torsdag 13 mars 2014

Familjefientliga, avundsjuka, feminister går till hatisk attack mot kvinnliga, feminina, Annie Lööf.

Annie Lööf (C) i Svensk Damtidning. 
Jag berörs mycket illa av den hatiska stämning som de extrema feministiska fanatiker piskar upp. De har en hatfylld inställning till detta. Det handlar om Annie Lööf, partiledare för Centerpartiet, som låter sig intervjuas av Svensk Damtidning, där de gör en special under parollen "Politikens prinsessor". Där låter sig Annie intervjuas mer personligt. Varpå hon gör sig fin, tar på sig en fin klänning och berättar om att hon svimmat av stress, och om sin längtan om att få barn bland annat. Detta fick alltså femicsisterna att gå i taket.

Jag kommer att citera några här:

Sofia (Zequana) skriver:

"Vaknar, kollar Twitter och ser bild på Annie Lööf i Sv Damtidning "Politikens Prinsessor". Om svimningar och barnlängtan." 

 Karin K Westberg skriver:

"Varför kan kvinnliga politiker inte få lyftas fram utan tal om barn och svimmande? Varför fotas hon inte i maktpositioner och VARFÖR i hela världen går man med på att kallas prinsessa? Prinsessor väntar på ju på makt utan att faktiskt ha något... " 

(OBS! Sista meningen är fullständigt historielöst!).

Johanna Staaf skriver:

"En av våra få kvinnor med större politisk makt i Sverige, och så handlar artikeln om att hon vill ha barn men att det inte riktigt går att få ihop med hennes jobb." 

Dessa är bara några av citaten som fanns ute på sociala medier.

Jag har nyligen skrivit om fenomenet. Feminister bedriver en stenhård kampanj mot kvinnlighet och inte minst, som i det här fallet, kvinnors naturliga strävan efter att få skaffa barn. Feminister hjälper till globalisterna i deras Agenda 21, för att kraftigt reducera världens befolkning. Och det funkar utmärkt i Sverige om man ser på många unga kvinnors avsky mot Annies feminina kvinnlighet.

Den Nya Världsordningen (NWO) skördar stora framgångar bland svenska kvinnor.

SR.

Relaterat: 

Kriget mot blondinbellorna

2 kommentarer:

 1. Feministerna verkar själva vara kvinnofientliga eftersom de avskyr kvinnlighet. Varför borde kvinnorna vara som män? Helt sjukt.

  Angående befolkningsreduktion anser miljöpartisten Nils Karlsson att "fri abort bör tillåtas åtminstone fram till 22:a veckan och att det bör fokuseras på invandring istället", se på https://www.nordfront.se/miljopartist-foresprakar-fri-abort-av-friska-foster.smr , http://avpixlat.info/2014/03/10/miljopartiet-vill-tillata-abort-av-livsdugliga-barn/ och http://www.varldenidag.se/nyhet/2014/03/12/Miljopartist-for-fri-abort-till-vecka-22/ .

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nils Karlsson är en särskild extremist. Tom miljöpartister själva tycker han är obehaglig.

   MP:s linje är att hålla aborterna som de är idag. Men Nils Karlsson, vill egentligen inte bara ta det till 22 veckan. Han vill kunna abortera barn, strax innan de födds.

   Nils Karlsson fick mothugg av av sina partikamrater bland kommentarerna på SVT Debatt. (Vet inte om kommentarerna är kvar). Men där gick MP:are själva till attack mot Nils Karlssons extremism.

   Radera