fredag 3 oktober 2014

Bilderbergs svenska regering klar.

Gänget som ska krossa Sverige.

Jag ska väl göra som alla andra och göra en snabbanalys av den nya regeringen, och vad det kan innebära för alla oss dödliga. Och det är för det allra mesta dåliga nyheter.

Först kan vi ta regeringsförklaringen. Och dessvärre blir det precis som väntat. Löfven kommer att krossa Sveriges industriella jobb, och ersätta dem med de icke-existerande jobben inom "förnybar energi", som kommer att innebära mer slöseri för skattebetalarna och fram för allt dyrare el.

Den andra stora anmärkningen, enligt mig, är att Sverige nu kommer att erkänna Palestina som stat. Detta fick tydligen kommunisten, Jonas Sjöstedt, att le väldigt brett. Han kommer så klart att gå med på den kommande RödGröna budgeten, oavsett vad som står där. Han kommer aldrig att fälla en sosseregering.

Gällande själva regeringen så vill jag först säga att det var förmodligen ett klokt drag att plocka bort integrationsministern. SD:s kanske främsta hatobjekt. Men kan detta innebära början på slutet för det mångkulturella samhället? Nej, det tror jag inte. Jag ser det mer som ett sätt att försöka avväpna SD:s offensiv. Men hur som helst, ser jag det som ett steg i rätt riktning, om man anser att man bör ersätta integration med assimilation.

Något som är desto märkligare är att de väljer att baka in migrationsfrågorna inom justitiedepartementet. Jag vet inte riktigt hur jag ska tolka detta faktiskt. Men det spontana intrycket jag får, är att de tänker ta flyktingfrågan som en del av rättighetsfrågorna. Därför hamnar dessa frågor under justitiedepartementet.

Men nu till Bilderbergs svenska regering. Stefan Löfven som Statsminister och Magdalena Andersson som finansminister visste vi redan. Sen kunde vi nästan gissa oss fram till att Gustav Fridolin skulle bli skolminister och att Åsa Romson skulle bli miljöminister. Men låt oss börja från toppen och jobba oss igenom departementen.

Statsrådsdepartementet leds av själva Statsministern, Stefan Löfven (S). Men väldigt nära honom, kommer vi att se Framtidsministern, Kristina Persson (S). Kristina Persson ska alltså ha hand om "strategi- framtidsfrågor samt nordiskt samarbete". Sen får vi inte glömma att Kristina Persson kommer direkt från den globalistiska tankesmedjan Global utmaning. Nu har jag inte hunnit klart med del 8 i min serie, Socialdemokraternas Ruttna Historia, men temat där har med det här att göra. Vart vill S ta oss? Sossarna gick från ett marxistiskt parti, till ett kulturmarxistiskt parti, till ett miljömarxistisk parti, och nu till ett futuristiskt parti. Jag kommer att förklara det här mer ingående så fort jag är klar med del 8 i serien. Men Sossarna kommer enligt mig att söka sig till sina ateistiska, marxistiska, progressiva rötter, för att genomföra de förändringar som den Nya Världsordningen (NWO) begär för Sverige. (Här får ni ett smakprov).

Justitiedepartementet leds av Justitieministern Morgan Johansson (S), som också kommer att ha hand om migrationsfrågorna. Jag tror att han kommer att få det hett om öronen de kommande månaderna. Har sett Johansson i en del debatter i Riksdagen. Han är inte dålig. Men Ekeroth spöar honom ganska lätt. Han ska intressant nog tillhöra partiets vänsterfalang, vilket bör säga en del om hur just invandringspolitiken kommer att skötas. Under honom kommer Inrikesministern, Anders Ygeman (S), att finnas. Ytterligare en vänster-falangist, inom partiet.

Utrikesdepartementet leds av Utrikesministern Margot Wallström (S). Och Bilderberggruppen, så väl som Romklubben skålar just nu! Även Bryssel firar. Vi talar om en tvättäkta globalist och landsförrädare, som förmodligen kommer att komma undan med betydligt värre kriminalitet än vad Carl Bildt någonsin skulle kunna drömma om. Låt oss se lite smakprov på henne.

Hon respekterar inte folkets röst.


Margot Wallström är också en rabiat anhängare av klimatalarmismen (Agenda 21). Ett riktigt vidrigt NWO-avskum!Del två av denna konfrontation HÄR.

Den här kvinnan är REN ONDSKA! Se på hennes ögon när en svensk medborgare ifrågasätter Lissabonfördragets demokratiska legitimitet. Hennes ögon lyser upp av ilska mot det som hon ser som sina undersåtar.

Under samma departement kommer Biståndsministern Isabella Lövin (MP) att verka. Jag slår vad om att hon blir första svenska miljöpartist att delta i Bilderberg.

I Försvarsdepartementet finner vi Försvarsministern Peter Hultqvist (S). Han syns i följande video, där han beklagar sig över att SD kom in i Riksdagen och blev så starka i Borlänge år 2010. (2:07 i nästa video).

https://www.youtube.com/watch?v=ft6jMEo4tFw

Peter Hultqvist har gjort det till en tradition att köra över folket i Borlänge. Här är debatten om moskébygget år 2011. (Hultqvist dyker upp vid flera tillfällen i följande video och får skämmas som en hund).Socialdepartementet leds av Socialförsäkringsministern Annika Strandhäll (S). Annika är en fackpamp från Göteborg. Att hon blir Socialförsäkringsminister är minst sagt märkligt. Under samma departement jobbar Folkhälsoministern Gabriel Wikström (S). Den f d SSU-ordföranden kommer även att ha hand om sjukvårdsfrågor, så väl som idrottsfrågor. Minns att jag hade en gammal artikel från honom, men jag har slarvat bort den. Där förklarade han att han var en varm anhängare av Karl Marx. Alltid bra att veta.

I samma departement finner vi Jämställdhetsministern Åsa Regnér (S). Bland de värsta av namnen i listan. Tidigt aktiv inom facket, arbetade hon sedan under Persson-regeringen åt den internationelle marxisten, tillika globalisten, Jens Orback. Hon har även jobbat inom FN och den kriminella biståndsmyndigheten SIDA. Åsa Regnér kommer också att ha hand om barn- och äldrefrågor. Vilket är skrämmande, med tanke på att hon den senaste perioden varit generalsekreterare åt RFSU. Jag tolkar det som att hon kan bli Sveriges svar på Eric Holdren (Ecoscience). Med tanke på RFSU:s nazianstukna historia, räknar jag med två saker. Ökade antalet aborter, och kanske förslag om att tillåta eutanasi i Sverige. Detta skulle ju så klart avlasta den nedtyngda  socialiserade sjukvården. Så kan ju socialisterna rationalisera det hela. Först stal Göran Persson pensionärernas pengar, sedan kommer RFSU och avslutar dem innan de hinner rösta på SD. (Snälla läs min artikel om RFSU och dess systerorganisationer, och varför de finansieras av den globala eliten!).

Vidare har vi Finansdepartementet, som leds av Finansministern och teknokraten, Magdalena Andersson (S). Under henne finner vi Konsumentministern Per Bolund (MP). Vi får se om han gör något vettigt. Inom samma departement kommer även Civilministern, Ardalan Shekarabi (S) att agera. Ja, killen som figurerade i SSU:s bidragsskandal. Jag såg honom i en live-debatt en gång. Han var mycket okunnig. Han är en rookie, och är dessutom inkompetent. Vi får se vad han reder ut.

I Utbildningsdepartementet finner vi Utbildningsministern Gustav Fridolin (MP). Under honom finner vi Forskningsministern Helene Hellmark Knutsson (S), tidigare med i styrelsen för SKL och Sossarnas toppnamn i Stockholms Län. Hon ska även ha hand om Högre utbildningsfrågor. I samma departement finner vi Kunskapslyftsministern Aida Hadzialic (S). Hon har även hand om gymnasiefrågor. Henne träffade jag en gång för ett decennium sedan. Redan då var hon en ambitiös SSU:are, så det är inte så konstigt att hon redan 2010 var Sossarnas topp i sin hemkommun. Frågan är hur mycket hon hunnit mogna på efter ett decennium. Blir intressant att se.

Miljödepartementet leds av Klimat- och Miljöministern Åsa Romson (MP). Och under henne finner vi Energiministern Ibrahim Baylan (S), lite oväntat.

I Näringsdepartementet finner vi främst Näringsministern Mikael Damberg (S). Han kommer även att ha hand om innovationsfrågor (så återigen framtidsfrågor och futurism, se ovan). Under honom Bostadsministern Mehmet Kaplan (MP). Han har ett antal ökända grodor med sig, och har även varit aktiv med Ship to Gaza. Han är även distriktsordförande i IOGT-NTO i Stockholm, en relation som man bör ha i beräkning. Han kommer även att ha hand om IT-frågor så väl som stadsutveckling. (Återigen knyter jag detta till futurismen, möjligen även till Agenda 21 och i synnerhet urbaniseringen). I samma departement finner vi Infrastrukturministern, Anna Johansson (S), som figurerade i Göteborgs stora mutskandal. (Hon dyker upp i följande video vid 30:54 och framåt).

https://www.youtube.com/watch?v=0aEyQHPHBbo

(OBS! I skrivande stund håller Wikipedia på att rensa hennes historik gällande denna mutskandal! Patetiskt då granskningen är färsk och gjordes 2013!).

Viktigt att ha i åtanke, är att Anna Johansson tillhör den göteborgska Sosse-klanen Johansson. Vilket kan förklara varför man försöker skydda henne.

Fortfarande i samma departement, finner vi även Landsbygdsministern Sven-Erik Bucht (S). Buchts främsta merit verkar vara att han lyckades se till att IKEA öppnade i Haparanda. Det är så klart illavarslande om det ligger till så. En tunt meriterad Landsbygdsminister, i samma departement som en Infrastrukturminister som i bästa fall är blåst, en Innovationsminister och en Stadsutvecklingsminister. Det säger ju allt om vilken utveckling det är som gäller (läs Agenda 21).

I Arbetsmarknadsdepartementet finner vi Arbetsmarknadsministern Ylva Johansson (S). Den gamla kommunisten som är ihop med bankmaffioson, Erik Åsbrink, från Goldman Sachs.

Och sist men inte minst, kulturvänsterns favorit, Kulturministern, som blir Alice Bah Kuhnke (MP). Att det skulle bli någon i den stilen, var inte oväntat, dock var kanske namnet i sig oväntat. Hon ska tydligen även ha hand om "demokratifrågor" och kommer därmed att jobba mycket nära Mona Sahlin som är regeringens samordnare för frågor kring extremism. För visst har Alice koll på just "extremister". När hon hade sitt eget program i TV4, på 90-talet, malde hon på om invandrings- och integrationsfrågorna som bara den. Och det hela handlade om att invandrare skulle ha rättigheter (inte som i engelskans rights utan som i engelskans entitlements). Alltså underförstått att svenskarna är skyldiga invandrare absolut allt. Bonniers ägda TV4 gjorde oss idag påminda om detta. Och sedan igen i kvällens Nyhetsinslag, i mindre format.

Det handlade om mörkhyade "Lolita", som inte skulle ta skit från svenskar, och skarpa frågor till Lars Leijonborg om hur arbetslösheten bland invandrare skulle sänkas.

Här hittade jag ett avsnitt från hennes program, där hon tillsammans med kommunisten Rossana Dinamarca (VPK) försöker ställa Ny Demokratis Per Anders Gustavsson (NyD) mot väggen, och avslutar hela programmet med en rejäl floskel.

Programmet sändes inför valet 1998."Om man vill ha lite mer spänning i sitt liv, så kan man försöka lära känna en människa från en annan kultur"... Ja Alice. Elin Krantz var en ung svensk tjej på 15 år som tittade på Bonniers TV där du stod och propagerade för mångkultur år 1998. Hon blev aktiv "antirasist". Men 2010 träffade hon någon "spännande" från en annan kultur. Och visst blev det spännande Alice...


12 kommentarer:

 1. Alltså jag hann inte med allting.

  I regeringsförklaringen sa Stefan Löfven att han ville värna om "stjärnfamiljen". Folk trodde att han sa "kärnfamiljen". Men nej, han sa och menade det nya HBTQ-vänsliga "stjärnfamiljen". Helt jävla otroligt.

  Sen det där med Kristina Persson förvånar ju inte. Frågan är ju om inte hela tankesmedjan Global utmaning består av sånna New Age:are.

  Och så var det det där med att Ardalan Shekarabi var illegal.

  Gissar att Aida Hadzialic är den fördummande "elevdemokratin" upphöjd till regeringen.

  Vi får se vad dessa dårar presenterar för budget.

  SvaraRadera
 2. Jag kan fortfarande inte släppa det där med att Löfven använde "stjärnfamiljen" i sitt tal. Han hyllas nu av RFSU. Vilket jävla dårhus det här landet nu blivit.

  Som sagt, det blir spännande att se deras budget.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men det är inte förvånande, när en nation lämnar Gud så som Sverige de facto gjort så blir det knas.

   (Isaiah 44:24-25) "Thus saith the LORD, thy redeemer, and he that formed thee from the womb, I am the LORD that maketh all things; that stretcheth forth the heavens alone; that spreadeth abroad the earth by myself; {25} That frustrateth the tokens of the liars, and maketh diviners mad; that turneth wise men backward, and maketh their knowledge foolish;"

   (Proverbs 13:15-21) "Good understanding giveth favour: but the way of transgressors is hard. {16} Every prudent man dealeth with knowledge: but a fool layeth open his folly. {17} A wicked messenger falleth into mischief: but a faithful ambassador is health. {18} Poverty and shame shall be to him that refuseth instruction: but he that regardeth reproof shall be honoured. {19} The desire accomplished is sweet to the soul: but it is abomination to fools to depart from evil. {20} He that walketh with wise men shall be wise: but a companion of fools shall be destroyed. {21} Evil pursueth sinners: but to the righteous good shall be repayed."

   Var inte Allahiansen inne på "stjärnfamiljen" också? Vet inte om det var här jag läst om det då de flesta inte förstår vad för ondska "stjärnfamiljen" faktiskt är. "Öhhh öhh derp derp det är ju inte så farligt" sen undrar samma idioter varför nationen ser ut som den gör. "Stjärnfamiljen" är en förbannelse som dessa idioter dragit över hela nationen.

   Radera
  2. Men Reinfeldt sa aldrig "stjärnfamiljen" i sin regeringsförklaring!

   Löfven är helt klart snäppet värre.

   Radera
  3. Ja, den här regeringen börjar bli en riktig freakshow.

   Radera
 3. Mycket intressant. Den där De Geer har sina fingrar över allt. Om inte han är en jesuit koadjutör, så är han åtminstone en katolsk agent, utan tvekan.

  Intressant är även att en ledande figur inom PDF blev utesluten strax innan valet efter att det visat sig att han haft samröre med SvP. Ett försök av SvP att infiltrera PDF?

  Jag har svårt att lite på sådana små rörelser. De måste gå igenom en mognadsprocess, och göra sig av med infiltratörer som dyker upp direkt.

  SvP är uppenbarligen någon form av PsyOps. Har faktiskt större respekt för de riktiga nazisterna inom SMR. Till skillnad från SvP, så skickade de inte sina anhängare till Ukraina för att hjälpa John McCain och George Soros.

  Och, ja just det. Papisten Jonas De Geer var aktiv med SvP senast jag hörde.

  SvaraRadera
 4. Ja det är mycket illavarslande. Får se om Gud svarar direkt med någon naturkatastrof eller om det blir något annat på längre sikt..

  SvaraRadera
 5. Var inne och tittade lite på Realisten och såg en intressant sak:
  https://www.realisten.se/2014/10/01/samisk-pridefestival/

  Samerna, det hedniska nomadfolket ska nu även de in under sodomiparasollet genom en egen samisk sodomitfestival.

  För övrigt intressant det där med Kiruna IF som blivit något sorts sodomitlag för att någon i ledningen är sodomit.
  Fast sponsorer och fans verkar inte uppskatta det.

  SvaraRadera
 6. Alice Bah påstår sig även vara Kristen, det kan dock inte stämma då hon är med i det Jesusfientliga Miljöpartiet:
  http://www.dagen.se/livsstil/alice-bah-kuhnke-lever-sin-dr%C3%B6m-1.184563

  Alice Bah är ännu en ulv i fåraklädsel. Bloggen Toklandet har en intressant uppföljare:
  http://toklandet.wordpress.com/2014/10/04/ministrar/

  det mest intressanta är bortförklaringen av bilderna, som han säger så låter bortförklaringen som en lögn.

  Här finns lite halvintressant om Aida Hazialic:
  https://www.flashback.org/t2339008

  en eftergift till att de fått de muslimska rösterna? Kan det vara Stefans gamla kompis finnpajsaren och numera arabimperialisten Helena Benaouda som kirrat en sådan deal?

  SvaraRadera
 7. Framkommer även i FBs tråd om det hela att Romson använt sig av grön diesel:
  https://www.flashback.org/t2456435

  tydligen ett skattebrott att göra så.

  Om hon inte avgår imorgon så visar de att landet är laglöst.

  SvaraRadera
 8. Hanif Bali (M) avslöjar mer korruption.

  De som tjänar över 123 300 får alltså inte höjda marginalskatter, de mellan 50000-123300 får högre marginalskatt. #taxtherich
  https://twitter.com/hanifbali/status/519143671196037121

  Nästa tweet är ännu intressantare:
  Regeringen höjer skatten för inkomster mellan 50 000-123 300 kr. De som tjänar mer slipper. Vilken slump att ministerlönen är 124 000 #svpol
  https://twitter.com/hanifbali/status/519139862327623681

  och här om höjningen:

  Pressmeddelande torsdag 19 juni 2014
  Statsrådens arvoden höjs
  Statsrådens arvoden höjs från den 1 juli 2014. Arvodet till statsministern höjs med 4 000 kronor per månad till 156 000 kronor. Arvodet till övriga statsråd höjs med 3 000 kr per månad till 124 000 kr.
  https://www.riksdagen.se/sv/Start/Press-startsida/pressmeddelanden/201314/Statsradens-arvoden-hojs/

  KORRUPTION

  SvaraRadera