lördag 11 oktober 2014

Man ska aldrig lita på en Sosse.


3 kommentarer:

 1. Sneaky sneaky :D

  Han ser ju dock ut som arketypen för en bilförsäljare/bondfångare.
  Hade jag tillhört Selfie-generationen så hade jag inte röstat på honom av just den anledningen, att han ser ut som en skurk (och helt uppenbart är en skurk, dels för att han är sosse dvs. skurkideologi och för vad han nu gör lovar en sak och bryter direkt löftet, som Obama ungefär :D )

  Så vad har bilförsäljaren lovat mer? Kan ju hoppas att hans löfte om hittepå landet Palestina är ett av de som han bryter, för vill man verkligen sänka Sveriges ekonomi så erkänner han hittepå landet a.k.a. den muslimska terroriststaten. Då kan jag närmast garantera att Guds beskydd upphör (såsom Gud skyddade Sverige när vi fick den första självmordsbombaren i modern tid, som lyckades trots tiotusentals människor i närheten bara sprängde sig själv och skadade två lindrigt) och då kan vad som helst hända, dels kommer ekonomin att skadas allvarligt och troligtvis kommer nästa terrorattentat kräva många liv, jag menar vill man inte ha något med Gud och hans Israel att göra så ska man inte heller förvänta sig hans beskydd, dvs. det är fritt fram för fienden att agera och även lyckas i sina onda uppsåt.

  Skulle inte förvåna mig om det är en återvänande ISIS som spränger sig i luften i tunnelbanan och tar med sig 200 offer, allt för att Löfven valde att gå i strid med Gud genom att attackera the apple of his eye.

  Zechariah 2:8 For thus saith the LORD of hosts; After the glory hath he sent me unto the nations which spoiled you: for he that toucheth you toucheth the apple of his eye.

  SvaraRadera
 2. Har Stefan så stor makt att dela Guds land? han måste förstå att det handlar inte om judar eller muslimer utan det här är Guds land han tänker dela.

  SvaraRadera
 3. Stefan är ateist har jag för mig, men alla som försöker och tar parti för de som försöker stjäla landet från de som Gud givit det till drabbas alltid av problem, eftersom Stefan tyvärr är Sveriges ledare för stunden så kommer Sverige att drabbas av detta.

  Sverige som nation kommer får riktiga problem om han går igenom med det.
  Hela grejen visar för övrigt att de judar som är hans polare, Aschberg och resten av Expojudarna inte är några Israelvänliga judar för annars hade de stoppat Löfven. Så hela den där Israel kontrollerar världen är ju rent nys.
  Bara titta på vad som hänt med USA när de hållt på:
  http://av1611.org/katrina.html

  Finns två bra böcker i det ämnet den som nämns i artikeln:
  Eye to Eye: Facing the Consequences of Dividing Israel by White House Correspondent, William R. Koenig

  och

  John P. McTernan - As America has done to Israel

  fler exempel i de böckerna än i artikeln och även en intressant nazistkoppling dvs. till det Amerikanska Bund.

  SvaraRadera