tisdag 25 mars 2014

Geert Wilders läxar upp den kulturmarxistiska holländska presskåren. (Uppdaterad)
Under uppläxningen nämner Geert Wilders den som attackerat honom mest av alla under hela diskussionen kring hans kritik av marockan-invandringen till Holland. Det är Hollands nuvarande "liberale" justitieminister, Ivo Opstelten (VVD).

I videon nedan så kan ni se hur Opstelten försvarar sina partikamraters deltagande i Bilderbergmöten, och att han själv deltagit i "den typen av möten". Han menar dessutom att dessa möten behöver ingen transparens. Och att det holländska folket inte behöver ha någon som helst insyn i vad som pågår i dessa möten.

Bara så att folk förstår vilka ogudaktiga typer det är som just nu attackerar Geert Wilders.Uppdattering:

Ser att YouTube tagit bort flera klipp från Geert Wilders respons till journalisterna. Länkar till Avpixlat, som fortfarande har klippet.

2 kommentarer:

 1. Första klippet är redan borta.

  Skulle inte förvåna mig om Opstelten får sig ett marockanskt blad i ryggen.
  Precis som Kung Saul som försvarade Amalekiterna så dog han sedan för en Amalekits hand. Precis som jag tror Carl Bildt en dag kommer få halsen avskuren av en muslim.

  Jag undrar om inte Bilderberggruppen ägs av muslimerna, om och om igen springer dessa små bilderberg råttor islams ärenden och islam är en religion som söker globalt herravälde, Bilderberggruppen vill alla ha med det tokiga och fallna Turkiet i tokprojektet EU. Man ska inte glömma bort att muslimerna har mycket pengar, Bildt, Opstelten osv. är ju alla mammoniter ut i fingerspetsarna.

  Vilket även skulle ge en alternativ förklaring av massinvandringen till Europa.
  Notera hur de i stort sett aldrig dissar toklandet Saudiarabien trots att där finns så mycket att dissa och avsky, deras älskade sodomi är ju officiellt något fult i Saudiarabien.

  Samma Saudiarabien som tillåts bygga Wahhabimoskéer i hela Europa och USA och placera sina egna Wahhabi-imamer i dessa moskéer med någon luffig ursäkt om religionsfrihet som är ett skämt i sig.

  Samma wahhabis man säger utförde 911, samma wahhabis som gjort massor med terrordåd runtom i världen. De moskéer som producerar dessa tokstollar tillåter man slå ut moské efter moské i Europa och USA med en ökande radikalisering.

  De måste ju vara köpta, det är så galet efterblivet, finns ju enklare sätt att göra sig av med folk än en långsam, mata in en massa radikala muslimer i Europa, hade man velat starta ett krig, så hade man bara sagt att nu går vi ut i krig mot islam, finns så mycket hemskheter som du lätt skulle kunna använda sin massmedia-apparat till att piska igång så hela världen skulle vilja krossa Islam.

  Då har du ett gigantiskt krig där många miljoner skulle dö. Vilket skulle tillfredställa Agenda 21.

  Istället så är man positivt inställda till islam och försvarar de till varje pris, försvarar islam så pass mycket att när väl konflikten kommer så kommer de själva duka under som den femte kolumn de är.

  SvaraRadera
 2. Vidare så är man jätterädda för SD, det SD som inte är något extremt parti överhuvudtaget men man har en punkt där man står fast, dessa aversion till islam.

  Samma som herr Wilders som också är väldigt mot specifikt islam.

  Medans andra partier som Svoboda och andra såna där "nationalister" inte har några som helst problem med islam men man har stor problem Israel osv.
  Gäller ju de flesta andra nazistpartier, de verkar mer vara enade med islam än något annat.

  Det är nånting med den där äckliga religionen och dessa Bilderbergare och deras puckade försvar av den och det luktar som om de ägs av Saudierna.

  Titta på andra Bilderbergare som David Cameron:
  https://www.youtube.com/watch?v=SH7Ty8iPh5c

  titta på videon hur Cameron ljuger för islam.
  Kul att Boris 'The Turk' Johnson ljuger för islam också.

  SvaraRadera