måndag 6 oktober 2014

Kristina Winberg (SD) konfronterar EU-kommissionär om organiserad kriminalitet och den "fria rörligheten".


11 kommentarer:

 1. Och kommissionärshäxan sitter och säger att de inte kommer göra ett skit.

  Bra jobbat ;) Fantastiskt hur värdelösa dessa människor är men att ha kvinnliga ledare är ett av kännetecknen för en nation som drabbats av Guds dom.

  Och tittar vi på Europa så ser vi hur otroligt sjukt och ruttnande Europa faktiskt är, bara titta på de tredje världen ghetton som växer upp som svampar ur marken, skenande kriminalitet, kriminella politiker, avgudadyrkan och även skenande ateism där man tror på patetiska lögner som evolutionsirrläran (för er som fortfarande inte fattar: http://kgov.com/real-science-radio + http://youngearth.com/ <-- bevisen är överväldigande men bevisen har knappt någon svensk ens hört talas om för de är helt förda bakom ljuset av ateismens häxdoktorer.

  SvaraRadera
 2. Ja Sanhedrin skickar brev till ateisten Kent Ekeroth som lyder Sanhedrins minsta vink.

  LOL @ youtube fyllot.

  SvaraRadera
 3. Vad har de verserna med SD att göra? Utveckla gärna. Man är inte styrd av sionister för att man väljer att inte stödja Hamas eller Hisbollah? Har inget med gärningslära som verserna bl.a handlar om att göra.

  SvaraRadera
 4. Man får nog vara naiv, dumtrogen, blind eller nåt, för att missa vilka krafter som drar.
  http://www.youtube.com/watch?v=m8K8eQyEFEI
  Julia Kronlid: "-vi vill promota sionismem i Sverige"
  Vad bra då att muslimer i massor kommer till Sverige. Hmm, Barbara Spectre, sionisten som sa att judar är den drivande kraften.
  Fiendens fiende blir någons vän?
  Hmm, man skulle ju nästa kunna ana att detta är en agenda. Men nej, vi kör med skygglappar, älskar SD och avskyr muslimer.

  SD är en återvändsgränd. Hur svårt ska det va?

  SvaraRadera
 5. Herregud Peter!

  Hur länge hade du tänkt tjata om det här. Jag har tagit upp detta vid flera tillfällen med just dig.

  Det är beklagligt att du inte ens känner till att det finns olika varianter och definitioner av "Sionism". Minst 5!

  Känner du till allihop?

  Nej, du utgår så klart från att det är allt en och det samma, i din medvetna ignorans! Just medvetna ignorans, för att jag vet att jag specifikt förklarat detta till just dig, vid flera tillfällen!

  Att vara Pro-Israel, är att vara emot den Nya Världsordningen (NWO), då den har som slutmål att helt förinta Israel och det judiska folket. Anti-Israel anhängarna, är kontrollerad opposition, då de är elitens nyttiga idioter, i NWO:s nyckel-agenda, att förinta Israel och det judiska folket.

  Jag kommer att publicera fler artiklar och mer information om detta, så fort jag är klar med min serie om Sossarna, för att debunka alla era teorier kring "Sionism".

  Som tur är, så börjar allt fler lämna "Anti-Sionism" kampen, när de upptäcker sanningen. Jag tillhörde själv samma grupp som du. Men jag vaknade! Jag gjorde min egen research. Och upptäckte den manipulation som idag sker i alternativ media. Något som du fortfarande inte har upptäckt.

  SvaraRadera
 6. Peter har nog en poäng skulle jag vilja påstå Det är väl ingen hemlighet att judiska organisationer promotar invandring?

  Vad kan det vara för "minst 5 varianter och defintioner av Sionism"? Är det inte så att zionismen härstammar från judaismen, för utan den sistnämnda hade väl knappast den förstnämnda existerat?

  Att vara pro-Israel kan väl knappast vara samma sak som att vara mot NWO (som egentligen borde heta JWO då det är den organiserade judenheten som styr världen via banker och kontroll av media)? Det är väl mest neokonservativa kristna i USA som tror att judar ska bli kristna efter Armageddon och därför är projudiska?

  Som sagt, var och en tolkar text på sitt eget lilla vis. Ungefär som fan tolkar bibeln. Eller varför inte den paradoxala skillnaden mellan wahhabismens toktolkningar av koranen i jämförelse med en etablerade, ortodoxa.

  SvaraRadera
 7. MHV fattar du nu hur jobbig du var när du hade samma judar på loftet som de här snubbarna? Det var som att försöka tala med en vägg, inget logiskt tänkande överhuvudtaget :D

  Matthew 23:24 Ye blind guides, which strain at a gnat, and swallow a camel.

  Riktiga kamelkäkare :D

  SvaraRadera
 8. Den som blundar för judefrågan kommer aldrig att förstå världen!

  SvaraRadera