torsdag 13 mars 2014

Patriotiska SD säger NEJ till knarkbaronerna inom NATO!

Ledaren för NATO, danske Fogh Rasmussen och Karzai från Afghanistan. Överens om knarkpengarna. 
Sedan den försvarspolitiska debatten blossat upp de senaste dagarna. Så har KD trummat på för ett medlemskap i den kriminella knarkartellen NATO. Ja, egentligen inte bara KD, även Bonniers har trummat på för ett NATO-medlemskap på sina ledarsidor. Men det är KD som på ett fullständigt idiotiskt sätt försöker locka väljare med deras positiva inställning till NATO. Detta borde dock skrämma bort väljare, i synnerhet om de visste sanningen om NATO.

Men nu fick de svar på tal från patrioten Kent Ekeroth (SD) som läxar upp Hägglund och KD, om hur de varit med och skurit ner i försvaret för att sedan kräva ett NATO-medlemskap. Förutom att Ekeroth påpekar Hägglunds hyckleri, så talar han även klarspråk om hur ett NATO-medlemskap skulle drabba vår nationella suveränitet ytterliggare.

Ekeroth säger det bäst här:

"Det finns bara ett land som i alla lägen har ett intresse av att Sverige kan försvaras, och det är Sverige självt. Det går därför inte att ersätta ett svenskt försvar med medlemskap i en internationell militärallians. Om Kristdemokraterna verkligen är intresserade av att försvara Sverige så är de välkomna att tillsammans med oss driva på för ökade försvarsanslag i den pågående försvarsberedningen." 
SvD.

2 kommentarer:

 1. I stort sett så skulle man vara tvugna att bygga upp ett helt nytt försvar för att få vara med i Nato. Det skulle kosta hur många hundra miljarder som helst.

  I dagsläget skulle Sverige aldrig få vara med i Nato då man saknar militär.

  SvaraRadera
 2. Jag gjorde ett mycket klokt val när jag förtidsröstade i euvalet.
  Jag röstade helhjärtat på Sverigedemokraterna.
  Och det blir Sverigedemokraterna i September klart som amen i kyrkan.

  SvaraRadera