fredag 29 maj 2015

Granskning Sverige krossar NATO-propagandist!

Patrik Oksanen är en liten betydelselös presstitut som de senaste året lyfts upp till skyarna av det svenska etablissemanget, inte minst bland "borgare". Han driver EU-bloggen där han spenderar tiden med att kasta sk*t på SD för att de inte fogar sig till Bryssel och Washington Corps. vilja. En stark vurmare av EU och NATO. Som dyrkas av Sveriges alla landsförrädande NATO-vurmare. 

Nyligen publicerade han en artikel på SvD där han utformar en plan för alla NATO fanatiker, inklusive Staten, att rätta sig in i ledet för att kunna bekämpa alternativ media i informationskriget. Han har fattat att etablissemanget håller på att förlora informationskriget. Därför kände han behovet av att mobilisera etablissemanget och alla hjärntvättade dårar till NATO-vurmare som de skulle kunna dra med sig för att bekämpa alternativ media. 

Intressant att Oksanen frågar Granskning Sverige ifall de bandar samtalet. Samtalet bandas av FRA till att börja med. Samma FRA som har ett nära samarbete med NSA. Samma FRA som hävdar att ryska flyg varit i närheten av Öland. Frågan är om vi ens kan lita på vad FRA har att säga då de i själva verket numera blivit en förlängd arm åt NSA och därmed Washington Corps.

2 kommentarer:

  1. Ryssland för knappast ett informationskrig mot Sverige. Det är ju rent skitsnack, däremot förs ett informationskrig mot Ryssland.

    Vidare så är det EU och USA som står för kuppen i Ukraina. Jag undrar om det är på grund av all affirmative action som EU och USA är så fruktansvärt dåliga på propaganda nuförtiden. Titta på bara på svensk massmedia, den propaganda är så dålig.

    SvaraRadera
  2. Demoniseringen i väst av Putin är ju bara too much.Paul Craig Roberts skriver mycket bra om detta hatspektakel. Ja, Oksanen har valt sida. Han vill ha jobbet kvar som politisk redaktör för Hälsingetidningarna. Kanske snart för hela MittMedia plus Schibstedt. Vill man klättra får man smörja husse.

    SvaraRadera