måndag 13 oktober 2014

De socialistiska skattehöjningar (hittills) om den RödGröna budgeten går igenom.

Den RödGröna regeringen förhandlar för fullt med kommunisterna om hur regimens budget kommer att se ut när den väl är klar för att presentera. Här är skattehöjningarna som de hittills kommit överens om.

1. Avtrappning av jobbskatteavdragen. Det gäller alltså Alliansens jobbskatteavdrag som ska försvinna helt. Trots att Sossarna under valrörelse sa att de hade accepterat den förra regeringens jobbskatteavdrag, så visar det sig nu att den nya S-MP regeringen tillsammans med VPK ska se till att helt utplåna de tidigare skattesänkningarna.

2. Fler ska tvingas betala statlig inkomstskatt. Brytpunkten för statlig skatt ska alltså sänkas ytterligare så allt fler tvings, även låginkomsttagare tvingas finansiera den socialistiska Statsmaktens systematiska slöseri av skattebetalarnas pengar.

3. Arbetsgivaravgiften för unga höjs. Alliansens sänkning av arbetsgivaravgiften för unga försvinner. Nu ska även unga straffbeskattas av Staten för att finansiera en pension, som de aldrig kommer att få. Denna skattehöjning kan inte betraktas som något annat än ett direkt rån! Dessutom kommer det att bli svårare för unga att behålla sitt jobb och för vissa ännu svårare att ta sig in i arbetsmarknaden. Förvänta er en ökad ungdomsarbetslöshet de kommande åren om Löfven får som han vill.

4. Progressiv begränsning av avdragsrätten för pensionärer. Det kommer att bli svårare för pensionärer att dra av då avdragsrätten begränsas från 12 000 till 1 800 kronor per år!

5. Arbetsgivaravgiften för pensionärer höjs. Alliansens sänkning av arbetsgivaravgiften för äldre försvinner om den RödGröna budgeten går igenom. Fattigpensionärer som tvingas jobba längre för att få det ihop, kommer att straffas, då det blir dyrare att anställa dem. Även äldre som är egenföretagare kommer också själva av drabbas av denna skattehöjning.

6. Läx RUT:en avskaffas. Den möjlighet till att dra av skatten för läxhjälp kommer att försvinna om Löfven får som han vill. Det blir mycket dyrare då Staten måste roffa åt sig mer pengar från folket. Skolkrisen spelar så klart mindre roll, om den nya regeringen har som mål att vidareutveckla fördumningsindustrin.

7. Höjd skatt på kärnkraft. En indirekt skattehöjning på el. Om de RödGröna får som de vill, kommer det att bli en kall och dyr vinter. Den nya regeringen har som mål att göra livet för Svenssons ännu svårare och dyrare!

8. Höjda punktskatter på tobak. När det gäller cigg höjs det med 6%. För snus, hela 12%.

Detta har hittills framkommit från de pågående förhandlingarna mellan S-MP-regeringen VPK. Det ska totalt vara 18 miljarder kronor som försvinner från marknaden, och går in i den byråkratiska slöseriapparaten. Men det finns fortfarande utrymme för ytterligare skattehöjningar innan det är dags att presentera budgeten så klart. Men glöm vad som sas innan valet i alla fall.

Man ger lite med ena handen, men tar betydligt mer med den andra.

3 kommentarer:

 1. Bra lista.

  Gör en med alla bidrag de kastar ut till höger och vänster. Som 770 miljoner till Hamas & Fatah samtidigt som åsnan till finansminister påstår att skattkistan är tom och samtidigt som de pumpar in Syrier, Eritreaner, Etiopier, Gambianer, Kongoleser och andra lycksökare och rovkapitalister som Bert Karlsson & Attendo Care, Robison-Emmanuel med flera tjänar storkovan, inga vinster i välfärden säger de samtidigt som det kryllar av rovkapitalister som tjänar multum på just vinster i välfärden där flyktingmottagandet ingår.

  Synd att folk är så dumma i huvudet att de röstar på Tjuvsossarna, det partiet borde ha mindre än 1%, jag menar de är ju samma sorts skit som SVP.

  Jag ska börja be mot det här partiet (och övriga som vill sabotera Sverige), hoppas fler är på att be mot dessa kriminella stollepartier som Sossarna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Glöm inte att de även satsar 12 miljoner för att hämta hit ebolasmittade.

   Helt sjukt egentligen.

   Men Die Partei ska ju slösa skattebetalarnas pengar. Det är det som Sossarna alltid stått för.

   Radera
 2. 365 sätt att slösa med dina skattepengar av Martin Borgs är rätt bra när det kommer till det här.

  Sen alla miljarder man öser ut på folk som inte alls ska vara här, som inte passar in och som aldrig kommer passa in.

  Hans dokumentär 1200 miljarder är klart sevärd:
  https://www.youtube.com/watch?v=LD2weewGjBk

  har inte sett hans: Någon annan betalar
  som handlar om kommuner som slösar bort pengar:
  https://www.youtube.com/watch?v=vdi-Lg9pwkY

  Notera hur från första dokumentär så är det 1200 miljarder och i nästa dokumentär så är det helt plötsligt 1600 miljarder...

  SvaraRadera