onsdag 15 oktober 2014

Socialistiska regimen straffbeskattar landsbygden med 300 miljoner kronor!


4 kommentarer:

 1. Jag väntar på att Sossarna ska införa en luftskatt där vi alla får betala skatt för hur stor lungvolym vi har och hur många liter syre vi andast dygnet runt året om. :D

  Känns som en typisk sosseskatt a.k.a. legaliserad stöld.

  Sen lär det ju vara en del i Bilderberg och NWO grejen att höja matpriserna, den här skatten kommer ju öka matpriserna ytterligare.

  Vi minns vad som kommer hända senare i Uppenbarelseboken:
  (Revelation 6:6) "And I heard a voice in the midst of the four beasts say, A measure of wheat for a penny, and three measures of barley for a penny; and see thou hurt not the oil and the wine."

  vad versen säger är att folk kommer arbeta hela dagen och spendera alla sina pengar på dagens måltid. Dvs. stigande priser och svält.

  Som de säger:
  Maintain humanity under 500 million
  http://www.shtfplan.com/headline-news/guiding-principle-maintain-humanity-under-500-million-starting-in-2014_09222014

  och deras capstone är ju placerad nu i år: 2014 som du skrev om tidigare.
  Skämt eller inte, men platsen är ju en plats för en capstone.

  Noterar även att det är en lastbilsskatt som tillkommer, dvs. transportpriserna ökar och därmed ökar priserna även av den anledningen.

  Dags för de som inte gör det att börja lagra mat, säd osv.

  SvaraRadera
 2. Intressant att sosse Östros är inne och kritiserar Löfven:
  http://www.friatider.se/tidigare-s-minister-l-fven-bryter-mot-grundlagen

  Löfven är verkligen arketypen för en nyttig idiot. Han verkar inte ha en aning om någonting.

  Sen noterade jag en annan sak, när FT skriver:
  "Anledningen till att den nya regeringen planerar kraftiga skattehöjningar är att den förra regeringen satsat tiotals miljarder kronor bara i år på att öka invandringen, något som gjort att Sverige i år är på väg mot sitt största budgetunderskott sedan finanskrisen på 90-talet."

  snacka om en tidsinställd bomb lämnad av Allahiansen åt Sosseriet, de vet att Sossarna inte vågar stoppa invandringen för att inte gå SD till mötes och de lämnar därmed denna bomb genom deras uppskruvning av den komplett värdelösa tredje världen importen som kostar många hundra miljarder och massor med svenskt lidande (våldtäkter, mord, hot, rån, utpressningar, åldringsrån osv.), dock så vet vi att det i toppen hos Sossarna är välmedvetet att fortsätta med att ta in fler och fler på Dårarnas Skepp tills det är så överlastat att det sjunker, samtidigt som de själva sitter i livbåten redo att dra. Det jag menar är att just den hjärntvättade sossebasen och de lägre politikerna inom Sosseriet är helt insnöade på att ta in ännu mer folk och att ledningen inte kan gå in och säga STOPP (vilket de inte vill).

  På tal om dårarnas skepp så har Pat Condell en intressant ny video om Sverige:
  Sweden - Ship of fools
  https://www.youtube.com/watch?v=RZsvdg1dkJ4

  SvaraRadera
 3. Haha dårarna ska fortsätta ösa pengar över skolor där idioter går:
  http://avpixlat.info/2014/10/15/200-miljoner-till-nyanlanda-invandrarelever/

  475 miljoner på skolor med idiotelever, det spelar ingen roll hur mycket pengar man öser på elever som är idioter, du kan inte göra någon som inte har kapacitet att bli smartare bara för att man öser pengar på de.

  Samma idioti som hela tiden, de öser och öser pengar på idioterna men inget händer de blir bara ännu mer korkade :D

  Vilket inte är så konstigt då deras föräldrar är syskon och kusiner och så har skett i många många generationer... DERP DERP :D

  SvaraRadera