måndag 6 oktober 2014

Inte första gången som Sossarna går i bräschen för att erkänna organiserade kriminella islamister som en nation.

Albanska UCK (KLA).
Just nu diskuteras flitigt den nya socialistiska regeringens strävan för att erkänna Palestina som en Stat. Det är i sig en nyhet. Det är ett odiskutabelt faktum att Palestina domineras av den ökända terrororganisationen Hamas. Socialdemokraterna vill alltså erkänna Hamas som en suverän stat.

Men det här fenomenet att erkänna organiserade kriminella islamister som en nationalstat, är inget nytt för det Socialdemokratiska arbetarpartiet i Sverige. Senast under Göran Perssons ledning, var man tidigt ute med att kräva ett erkännande av Kosovo som ett självständigt land.

För att förstå det hela, så måste man tillbaka till den kommunistiska diktaturens fall i Albanien. Efter det kommunistiska förtryckets kollaps i landet, omvandlades det till ett centrum för kaos. Och ur den kaos skulle den albanska maffian växa fram under 90-talet. Ett av Europas starkaste och absolut brutalaste maffior, med nätverk runt om i världen via deras diaspora.

I just Albanien finner man en lite udda kombination i deras maffia. Där är nämligen blandningen av nazism, kommunism och islamism tydligast. Hyllningar av kommunisten Hoxha blandas friskt med nazismen rasbiologiska tänk, som i sin tur kryddas med radikal islamism. Och allt detta paketerat i en brutal maffiaorganisation.

Via sina etniska enklaver kunde maffian expandera sin verksamhet. Och i Serbiens södra provins, Kosovo, skulle detta synas tydligt. UCK (Ushtria Clirimatare Kosovoes) eller KLA (Kosovo Liberation Army) växte i Kosovo från en gren av den albanska maffian.

Med hjälp av NATO skulle UCK föra en brutal krig mot serberna i Kosovo. Via västerlandets propaganda medierna, kunde man föra fram en mindre smikrande bild av den serbiske presidenten Slobodan Milosovic. Kravet från folk att börja bomba Serbien kom, och kriget var ett faktum.

Med NATO:s bomber över civila mål över hela Serbien, kunde UCK rycka fram våldta, råna och utföra ett systematiska folkmord på kristna serber i Kosovo. De passade även på att förstöra och skända gamla medeltida kyrkor och stal serbernas dyrbara kulturarv med tillhörande tillgångar. Detta var dock inget som medier i väst skulle rapportera om.

Med tiden skulle UCK ta över kommandot över Kosovo, men deras kriminalitet skulle de inte lägga bakom sig. Efter kriget utvecklade sig regionen istället till en bas för knarkhandel, illegal vapenhandel och människosmuggling.

Om några utav er kanske har varit på semester i östra Italien, så har ni sett hur gatorna om nätterna fylls av vackra kvinnor som ser ut som fotomodeller. Men de är i själva verket prostituerade. De kommer nästan alla ifrån Balkan. Och de hamnade där på grund av den albanska maffian. Oftast dyker de upp i fattiga byar, där familjer frivilligt säljer sina döttrar till den albanska maffian.

UCK var även med och sålde vapen till diverse islamistiska terrororganisationer efter den 11 september. Detta i gengäld, då många islamister från Mellanöstern stred vid deras sida i Kosovo. Detta skulle på relativt kort tid utveckla sig till en välutvecklad knarkhandelsindustri. Den som brukar betraktas som knarkhandeln i västerled, från Afghanistan. Sedan FN:s invasion av Afghanistan, år 2001, har produktionen av knark ökat rekordartat i Afghanistan. Via den illegala västerledshandeln, hamnar knarket till slut hos UCK i Kosovo, som sedan ser till att fösa knarket vidare in i Schengen (EU).

Socialdemokraternas Göran Persson var på den tiden mycket mån om att erkänna Kosovos suveränitet. I praktiken ville Göran Persson erkänna den kriminella maffian UCK som ett självständigt land. Och så blev det till slut. UCK expanderade nu in i parlamentarismen via DPK-partiet som än idag via fusk dominerar Kosovo. Landets ledare är den kriminelle maffioson Hashim Thaci, som tidigare varit ledare för UCK.

Det vi har i Kosovo är alltså öppet illegal knarkhandel, utförd av en erkänd statsmakt, som Göran Persson tidigt såg till att verka för dess erkännande.

Nu vill samma Socialdemokrater erkänna Hamas som suveräna. Snart räcker det väl med att ISIS skapar en parlamentarisk gren, så att Socialdemokraterna också ska vilja erkänna dem.

Jag lämnar lite klipp som uppbackning till den här artikeln.

Albaner förstör medeltida kyrkor i Kosovo.


Michael Savage om den kriminelle Bill Clinton och Kosovo.


UCK:s knarkhandel, illegal vapenhandel och människosmuggling (trafficking).


Alexander de Valle i fransk TV om narco-staten, Kosovo.Premiärminister Hashim Thaci (Kosovo) utpekad som knarkkung i en rapport.


Knarkvägen in i Europa via Kosovo.

Finns ej hos Blogger: https://www.youtube.com/watch?v=T9map8xqI3U

Intervju med f d chefen för Interpol om verksamheten i Kosovo (knarkhandeln och övrig kriminalitet).


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar