tisdag 28 oktober 2014

Illuminatis verkliga mål: Att lägga skulden på judarna.


7 kommentarer:

 1. Så jesuiter har gett judar makt och inflytande så att de senare kan/ska lägga skulden på judarna?
  Hur ska jesuiterna hetsa fram detta och (via Vatikanen, via judiska medlöpare?) kommer de organiserade judarna att tillåta att detta sker?

  Att Jesus gick så hårt åt Fariseerna är historia nu? Eller var fariseerna, Talmud, Kaballan även jesuiternas verk?
  Hmm, jag får inte ihop detta. För mig är detta motstridigt.

  SvaraRadera
 2. Visst är det konstigt för dig för du tar en liten grupp och applicerar det på hela nationen, dvs. Guds förbannelse är över dig Peter.

  Genesis 12:3 And I will bless them that bless thee, and curse him that curseth thee: and in thee shall all families of the earth be blessed.

  Numbers 24:9 He couched, he lay down as a lion, and as a great lion: who shall stir him up? Blessed is he that blesseth thee, and cursed is he that curseth thee. (läs från vers 5 för kontexten att det handlar om Israel i Numbers 24)


  Denna lilla gruppen fariséer och sadducéer (ateister) är en ledande elit som redan det Gamla Testamentet pratade om att de vilseleder Israel. Men folk som du tar verser som John 8:44 och Revelation 2:9, 3:9 och applicerar på hela nationen. Idioti.

  Israel som är Guds ögonsten sitter såna som du och förbannar, sen undrar ni varför allt går åt skogen för er. Snacka om att totalt missat vad som hänt och vad som ska ske, Gud kommer ta tillbaka sitt folk, just nu är de i utvisningsbåset för att de inte accepterar Jesus som Messias men det kommer en tid när hela Israel kommer bli Kristet, alltså Kristet på riktigt.

  Om ni idioter hade läst lite mer så hade ni läst t.ex.
  Jeremiah 50:6 My people hath been lost sheep: their shepherds have caused them to go astray, they have turned
  them away on the mountains: they have gone from mountain to hill, they have forgotten their restingplace.
  Jeremiah 50:7 All that found them have devoured them: and their adversaries said, We offend not, because they
  have sinned against the LORD, the habitation of justice, even the LORD, the hope of their fathers.

  Zechariah 8:13 And it shall come to pass, that as ye were a curse among the heathen, O house of Judah, and house of
  Israel; so will I save you, and ye shall be a blessing: fear not, but let your hands be strong.

  Jeremiah 33:24 Considerest thou not what this people have spoken, saying, The two families which the LORD hath chosen, he hath even cast them off? thus they have despised my people, that they should be no more a nation before them.
  Jeremiah 33:25 Thus saith the LORD; If my covenant be not with day and night, and if I have not appointed the ordinances of heaven and earth;
  Jeremiah 33:26 Then will I cast away the seed of Jacob, and David my servant, so that I will not take any of his seed to be rulers over the seed of Abraham, Isaac, and Jacob: for I will cause their captivity to return, and have mercy on them.

  Malachi 3:6 For I am the LORD, I change not; therefore ye sons of Jacob are not consumed.

  Gud har lovat och till skillnad från folk så håller han vad han lovar.
  Ve den som sätter sig mot det vilket alla judehatare gör, ni säger att Gud kastat bort de som han lovat att bevara för evigt, vem har rätt ni eller Gud? Vi vet alla svaret på det, Gud har rätt ni har fel och Guds förbannelse är över er.

  Förbannelsen lyfts när ni kommer till Gud och ångrar eran tidigare position, erkänna att ni hade fel och låtit er luras av Satan och hans anhang.

  SvaraRadera
 3. Att Satan och hans gäng är mot Israel står ju i Bibeln om och om igen, anledningen är ju att Satan och Co. inte kan göra ett skit mot Gud men de kan däremot skada det som Gud älskar, nationen Israel.

  Titta bara på de gigantiska religioner han byggt upp som Katolicismen med sin dryga miljard efterföljare och kraftigt anti-Israel och Islam med sin dryga miljard efterföljare och även de kraftigt anti-Israel.

  Addera sedan den miljard socialister eller hur många de kan tänkas vara, då räknar jag in alla nazister, kommunister in i socialistgruppen och deras kraftiga anti-Israel position, 3 miljarder Israelhatare.

  Vidare kan vi se i saker som detta:
  http://www.whale.to/vaccine/bill_g30.gif

  de flesta tolkar nog inte symbolismen som jag gör i ovanstående bild (för övrigt stämmer det som står i bilden då jag själva kollat med Wingdings) och det är för min del just: Death to Israel thumbs up.

  Jag menar att attackera WTC är ju inte bara en attack på USAs ekonomi det är även attack på Israels ekonomi i viss mån då just New York har många judar som arbetar inom finanssektorn. Samma sak med Occupy Wall Street, istället för att attackera Obama och hans lån till folk som inte kunde betala för sig och finanskris så gick de korkade socialisterna till attack på 1%arna och på Occupy Wall Street kryllade det av folk som odlade konspirationen om att Israel skulle äga världen, Bibeln är på det klara med att Israel kommer att vara världens medelpunkt när Jesus styr från Davids tron men fram till dess så är Israel knappast världsledare.

  911 trots att det helt uppenbart är en satanisk ritual och väldigt spirituellt i sitt utförande, speciellt alla foreknowledge bitarna som finns (ska nog ta och göra en artikel med allt material jag samlat ihop, vilket börjar bli riktigt mycket nu).

  SvaraRadera
 4. Idag ska tydligen Löfven se till att placera Sverige på halshuggningblocket genom att erkänna den muslimska terroriststaten Palestina, eller Border of Wickedness som de kallas i Bibeln.
  http://www.svd.se/nyheter/inrikes/i-dag-erkanner-regeringen-palestina_4055391.svd

  Som för övrigt är den 303 dagen på året *hint hint*, vidare så är det ju den ockulta högtiden Halloween dagen efter som ju är ett Covenant with Death and Hell
  http://av1611.org/halloween.html

  ett sådant kommer ju Israel att signera i framtiden:
  (Isaiah 28:14-18) "¶ Wherefore hear the word of the LORD, ye scornful men, that rule this people which is in Jerusalem. {15} Because ye have said, We have made a covenant with death, and with hell are we at agreement; when the overflowing scourge shall pass through, it shall not come unto us: for we have made lies our refuge, and under falsehood have we hid ourselves: {16} ¶ Therefore thus saith the Lord GOD, Behold, I lay in Zion for a foundation a stone, a tried stone, a precious corner stone, a sure foundation: he that believeth shall not make haste. {17} Judgment also will I lay to the line, and righteousness to the plummet: and the hail shall sweep away the refuge of lies, and the waters shall overflow the hiding place. {18} ¶ And your covenant with death shall be disannulled, and your agreement with hell shall not stand; when the overflowing scourge shall pass through, then ye shall be trodden down by it."

  och vi vet vem det här är:
  "I lay in Zion for a foundation a stone, a tried stone, a precious corner stone, a sure foundation"

  Kan bli en riktigt intressant dag, jag har iaf börjat dagen med att be att det socialdemokratiska partiet ska förintas. Det är dags att de skördar vad de sått i över 100 år.

  SvaraRadera
 5. Snacka om att ha snöat in sig på utvalda verser i Bibeln, samtidigt som andra delar medvetet bortses ifrån.
  Det lyser hat om dig "soldaten". Du beskyller andra för hat, men att läsa det du skriver gör iaf mig tveksam till att ha dig som broder i Kristus.

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Hat" det brukar heta så när man inte har några argument :D
   Men jag ger dig rätt alla Kristna hatar det onda, dina åsikter är ondska.

   Du fick en chans att klara dig ur detta, du hade chansen till ånger för din position för Satan, du tog den inte.

   Dina åsikter är avskyvärda och är värda allt hat, det är där ni söner av Satan alltid börjar gråta "buhhuuuu ni hatar" ja det är vad Gud säger åt oss att göra hade du läst Bibeln så hade du sett det ( Psalms 119:104 Through thy precepts I get understanding: therefore I hate every false way. ) och din väg är falsk Peter, du har missat även de bitarna i Bibeln, blir lätt så när man luras av karismaniker. Jag menar du inte bara är i opposition till Gud när det kommer till hans egendomsfolk du är även i opposition när det kommer till sanna doktriner, det har du visat upp förr och när du visades den rätta vägen så var ditt försvar, inte doktrin utan emotionellt gnäll som alla andra som har fel men är för stolta för att erkänna att de har fel, det är därför du aldrig kommer att bli återfödd Peter, du är inte villig att ångra dig när Guds Ord visar att du hade fel. Som sagt du har visats den rätta vägen, du valde den breda vägen till helvetet. Man måste vara totalt blind när man läser Bibeln och inte ser den speciella plats nationen och folket Israel har i Bibeln, det är stor humor att folk som hatar Israel ens försöker låtsas vara en del av oss.

   Du kan gråta om hat osv. du vet dock innerst inne att du är ute på tunn is, du har inte ens Biblisk backning för din position då din position slagits sönder av Guds Ord, trots det springer du till djävlar som Jüri Lina och andra fiender till Gud.

   Vem vet Gud kanske ger dig en till chans, vi får hoppas på det, dock så tror jag personligen att du är körd, men jag har haft fel förr då Gud har betydligt mer nåd än vad jag har. Dock har jag inte fel i denna fråga, där är du helt bortkollrad av diverse ulvar i fårklädsel.

   Radera
 6. Sådär nu när vi har Peter-situationen avklarad kan vi återgå till det mer intressanta, och i det här fallet är det Wallströms motiveringar till att skynda på den här processen (de vet att deras tid är på väg att ta slut, framgår även i intervjun):

  ”Frågan blev viktig för mig från första dagen”
  Sveriges regering fattade på torsdagen beslut om att erkänna Palestina som stat. SvD:s Max Byström har pratat med utrikesminister Margot Wallström om varför – och vad det innebär för svensk utrikespolitik.
  http://www.svd.se/nyheter/inrikes/wallstrom-om-palestina_4057587.svd

  det roliga här är ju alla som säger att dessa människor är kontrollerade av de himskan Juuhuuudarna och att Israel är en stor bläckfisk som kontrollerar jorden, man menar då att Sosseriet helt plötsligt skulle brutit sig ur "Judegreppet" :D

  Och Margot Wallström har inte huggits ner av någon galning på stan ännu utan de lyckades trots allt att erkänna the Border of Wickedness mot den Judiska kabalens vilja... Den konspirationsteorin har nu så många hål att det är börjar bli riktigt patetiskt.

  För man tycker att den globala judiska kabalen borde ha lönnmördat Wallström redan om de hade sådan makt som folk som håller på med den idiotiska teorin.
  Och det för flera dagar sedan, men inget hände Wallström lever fortfarande trots att hon borde varit död flera gånger om.

  Hint: Det är inte judarna.

  SvaraRadera