söndag 9 mars 2014

Papisten bekänner färg!

Ulven i fårakläder, Ulf Ekman, konverterar till den Babylonska kyrkans hedniska tro, efter åratal av hån och sabotage mot Bibliska kristna.  
Min fråga blir då: är någon förvånad? Allvarligt. Är någon förvånad? Om du är det, så har du så klart blivit blåst av denne trollkarl. Han har bespottat Bilben och Guds Ord vid flera tillfällen. Han har hyllat Påven sedan länge, och enligt uppgift så tillhör han även en av Påvens många tempelriddarorden.

Men värst av allt är vad den här mannen gjort mot kristenheten i Sverige. Jag tror ingen lyckats orsaka kristenheten i Sverige så mycket skada som denne bedragare. Ulf Ekman ersatte Guds Ord med Martin Lönnebos illäror. Som många av er redan vet är Lönnebo en frimurarbiskop av 10:e graden. Det är hans läror som barn till Livets Ord medlemmar fick. Så det är inte så konstigt att många unga, lämnade Kristendomen, när de aldrig fick Guds verkliga Ord, utan snarare frimureriets luciferianska budskap!

Ulf Ekman var en listig infiltratör och sabotör. Men nu är han klar efter att ha ruinerat många människors liv. Och han har hjälpt etablissemanget smutskasta kristenheten i Sverige. Livets Ords bas är i Uppsala, där vi har en jesuitisk bas vid Universitet, och även basen för den ekumeniska rörelsen. Ja, historiskt sätt, har Uppsala alltid varit Sveriges andliga port sedan urminnes tider. Och så är det än idag. Detta gör att Livets Ord varit ett lätt byte för en sådan operation.

Ulf Ekman är en koadjutör till jesuiterna. Han försöker nu locka sina mest lojala följeslagare in i Babylons kyrka. Detta är en del av jesuiternas långvariga kontra-reformationskrig. Ett krig som aldrig tagit slut för jesuiterna!

De har kommit väldigt långt i just Sverige när det gäller avkristnandet. Vilket bör ses som en stor tragedi. Vi svenskar har aldrig varit perfekta. Men våra förfäder gick in i strid och in i döden mot papisterna och deras jesuiter! De var Gudsfruktande! Jag föreslår att folk läser vad vår Konung Gustav II Adolf hade att säga om 30-åriga kriget. Redan då förde vi svenskar ett öppet krig mot den Nya Världsordningen (NWO).

Men medan vi var framgångsrika vid slagfältet, var jesuiterna listiga, och med tiden har de kunnat infiltrera oss. Och de har gjort oss till en bas för deras olika experiment. Därför leder vi resten av världen in i deras Nya Världsordning (NWO).

DAGS ATT VAKNA!

4 kommentarer:

 1. Redan 2009 så var faktiskt den norsk pingstkillen Ivar Fjeld ute med en hel del artiklar om Ulf Ekman (passande namn för övrigt :D Ulf i fårklädsel ).

  Ulf Ekman and Oase camp in Sweden celebrates Catholic Mass
  http://ivarfjeld.com/2009/07/26/ulf-ekman-and-oase-camp-in-sweden-celebrates-catholic-mass/
  Ulf Ekman: The pope is not an Antichrist and Rome not spiritual Babylon
  http://ivarfjeld.com/2010/05/14/ulf-ekman-the-pope-is-not-an-antichrist-and-rome-not-spiritual-babylon/
  Ulf Ekman loved the pope and has Catholic Mary in his garden
  http://ivarfjeld.com/2010/11/09/ulf-ekman-loved-the-pope-and-has-catholic-mary-in-his-garden/
  Ulf Ekman hails the Pope at festival in Madrid.
  http://ivarfjeld.com/2011/08/24/ulf-ekman-hails-the-pope-at-festival-in-madrid/
  Ulf Ekman is Temple Knight of the Pope
  http://ivarfjeld.com/2014/01/18/ulf-ekman-is-temple-knight-of-the-pope/

  men en sak jag noterat med pingst och karismatiker är att de i stort sett aldrig går att väcka upp, de är spirituellt blinda, du skulle typ kunna visa en film där Ulf Ekman mördar spädbarn och hans flock skulle aldrig lämna, två tre stycken kanske men resten skulle typ stanna kvar "All hail Ulf"...

  Spirituell blindhet då de dyrkar dels en felaktig Jesus men även Uffe som en sorts Jesus-stand in som i alla andra kulter, påven är ju en "Jesus"-stand in för katolikerna.

  SvaraRadera
 2. Lika bra att slänga in denna också:
  Ulf Ekman och den rena jungfruns förböner
  http://www.vaknasverige.se/2011/02/08/ulf-ekman-och-den-rena-jungfruns-forboner/

  sen att man överhuvudtaget följer karismatiker som Livets Ord är visar ju på att man inte har någon koll överhuvudtaget.

  Det är ju så mycket som de står för som är antibibliskt och även de korrupta egyptiska (Alexandrianska) och påvebiblar de använder.

  De tillhör ju samma gren som dessa Assemblies of God:
  http://jesus-is-savior.com/Wolves/assemblies_of_god.htm

  Clouds gratisböcker i ämnet är bra:
  http://www.wayoflife.org/free_ebooks/17_reasons.php
  http://www.wayoflife.org/free_ebooks/charismatic_confusion.php
  http://www.wayoflife.org/free_ebooks/is_healing_in_atonement.php
  http://www.wayoflife.org/free_ebooks/tongues_speaking.php

  så förvirrade som de personerna är så är det inte speciellt konstigt att Ulf i fåraklädsel kunnat leda de raka vägen till Rom.

  Är ju något liknand som CFR medlemman Rick Warren har gjort, han började ju med sin lögnaktiga bok:
  The Purpose Driven Life (en bättre titel hade varit The Purpose Driven Lie)
  http://www.wayoflife.org/database/reviewpurposedrivenlife.html
  och här massor från hans karriär i vilseledande:
  http://www.wayoflife.org/database/warrenheader.html

  till att numera pusha: Chrislam.
  http://www.exposingchrislam.com/

  SvaraRadera
 3. Jag har själv skrivit en del om detta på min blogg. Men låt mig bara tillägga att jag har aldrig nånsin hört nån predikant vara så raljerande mot andra kristna som just Ulf Ekman.Men vi måste ha klart för oss det är en mycket slipad man vi talar om. En mästare på suggestionens område bl.a.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte för den som verkligen läser sin Bibel, även om man läser en egyptisk (Alexandrinsk) bibel, då är han verkligen inte slipad, för den som inte läser någon Bibel och jag tvivlar på att dessa livets ordare verkligen läser Bibeln överhuvudtaget, det verkar mest vara samma sorts människor som följer människor som Charles Taze Russel, Jim Jones, Adolf Hitler, falsk profeten Muhammad, Josef Stalin, Ellen White, Påvarna. osv. Dessa brukar bli komplett blinda, tror att de lyfter upp dessa till samma position som Jesus, dvs. de lyfter upp dessa till gudastatus.

   Bibeln har alldeles för många varningar om såna som Ulf 'i fåraklädsel' Ekman för att man ska kunna bli lurad av en sån om man "pay attention". Problemet är att de inte "pay attention" och inte läser Bibeln och om de läser Bibeln så är det en egyptisk (Alexandrinsk) som är designad att förvirra skiten ur de.

   Men vi ser ju samma sak i den sekulära världen, titta på den miljon som röstar på Sossarna, samma princip där MEN där de inte har någon Bibeln som varnar de för Socialdemokratins ulvar. Det verkar vara ett väldigt mänskligt drag att låta sig luras.

   Radera