tisdag 25 mars 2014

Michelle Obama i märklig resa till Kina.

Michelle Obama ska träffa sin kinesiska motsvarighet i Peking bland annat.
Men ingen vet varför. 
Totalt kommer Michelle Obama att delta i 22 olika evenemang i Kina. Men presskåren som vanligtvis följer med henne på planet, ska inte få följa med den här gången. Av alla 22 evenemang, så ska journalister endast få delta i 2 av dem, där hon ska hålla tal. Men Michelle kommer inte att ta emot några frågor och presskåren kommer inte att ges möjlighet till att ställa dem. Detta har Vita Huset slagit fast.

Michelle kommer att besöka skolor och även träffa hennes motsvarighet i Kina. Hon kommer att få svara på frågor från en del elever. Men media ska endast få rapportera vid de två tidigare nämnda evenemang.

Vita Huset vill inte heller svara på några frågor om hur mycket detta officiella/inofficiella besöket i Kina kommer att kosta de amerikanska skattebetalarna. Hela Michelle Obamas entourage med livvakter och flygpersonal kommer att vara med.

Frågan är då ifall det här bara är Michelle som njuter lite av skattebetalarnas pengar och passar på och åker till Kina, eller om det finns något mer geopolitiskt med det här besöket.

Daily Mail.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar