tisdag 11 mars 2014

KD och SD, de enda som vill slopa subventionerna till vindkraften.

Endast KD och SD vågar gå emot slöseriet som vindkraften står för. 

I och med SVT:s satsning #dinröst, så har Public Service belyst olika frågor inför valet 2014. Det intressanta är att de regionala redaktionerna ute på landet börjat göra reportage som, nja, de ifrågasatte aldrig riktigt vindkraften, men de lät i alla fall kritiska röster få komma fram. Bygdeföreningar säger rakt ut att "vi har blivit blåsta av vindkraften!".

År 2000 lovades vinster med 1 miljon kronor per år. Istället blev det 6 miljoner kronor i kostnader för underhåll. En stor förlust för alla inblandade. Många tvingas nu försöka betala av skulder istället för att njuta av vinsterna man hade lovats för 14 år sedan. Men det är inte bara ekonomiskt som människor drabbas. Många som bor nära vindkraften får även stå ut med buller. Vilket lett till att många fått flytta. För många ytterliggare en kostnad.

Inte nog med detta så behöver vindkraften även energi för att kunna hålla igång, vilket innebär ytterliggare kostnader. Många elföretag får själva stå för detta. Och utöver det, så subventioneras dessa fullständigt värdelösa och extremt dyra energikällor av Sveriges skattebetalare, via den ständigt dyra elen!

Vindkraften hyllas som en "miljövänlig energikälla". Men även om man är klimatalarmist, så borde man förstå att vindkraften inte minskar CO2-utsläppen. Tvärtom används alltså mer av konventionella energikällor för att hålla igång det hela. Alltså handlar detta om ett stort bedrägeri. Och vinnarna, blir så klart alla dessa klimatentreprenörerna.

Men även propagandamaskineriet är vinnare. Länstyrelsen i Västernorrland satsar på en budget på hela 1 992 960 kronor på vindkraftsvänlig propaganda i länet. Och mycket propaganda blir det. Ty många må vara frustrerade på att de är förlorare när vindkraftståget krossar allt. Men de verkar ändå känna, att de kanske ändå hjälper med "klimatet". Alltså har de redan köpt klimatalarmisternas propaganda.

Det finns fortfarande en stor ignorans bland svenskar vad gäller vindkraften. "71% är positiva!", basunerade SVT ut i fredags. Ja, de var nog inte särskilt glada över att de lokala redaktionerna lät kritik komma fram. Så redaktionen i Stockholm såg till att föra fram lite propaganda åt miljöfascisterna.

Problemet nu är att denna kostsamma vindkraftsepidemin riskerar att sprida sig ytterliggare. Från de befintliga 2 581 till hela 18 211 vindkraftspark! I Dalarna blir det en ökning med över 400%!

Allt detta hör så klart till agendan som gör elpriserna dyrare än vad de bör vara. Lägg till inflation och de höjda skatterna som kommer, så har du en döende landsbygd. Detta kommer även så klart att påverka svensk industri negativt. Tillslut blir vi endast kvar med en servicesektor. Ett ekonomiskt luftslott. Jobbförstöring att vänta alltså. Allt detta faller in i Agenda 21 som jag tjatat om länge nu.

I Sveriges Riksdag är det bara två av åtta partier som är emot denna vansinne. KD och SD. Övriga partier anser att det är fullt rimligt att slösa skattebetalarnas pengar. Pengar som försvinner i den stora svarta hålen som Agenda 21 är för vanliga skattebetalare.

Lista på befintliga vindkraftsparker och de planerade utbyggnaderna fördelade för varje län. 
TA-Blogg, TCS.

1 kommentar:

  1. Konstigt det där, om nu vindkraft är så bra varför måste man subventionera den?
    Samma som med invandringen, om invandrarna är så bra varför betalar vi miljarder i bidrag till dom? Man tycker de borde vara självförsörjande...

    SvaraRadera