måndag 20 oktober 2014

Så saboterade Carl Bildt oljefyndigheterna i Dalarna.

Carl Bildt (M), Sveriges Statsminister 1991-1994.

* Carl Bildt var med och medvetet saboterade satsningarna på oljefyndigheterna i Dalarna.

* Borrade medvetet precis där man INTE skulle borra. 

* Ryska forskare avslöjade bedrägeriet. 

* Bildt och svensk media vägrade ta upp fallet. 

* Än idag förnekar svensk media oljefyndigheterna i Dalarna. 


Läser F. William Engdahls bok som innehåller hårresande uppgifter. I en intervju gällande boken, avslöjar Engdahl hur man i Sverige medvetet saboterat försöken till att upptäcka oljefyndigheterna som finns i Dalarna. Och jag har tidigare skrivit om detta. Men att sedan få mina misstankar bekräftade är stort!

År 1992 var Carl Bildt Sveriges Statsminister. Och han skulle vara med och släppa fram borrningar, utifrån Thomas Golds teori gällande abiotisk olja, i Dalarna. Dessa teorier fick Gold efter att ha studerat ryska forskares rön gällande hur olja blir till. Och som vi numera vet, så är oljan abiotisk, och kommer aldrig någonsin att ta slut. Spelar ingen roll hur mycket Peak-Oil-fanatikerna skriker sig hesa om detta. Jag har också skrivit om att de är kontrollerad opposition med kopplingar till den globala eliten via Romklubben.

Peak-Oil är en av globalisternas främsta lögner för att kunna snabba på sina önskemål gällande Agenda 21, att kraftigt reducera världens befolkning.

Intressant med F. William Engdahl, är att han själv, tills nyligen, också trodde på globalisterna Peak-Oil-teori. Men nu har han upptäckt att det hela var en lögn från oljebolagen, för att kunna manipulera oljemarknaden till sin fördel. Oljebolagen är även de som satsar mest på så kallad "förnybar energi".

Problemet med borrningarna som Carl Bildt godkänt, var att de hade alla skett medvetet på precis de ställen där man inte skulle borra! Ryska forskare skulle sedan studera de svenska borrningarna i Dalarna, och snabbt upptäcka att svenskarna hade borrat helt fel!

Medvetet misslyckad borrning i Dalarna.


För Carl Bildts regering och inte minst svensk MSM, var det dock locket på som gällde. Allt som skulle kunna visa att Peak-Oil-teorin skulle kunna vara fel, skulle saboteras. Än idag insisterar svensk MSM att det inte finns olja i Dalarna. Och man berättar gärna om och om, om det stora misslyckandet i Dalarna på 90-talet.

Vi känner till Carl Bildts och svensk MSM:s nära kopplingar till den globala eliten. Så väl till Bilderberg som till Romklubben. Den senare är den som främst är med för att överdriva så kallade "miljökatastrofer" medvetet, för att få till radikala förändringar, för att kunna koncentrera mer makt i internationella överstatliga institutioner som FN, EU och NAU.

Följande är min teori: 

Jag tror att etablissemanget ska göra allt för att hålla svenska folket och i synnerhet dalfolket i fullständig ignorans gällande oljan som finns i Dalarna. Sanningen är den att vi skulle kunna vara lika rika som Norge. Vi skulle kunna pressa energipriserna nere och göra livet billigare och enklare för många vanliga Svenssons. 

Men det kommer inte att ske. Det som jag tror kommer att ske, är att de kommer att vänta tills Sveriges ekonomi fullkomligt kollapsar. Då kommer EU att kunna ta över Sverige som kommer att omyndigförklaras. Alla Sveriges tillgångar kommer då helt och hållet att tillhöra Bryssel, och kommer att vara något som svenska folket inte längre kommer att kunna dra nytta av. 

Först då, kommer man att helt plötsligt "upptäcka" oljan i Dalarna. Och erkänna att oljan fanns där. Men då är det inte längre Sverige och svenska folket som kommer att få dra nytta av det. De skuldsatta svenskarna, ska få ge bort allt till Bryssel. För då är vi redan EU:s undersåtar och egendom. 

Avslutningsvis, vill jag lägga till att Engdahl påpekar att vi pratar om olja i Dalarna som vi kan få ut utan att använda oss av fracking. Fracking, menar Engdahl, tvärtom är kontraproduktivt, får bara upp en bråkdel av oljan och gasen, och dessutom förstör möjligheterna att kunna fortsätta att borra. (Sen kan vi även lägga till hur det hela kan skapa ofrivilliga sinkholes).

Det är dags för svenskarna att vakna och avslöja globalisternas lögner kring Peak Oil! Och det är även dags för svenskarna att se till att inte fler eventuella borrningar i Dalarna saboteras, i syfte att få tillgångarna att istället gå till främmande makter i framtiden.

3 kommentarer:

 1. Är ju även anledningen till importen av alla dessa drönare från Tredje världen som går och drar benen efter sig, att gå och dra benen efter sig kunde lika gärna gjort i sina hemländer.

  Men här får de ju massor med pengar för att gå och dra benen efter sig, på samma gång så vill man ju inte att vi ska hitta rikedomar, skulle ju se till så planen gick tillbaka många hundra år, dvs. om man skulle tagit fram oljan och gasen och samtidigt stoppat och skickat tillbaka alla dagdrivare från Tredje världen.

  Sverige hade kunnat vara den rikaste nationen på planeten, men så kul ska vi inte ha det :D

  Vidare så är ju alla frikostiga bidrag till Svenska dagdrivare ännu ett av sätten att blöda nationen. Death by millions of cuts.

  Carl Bildt kommer få stå till svars, oj oj oj vad kokt den killen är, han och Sveriges judehatare är tok-körda.

  SvaraRadera
 2. Där de borrar efter olja har aldrig vuxit några träd eller plantor
  http://www.youtube.com/watch?v=vdSjyvIHVLw

  Rockefeller kallade den fossil för att folk ska tro att den är begränsad, och då kan de ta bra betalt för den.

  SvaraRadera