onsdag 15 oktober 2014

GSK:s kommande vaccin mot Ebola, värre än själva Ebolan...

GSK förbereder vaccinet mot Ebola.
En del hävdar att Ebola är en bluff, och att faran är kraftigt överdrivet. Andra hävdar att det är en verklig fara. Hur som helst, är det märkligt att länderna i väst medvetet just nu gör allt de kan för att försöka sprida Ebolan från Västafrika till Nordamerika och Europa. Här i Sverige har Löfven regeringen satsat 12 miljoner kronor(!) för att ta hem eventuellt smittade "svenskar" från Västafrika.

Tack vare västs öppna gränser policy har sjukdomen redan nått USA, Spanien och Tyskland. Det verkar som att eliten vill att sjukdomen, eller åtminstone skräcken kring sjukdomen, ska spridas även här i väst.

Men det finns en anledning till varför eliten medvetet låter gränserna fortfarande vara vidöppna, och till och med uppmuntrar spridningen av Ebolan via subventioner. Med den, kommer givetvis även skräcken kring den, oavsett om Ebolan är sann eller inte. Det viktiga är så klart skräcken och okunnigheten. Det är så man kommer att få ut vaccinet. Just det, det fanns givetvis en hållhake!

Och kan ni gissa vilka som fått i uppdrag av WHO att vaska fram en vaccin? Ingen mindre än våra vänner inom GlaxoSmithKline (GSK). Den brittiska läkemedelsgiganten som agerar under The Worshipful Company of Apothecaries. Mina läsare minns säkert hur de agerade år 2009 när svininfluensan var aktuell. GSK hade så klart lösningen. Vaccinet Pandemrix. Detta fick konsekvenser för många som tog vaccinet, och kan fortfarande ha mer långsiktiga konsekvenser bland många som tagit vaccinet, men som inte känt av något, då cocktail-effekten inte slagit in ännu.

Men snart kommer den säkert. GSK jobbar på för fullt med en vaccin mot Ebola. Och efter som våra regeringar, precis som år 2009, har haft som främsta ideologi att behålla gränserna vidöppna, så blir det så klart problem. Problem som sedan måste lösas. Och GSK har ju lösningen, nu precis som då.

Bedrägeriet lär bli lika omfattande den här gången också. Landstingen ska panikköpa från GSK och slösa massvis med pengar som de tagit från skattebetalarna. Nu snackar vi dock om Landsting som ligger väldigt illa till ekonomiskt. De flesta lär skuldsätta sig för att ha råd med de "obligatoriska" inköpen från GSK.

Sedan kommer media så klart att trumma på med propagandan om varför man ska lita på GSK den här gången. Och att det absolut inte kommer att bli som 2009. Landstingen lär se till att skolorna tvångsvaccinerar barnen, igen, precis som för 5 år sedan (och ja, det hände faktiskt i Sverige).

Var beredda på det som kommer nu. GSK är ett kriminellt läkemedelsföretag, som man inte kan lita på. Det finns ingen anledning att tro på att GSK helt plötsligt skulle inte göra precis som de gjorde i samband med svininfluensan. Idag har vi många, särskilt unga som fått neurologiska sjukdomar i Sverige. Dessvärre blev det inga konsekvenser för de ansvariga den gången.

Vi kan inte låta det här ske igen! Ta inte vaccinet!

Se till att Landstinget där du bor inte hetsas till att slösa bort dina pengar på att köpa in vacciner från ett minst sagt opålitligt läkemedelsföretag!

Vi har inte råd med fler drabbade! Detta skulle innebära flera långtidssjuka, ett stukat arbetskraft och en större belastning över det redan mycket instabila sjukvårdssystemet.

Vi vet redan vad konsekvenserna blir! Låt dig aldrig skrämmas av propagandan! Även om Ebolan är farlig, är sannolikheten nu faktiskt större att själva vaccinet blir något ännu värre!


2 kommentarer:

 1. Ja det är en klassiker.

  Tror säkert några av dessa metoder fungerar bättre:
  http://news.sciencemag.org/africa/2014/08/other-ebola-debate-what-about-existing-drugs

  man får ju inte glömma bort att dessa medicinföretag är ute efter att tjäna pengar och i kriser så pumpar de ut vad för skit som helst och som du skriver om, narkolepsi i barn bland annat för att de inte testat sin skit och enbart varit penningkåta.

  1 Timothy 6:10 For the love of money is the root of all evil: which while some coveted after, they have erred from the faith, and pierced themselves through with many sorrows.

  deras vinster är så stora att de inte ens spelar någon roll när de offrar dessa ungar.
  Men de har dock glömt bort att Herren inte sover han är mycket välmedveten om vad dessa onda shamaner och hedniska drogpushare håller på med, svaret kommer, från vår sida kan det se ut som om de kommer undan med detta men ingen av de kommer undan inte en enda av de. Folk glömmer bort att Gud har mycket nåd, han skulle även förlåta dessa om de skulle komma till Jesus ( http://biblebelievers.com/come_to_jesus.html ) inte för att de lär göra det men poängen är att det att Gud ger de alla chanser som finns att låta de komma till ånger och återfödelse, därav att det ser ut att ta tid när de får fortsätta, Gud har ju helhets bilden klar redan han vet precis allt som kommer att hända därav den långa nådetiden, men en dag så vill dessa GSK (och andra) inte vara med längre men då är det försent och straffet för synderna kommer, dvs. de hade chansen att låta sig räddas men refuserade. Jobbigt läge för de men så är det, de har sig själva och sin girighet att skylla.

  SvaraRadera
 2. Länken blev inte klickbar: www.youtu.be/DqHEYR8WVO0

  SvaraRadera