistånd som Bodil här förespråkar via SIDA, är den som ödelagt Syrien. SIDA har hjälpt radikala element i Syrien för att destabilisera landet. Utan insatserna från SIDA i Syrien (tvättäkta svensk "biståndspolitik") skulle islamisterna aldrig fått ett fotfäste i Syrien och de enorma flyktingströmmarna skulle aldrig blivit till. 

Här debatterar SD:s Kristisna Winberg mot just nämnda Bodil Ceballos. 

2 kommentarer:

  1. Bra Kristina ! 6-0 !

    SvaraRadera
  2. Bodil ser verkligen ut som en batikhäxa.

    Kan inte Bodil flytta till dessa tredje världen länder och använda sina "grymma kunskaper" och göra dessa pissländer till "mer solidariska"? Gäller alla idioter som är som Bodil, de kan åka ner och skapa välstånd i de där länderna så fantastiska som de är ;)

    Bra lösning, vi slipper idioterna och idioterna kan visa hur fantastiska de är och skapa fungerande samhälle i tredje världen... as if...

    SvaraRadera