lördag 4 oktober 2014

Katastrofpartiet, PDF, fortsätter sin kräftgång.

Ja, vad ska man säga. Jag vet att jag kommer att få en jävla massa onödig hatmejl, men ändå väljer jag att publicera den här artikeln. Jag skulle kunnat skriva en massa skit och sabotera dem mitt under valrörelsen, men jag avstod från detta! Nu har det framkommit så mycket skit från det här gänget att det knappast går att undvika stanken!

Partiet De Fria (PDF) bildades 2013, och hade då ett ganska ambitiöst program. Jag fick väldigt många mejl och förfrågningar om varför jag inte skrev om PDF och stöttade dem. Ja, dels var de helt ointressanta. Men också för att jag är av naturliga skäl är väldigt skeptisk till småpartier. De är oftast väldigt lätt infiltrerade och hamnar ganska snabbt i en mycket osund sektmentalitet. Allt detta gör partiet väldigt instabil. 

Jag ignorerade de flesta om inte alla småpartier i Sverige, för att de kommer inte att ha någonting att säga om Sverige. För att Sverige är snart i stort sätt redan kört. Vi har inte 20 år att vänta på att ett nytt parti mognar och blir till ett vettigt etablerat parti som kan förändra saker och ting på riktigt. Det finns inte mer tid för Sverige! (Därför måste vi alla hålla tummarna på att det blir nyval SNART!). 

PDF drabbades av en rejäl skandal mitt under brinnande valrörelse, då en av deras ledande figurer, Carl Nordberg, uteslöts. Han hade nämligen haft samröre med SvP. (Ni vet, de gänget som hjälper John McCain och George Soros i Ukraina, just det). PDF med sin ledare, Bosse Jonsson i spetsen, beslöt då att utesluta Carl Nordberg, då han inte höll sig till partiets värderingar, och för att PDF inte ville förknippas med SvP. Fullt förståeligt så klart. Ingen vill förknippas med lakejer åt NATO

Men PDF-såpan skulle bara bli värre. I videon nedan syns den klassiska sektmentaliteten tydligt. Jag har inget emot skämt. Men har du som ambition att försöka rädda Sverige, så får du faktiskt skaffa dig en bättre profil, än den som videon nedan visar upp. Istället för att blockera folk på FaceBook, som man inte håller med, varför inte föra en diskussion? Jag har aldrig bannat något "troll" från att kommentera hos mig. Det är faktiskt fritt fram, även om de kommer att få mothugg på samma nivå, men jag ber dock gärna folk att vårda sitt språk. I synnerhet om de vill bli tagna på allvar. 

Jag vill även ge eloge till Henning Witte från White TV. Efter att ha hoppat av PDF så uttalade han sig om den infiltration som hade skett inom partiet. Och ja, jag menar också på att infiltration har skett. Vissa menar att Carl Nordberg arbetar för polisens underrättelsetjänst. Hans samröre med SvP (NATO-lakejerna) är också intressanta i sammanhanget. 

Hur som helst bra gjort av Henning Witte, som har både moral och kurage nog att lämna det djupt infiltrerade katastrofpartiet. 

En sjukdom som dessa rörelser verkar ha gemensamt är deras besatthet kring "sionism" och "judarna". Jag har sagt det här flera gånger. Jag var själv där. Men jag mognade och kom ifrån detta. Det har inte dessa lyckats göra, tvärtom har de bara sjunkit djupare i sin bisarra besatthet kring "judar" och "sionism". 

På det sättet gör de sig själva till NWO:s nyttiga idioter. Patetiskt rent ut sagt! Ta er samman och mogna för fan! Och läs på om vilka det är som verkligen styr den Nya Världsordningen! (Hint: Det är inte "judarna").

10 kommentarer:

 1. Jag har bara hört namnet en gång och det var någon riktig stolle på FB som skulle rösta på det så jag avfärdade det här partiet ganska omgående som ett stolleparti och det verkar som min initiala reaktion var helt korrekt.

  Akta er Partiet de Fria det finns judar på loftet... :P

  SvaraRadera
 2. Javisst är det konstigt att tro på konspirationer om att judar styr världen, alla dessa jättelika menoras som placeras ut överallt vid juletid är bara något paranoida nazister tror på, och allt detta eviga tjat om judarnas "förintelse", ständiga offerroll samt att man kan hamna flera år på kåken om man yttrar minsta tvivel på "förintelsen" har ingenting alls med judisk makt att göra. Vi vet också att staten Israel inte existerar alls utan är bara en vanföreställning av anti-semiter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är det något du vill ha sagt?

   Konspirationsteorier om judar är inte alls konstiga. Snarare normen de senaste 200 åren.

   Det du säger varken bevisar eller motbevisar en konspiration.

   Berätta istället vad det är du vill ha sagt.

   Radera
 3. videon är "removed" finns det nån ny link nånstans ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr, den hann bara ligga ute i några timmar.

   Men tydligen någon som hade tillgång till PDF:s officiella YouTube-konto. Det var därifrån jag hittade videon. Nu är den spårlöst borta. Förmodligen någon vänlig skäl som bestämt sig för att avslöja alla inre stridigheter.

   I videon ser man Carl Nordberg spy ut en massa antisemitism och även antisionism. Hans och några andras besatthet tydliggörs i videon.

   Sedan, mot slutet, ser man även en kort intervju med Henning Witte som förklarar varför han hoppade av PDF. Han menar på att partiet redan blivit infiltrerat, och att politiken blivit allt mer urvattnat. Han menar på att infiltratörer har medvetet saboterat partiet, utan att nämna några namn.

   Jag kan bara hålla med honom.

   Radera
  2. Nu var det väl som så att filmen gjordes för ett visst syfte och PDF valde att lägga upp den när de blev "hotade" med den.
   Vilket ledde till ett ramaskri från skaparen om immateriella rättigheter o dyl. Märklig reaktion kan man väl tycka, men jag förmodar att panik inträdde då PDF inte uppförde sig som förväntat.

   Radera
 4. presis... tack för storyn !

  SvaraRadera
 5. Så den organiserade judendomen med finansiellt centrum i City of London, är inte en ledande kraft?
  Ej heller var det nåt fel på kommunisterna, feministerna, nazisterna - för det är Jesuiterna i Rom?
  I Bibeln är fariseerna fienden, men är det nu Jesuiterna som axlat manteln?
  Talmud, och senar Zohar och Kaballan, var kommer de skrifterna in i bilden?
  Vissa inom judendomen menar ju att göra världen ond, påskyndar messias (vår antikrist, deras messias) ankomst?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varför skulle INTE kommunister, nazister och feminister vara av ondo?

   De hör till samma kreatur.

   Fariseerna, Kaballan, alla kommer från hedendomen. det går allt tillbaka till Babylon. Har ingenting med judendom att göra, precis som jesuiterna och den katolska kyrkan inte har något med Kristendom att göra. Det är allt hedendom.

   Israel kontrolleras politiskt från CFR och den organiserade judendomen kontrolleras av frimurare. Frimurarna har sin bas inom City of London Korporationen (aka New Jerusalem). Där styr inte judarna, utan judarnas impostörer/bedragare, den Svarta Adligheten, via Knights of Malta. Matthew Festing är City of London Korporationens mäktigaste man, han är inte en jude.

   New Jerusalem har alltid velat ersätta Jerusalem. Det har att göra med Brittisk Israelism. Och det är därifrån den politiska sionismen kommer ifrån från början.

   Visst är judar med i spelet. Deras gren av maffian finns och är till viss del mäktig. Men de styr definitivt inte den Nya Världsordningen.

   Radera
 6. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera