torsdag 16 oktober 2014

Socialistgrisen, Martin Schulz, kuppar bort EFDD-gruppen i EU!

Idag har det socialistiska vildsvinet, Martin Schulz, lyckats kuppa bort EFDD-gruppen i EU. Iveta Grigule, från det lettiska Bondepartiet LZS tillhörande EFDD-gruppen i EU, har enligt uppgift pressats hårt av socialisten Schulz för att lämna EFDD-gruppen och därmed decimera den enda EU-kritiska gruppen i parlamentet.

Iveta förklarade till sin förbluffade partigrupp att "hon var tvungen att tacka ja" till Schulz för att kunna få ordförandeposten för relationer mellan EU och Kazakstan. På det sättet lyckades Schulz sabotera bort EFDD-gruppen, och samtidigt slå hårt mot UKIP som snart måste förbereda sig inrikes för det kommande valet i England nästa året.

Iveta ska ha haft regelbundna samtal och hemliga möten med Schulz om detta den senaste tiden. Mötena var så pass hemliga, att tjänstemännen som arbetar under Iveta hade ingen aning om vart deras ansvarsobjekt höll hus, och vad hon sysslade med. Nyheten kom som en chock för de anställda tjänstemännen.

För EFDD var nyheten en stor chock då de fick reda på nyheten samma dag som det presenterades i media. Men de avslöjade ganska snabbt att det var den korrupte Schulz som låg bakom det hela. EUrokraterna har arbetat länge för att motarbeta EFDD-gruppen. Och nu har de äntligen lyckats.

Dåligt gjort även av Iveta att sälja sig så billigt till en sådan gris som Schulz.

Här följer fler reaktioner:

SD reagerar till nyheten och länkar till EFDD:s pressmeddelande.Sossarnas partigrupp i EU firar öppet deras lyckade kupp mot de EU-skeptiska.Roger Helmer (UKIP) säger som det är!EFDD, AP, NI, FT.

4 kommentarer:

 1. Kvinnlig rösträtt och rösträtt för invandrare, där har vi orsaken till att Schultz ens sitter där han sitter.

  Utan det så hade vi inte haft sodomiter springandes lösa, miljökultister, satanister osv.
  Vi hade sett små socialistpartier.

  Kvinnor är de som röstar på allt som är dåligt här i världen, visst en del män också men inte i närheten av antalet kvinnor som röstar på allt sataniskt här i världen.

  Jag menar hon hugger folk i ryggen, inklusive sina väljare i ryggen för att vara ordförande för något så totalt oviktigt som relationer med Kazakstan, ett land som leds av en komplett galning vid namn Nursultan Nazarbayev, som helt enkelt bestämde sig för att bygga en satanisk illuminati stad som ny huvudstad mitt ute på den blåsiga stäppen vid namn Astana (ett anagram för Satana) fylld med "magisk" arkitektur:
  http://vigilantcitizen.com/sinistersites/sinister-sites-astana-khazakhstan/

  Kvinnliga ledare har med detta fall visat sig vara det absolut dummaste man kan ha, lättpåverkade som få, säljer sig för att få prata med en galen Kazak. Hur många silvermynt extra fick Iveta 'Judith' Grigule (Judith är den feminina formen av Judas)?

  SvaraRadera
 2. Notera att hon tidigare var medlem av:
  "She was formerly a member of the Latvian Green Party"
  https://en.wikipedia.org/wiki/Iveta_Grigule

  det är alltså en trojansk häst vi talar om här, som så fort chansen gavs gjorde det hon var tillsatt att göra, dvs. söndra.

  Hoppas SD drar lärdom av detta när de kommer ta in folk från andra partier, att inte ge de någon större makt för då kan det sluta med att de blir tagna på sängen av en sån här Iveta 'Judith' Grigule.

  SvaraRadera
 3. För övrigt liknar hon Hillary KKKlintoon.

  Borde varit en gigantisk röd flagga direkt, man kan se på folks utseende i många fall vad de faktiskt är. Iveta 'Judith' Grigule har det där kriminella utseendet, man ser man ser på henne att allt inte står rätt till, hade man visat bilden på henne åt mig och frågat "vad är denna kvinna" så hade jag svarat "någon form av kriminell".

  Finns en inom SD som har det där utseendet, Linus Bylund. Han är ytterst suspekt.

  SvaraRadera
 4. Såg precis en PappersExpressen från igår och den har på framsidan en bild på en gigantisk storm som är på väg mot först Brittiska öarna men sedan Sverige och hit når den till helgen. Vi får se om detta är ett litet straff från Herren för att Sverige tagit parti mot Israel och mot Gud.

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2793655/monster-storm-stretches-coast-spain-canada-threatens-wreak-havoc-sides-atlantic-particularly-britain.html

  Kan bli riktigt livat till helgen alltså.

  SvaraRadera