lördag 30 maj 2015

Bildt och nazisterna.

Bildts stöd för nazister innebär att hon blir svartlistad av Putin.
Äntligen någon som reagerar kan man tycka. Ryssland har nu blockat Anna Maria Corazza Bildt IRL. Samtidigt frågar sig Margot Wallström och svenska UD varför, och kräver en förklaring. Givetvis vet Wallström och regeringen varöfr, men de måste så klart spela med i leken, annars blir det ju jättekonstigt. Aftonbladet, Expressen, TV4, DN, SvD, SVT och SR har hetsat mot Ryssland länge och valt att förmedla en extremt ensidig bild av Ukrainakrisen.

Jag känner behovet av att upprepa att jag inte är någon fan av Putin. Men nu har svensk media varit så extremt ensidig att de får mig att framstå som det.

EU-parlamentarikern, Anna Maria Corazza Bildt (M) borde ställas till svars för sitt stöd för våldsbejakande nationalsocialister i Ukraina! Detta har inte skett i Sverige! I Sverige skyddar man eliten och granskar folket!

Carl Bildts tentakler in i Ukrainakonflikten går inte att bortse ifrån. Så det är inte så konstigt att hennes fru är inblandad. Uppenbart är även att UD varit inblandad i att bedriva propaganda till fördel för Kiev-juntan inför svenska folket. Elin Jönsson (SVT) är det tydligaste exemplet på hur svensk Statstelevision bedrivit propaganda i Sverige till fördel för Kiev-juntan.

Sveriges Radio gjorde också sitt, genom att ge nationalsocialisten Mikael Skillt (SvP) fritt spelrum att sprida sitt ord. Vid inget annat tillfälle skulle en nazist få komma till tals inom svensk Public Service. Att nationalsocialister inom SvP-kretsen uppmuntrat svenskar till att åka till Ukraina för att kriga i en "arisk vår" med Kiev-juntan, säger en del om kopplingen mellan svenska nationalsocialister, Bildt-klanen och UD. (No more brother wars, brukar nationalsocialister säga. Men här gjorde SvP-kretsen intressant nog ett undantag. I östra Ukraina går det bra att mörda vita, blonda, blåögda. Jag känner endast förakt för en sådan hyckleri, att dess ens kallar sig "nationalister").

En av dessa SvP:are blev nu svartlistad av Ryssland. Magnus Söderman som varit en frontfigur inom SvP. Vi får se om SvP-kretsen lyckas nästla sig in i Svenska Motståndsrörelsens (SMR) nya parlamentariska gren. (Kan någon säga Operation Gladio?).


2 kommentarer:

 1. Fast nazisterna och deras rasbiologi säger ju att slaverna är under germanerna, dvs. det är helt ok att slakta de. Det är rätt roligt då många av nazisterna inte direkt är av prima kvalitet själva där många slaver är klart bättre än de själva så att säga "rashygieniskt".

  Skulle man hårddra socialisternas och katolikernas rashygien lagar så skulle inte många av de klara sig och helt enkelt bli avrättade för att de har för dåliga gener.

  Jag menar i stort sett alla politiker i Sossarna är uppenbart sekunda människor om man ser det evolutionärt och "rashygieniskt" och Sosseriet gillar ju sånt som de rasbiologer de är.

  Den där onda irrläran är självbesegrande i sin idioti speciellt då det är alldeles för många för att använda deras egna språk "untermensch" i deras egna led.

  Titta på Blåsfisken t.ex. det där är tredje sorteringen.

  Evotardismen skördar nya förluster.

  För övrigt den där Skillt lär FSB suga in ganska omgående om han beger sig till Ryssland och sen ser vi inte honom igen förrens på domedagen när han ska försöka försvara sitt värv inför Konungarnas Konung, kan bli mycket mörk humor då. För han är väl inte dum nog att tro att Soros kommer försöka köpa loss honom eller att Svenska Regeringen skulle lyfta ett finger för honom? Varför skulle t.ex. Bildt göra det? Han är ju bara en nyttig idiot, en bonde att offra Vatikanens schackspel.

  För övrigt har han ju varit ganska högt upp i olika frimurarorganisationer och även KKK, minns när han satt och skröt om det på Flashback för många år sedan. Medans andra tog sig för pannan att han var KKK då det är så bonnigt, vilket ju lånade sina struthattar från Katolicismen om det inte till och med är så att KKK var startat av Vatikanen, vi vet ju att demokraterna i USA dvs. deras sossar startade skiten men att det skulle kunna finnas kopplingar direkt till Vatikanen eller några av dessa ordnar?

  SvaraRadera
 2. FT hade en artikel om att det är hela 89 som svartlistats, skönt att det är Fd.SVP och Gunnar Hökmark, en av Israels falska vänner Hökmark sammankopplad med nazister... men så är ju Moderaterna ett gammalt brunt parti:
  http://robsten.blogspot.se/p/bruna-rotter-hos-socialdemokrater-och.html

  Här FT artikeln där Hökmark gör det remarkabla uttalandet via sin twitter:
  "Det Putin kallar statskupp var demokratisk avsättning korrumperad despot som beordrade dödsskjutningar"
  http://www.friatider.se/svartlistade-svenskar-st-dde-statskupp

  med samma logik så kan man hävda att Hökmark är en typ av despot då han är en del i den odemokratiska DÖ (December Överrenskommelsen) i avdelningen Pot meet Kettle...

  Israel borde dra öronen åt sig och fundera på om Hökmark och resten av Allahiansen verkligen är deras vänner, jag hävdar bestämt att de INTE är det, dessa bögvurmande nazister, för övrigt så är ju nazismen väldigt mycket perverst i sig:
  http://www.defendthefamily.com/pfrc/books/pinkswastika/

  och Hökmark som moderat är ju bögvurmare, det är ju en officiellt väldigt viktig policy inom hela Sjupartiet (eller ska man kalla de Sjukpartiet?) att tycka att perversioner är bra och något att främja.

  Dock är det tragiskt att FT inte heller lärt sig att nazister är vänsterextremister och knappast högerextrema. Bara för att man kallar sig högra sektorn så innebär det inte att man är höger, den här satans myten att nazister skulle vara höger när de är vänster är otroligt stötande.

  SvaraRadera