måndag 24 mars 2014

Globalistiska häxan, Margot Wallström (S), hånskrattar åt alla svenska tjejer som blivit våldtagna!!!

Margot Wallström (S) tillsammans med maoisten, tillika Knight of Malta (SMOM), José Manuel Barroso. 
Den socialistiska, feministiska, globalistiska häxan, Margot Wallström (S), talar sig mycket varmt om "kvinnors rättigheter" internationellt. Men när det gäller unga svenska tjejer som blir brutalt våldtagna av måndyrkande hitresta mohammedianer, så HÅNSKRATTAR hon åt dem! 

Enligt Margots marxistiska tro, finns det så klart en viss hierarki. Svenska tjejer är inte värda något i jämförelse med andra. Så ser Socialdemokratins favorit på saken. 

Lyssna på intervjun som Granskning Sverige gör med den socialistiska landsförrädaren Malmström. En mycket bra gransknings serie som Granskning Sverige håller på med, som jag i övrigt kan rekommendera. Det här avsnittet handlar om Margot Wallström bland annat. Hör på när hon så föraktfullt hånskrattar åt unga svenska tjejer som brutalt våldtas i Sverige, av män från fjärran länder, vid 10:10. 

Granskning Sverige: Margot Wallström hånar svenska våldtäktsoffer. 


5 kommentarer:

 1. Att Wallström var en skitmänniska framkom ju samband med införandet av Lissabonfördraget:
  https://www.youtube.com/watch?v=Cvcdsj3ZWkg

  större antidemokrat får man leta efter.
  Men att hon skrattade åt våldtäktsoffer det hade jag inte förväntat mig, antar att masken råkade ramla av denna gång för att visa ormen bakom.

  SvaraRadera
 2. OT:
  Vuxna bor hos mamma i bankernas Europa
  http://www.friatider.se/vuxna-bor-hos-mamma-i-bankernas-europa

  inte tänkt på det innan men detta är ju faktiskt en del av Agenda 21.
  Som FT skriver :
  "Bland Europas 18- till 30-åringar bor 48 procent hemma hos sina föräldrar vilket motsvarar 36,7 miljoner människor. De förhindras att gå vidare i livet, skaffa barn och bilda familj."

  Ingen familj, inga barn...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite överdrivet tycker jag att hävda att de "förhindras".

   De är åtminstone med sina familjer, och inte med några främmande, eller helt ensamma. Och skaffa barn kan de ändå göra. De borde ta ett sådant tillfälle till att spara pengar om något. Slipper de betala hyra, eller är det fler som delar på den, så är det bra så.

   Skulle de ha en egen bostad, så är nackdelen att de reggas in i systemet, och blir ett än lättare byte för bankmaffiorna att sätta dem i skuld.

   Sen finns även fördelen att de inte helt överger sina föräldrar till den statliga vården när de blir gamla, utan istället ställer upp för dem, så som de gjorde för dem.

   Om det är något positivt jag kan se i den här soppan, så är det kanske just det. Det kan få en förstärkande effekt för familjebanden.

   Radera
  2. Visst kan man se positiva saker i det hela, men trots allt så någonstans så blir det inga nya familjekonstellationer och därmed stärker fienden sin makt. Grejen är ju att de inte vill att det ska födas fler barn.

   Som Bibeln säger:
   Ps 127:3 Lo, children are an heritage of the LORD: and the fruit of the womb is his reward.
   Ps 127:4 As arrows are in the hand of a mighty man; so are children of the youth.
   Ps 127:5 Happy is the man that hath his quiver full of them: they shall not be ashamed, but they shall speak with the enemies in the gate.

   Tänk dig själv att ha 15 söner och dessa i sin tur har 15 söner var...
   ganska snabbt så är din familj en maktfaktor.

   Sen så ska man inte glömma bort att de resurser som egentligen skulle vara till de svenska barnen kastas bort på främlingarna, dvs. de svenska barnens arv stjäls av främlingarna. Ve den som stjäl deras arv.

   Radera
  3. Resultatet av allt detta syns i Europas låga nativitet. I många europeiska länder, till exempel i Tyskland, Italien och de forna kommunistländerna i Östeuropa är nativiteten betydligt lägre än i Sverige även om Sveriges nativitet också är för låg för att befolkningen skulle förnya sig (alltså mindre än 2,1 barn/kvinna).

   Radera