tisdag 20 mars 2012

EU:s korståg mot hemmafrun.

Vem behöver FI, när man har Birgitta Ohlsson.
För lite drygt ett år sen uttryckte sig Birgitta Ohlsson om hur hemmafrun var ett hot mot EU. Kanske svenska hemmafruar ska ses som potentiella terrorister?

Det gör man säkert på Birgitta Ohlssons arbetsplats då hon är EU-minister. Jag undrar egentligen varför inte den här kvinnan inte redan är med FI. Mer än hälften av landets folkpartister verkar vara smyg kommunister bland annat Per Ahlmark. Om FI, VPK, och FP skulle slås ihop tror jag inte vi skulle märka någon som helst skillnad inom svensk politik.

Men det är tydligt att vänstern i mångt och mycket har vunnit det kulturella kriget och i stort sätt erövrat det etablerade "högern", som helt har legat platt inför denna anstormning, under många decenier. Därför är det inte särskillt märkligt att vi nu upplever en såkallad "rise of the right" som BBC, New York Times med fler förfasar sig över. TDB-artikeln är ett praktexempel på medias reaktion mot att folket plötsligt vågar säga ifrån.

Med hjälp från internet har vi sett patriotiska Tea Party-rörelsen i USA och värdekonservativa-nationella-rörrelser i Europa växa fram. Det är reaktionen mot elitens revolutionära styre. Och det tycker de så klart inte om.

Ett exempel på hur den så kallade högern helt har erövrats av de radikala feminist-fascistiska element fick vi se i veckan i EU parlamentet, där engelsmannen Paul Nuttall från UKIP och EFD-gruppenfick säga ifrån mot två tokfeminister som inte ens var kommunister, eller ens socialister De var holländskan Sophia in `t Veld från de liberala Demokraten 66 och ALDE-gruppen och finskan Sirpa Pietikäinen från det finska Samlingspartiet och det fejk-konservativa EPP-gruppen.

Vled är tydligen helt besatt över att det måste vara 50/50 på arbetsplatsen och är därmed beredd att införa nya EU-kvoteringar inom hela Europas arbetsmarknad. Mer regleringar, precis det som Europas ekonomi behöver mitt under en ekonomisk kris. ^^

Pietikäinen ifrågasätter å sin sida det som för normala människor är helt uppenbart. Trots idiotfrågan orkar Nuttall bemöta finskan med respekt. Något jag själv förmodligen inte klarat av.

Sen kommer Veld igen och får så klart applåder från alla socialister, när hon ifrågasätter att män skulle vara bättre på bolagstyrelser med tanke på hur illa ekonomin är på kontinenten. Veld menar då alltså att kvoteringar skulle lösa den ekonomiska krisen..... (hahahahahaha). Nuttall har dock lång erfarenhet av att ha jobbat i dårhuset, så han lyckas hålla sig lugn och förklara hur fler regleringar skulle endast förvärra situationen för företagande inom EU.Även brittiske Daniel Hannan från Tories och ECR-gruppen påpekade EU:s uppenbara krig mot moderskap och menade att oavsett vad man tyckte frågan vore det bättre om medlemsländerna själva fick bestämma istället för att EU:s tunga byråkratiska arm skulle lägga sig i en sådan fråga.PS: efter lite efterforskning hittade jag lite mer eller mindre intressanta uppgifter. Sirpa Pietikäinen har lite av ett klassiskt feministisk bakgrund. Som en del andra feminister också kända för att ha haft alkoholproblem. Och nej, jag har inget emot att man har lite roligt och tar sig en sup eller två. Konstaterar bara att feminister har en tendens att överskatta sig själva. Sophie in `t Veld å andra sidan har sen barns ben blivit indoktrinerad av sin mor, som var aktiv inom den holländska humanist-rörelsen, in i sekulär huminism (aka Luciferianism, jag kommer till det.). Förra året vann hon sekularistpriset. Och hon är så klart en rabiat Geert Wilders-hatare. 

5 kommentarer:

 1. Detta korståg är ju bara en del i det sataniska korståget mot att förinta kulturen så den öppet sataniska kulturen kan införas helt och hållet, på samma vis som de kommer ena alla religioner till en för att sedan byta ut den mot satanism (jag talar om djävulsdyrkan här inte de här egoisterna som är hedonister men lögnaktigt kallar sig satanister som försöker påstå att satanism handlar om "self").

  För den som studerat de här religionerna så har de ju olika delar från samma Babyloniska Mysteriereligion, den som splittrades upp vid Babels Torn och spreds vind för våg, splittrad och förvirrad:
  http://preparedcitizens.wordpress.com/2009/01/03/drawing-fire-and-ire-the-tower-of-babel-all-over-again/

  Anledningen till att batikhäxan Ohlsson inte går med i FI är att hon i en satanisk Alliansregering får en ministerpost, dvs. makt.
  Hade hon varit FI så hade hon tynat bort som Gudrun Schyman som är en äkta nobody numera eller varför DDR-Tiina Rosenberg som dansade en kvart som Andy Warhol och nu är lika passé som en nerskiten blöja.

  Batikhäxan Ohlsson är betydligt smartare än både Schyman och Rosenberg som bara är två korkade mobbade clowner som lever sitt lilla liv med sina patetiska rikedomar och sedan brinner för evigt, vi snackar ett nerköp av gigantiska mått.

  Batikhäxan Ohlsson kommer även hon brinna men hon får iaf några år vid maktens tinnar, inte direkt värt evigheten i plågor men fortfarande betydligt bättre än vad Schyman och Rosenberg har, dock så kommer troligtvis Batikhäxan Ohlsson damnation var betydligt värre då hon antagligen lyckas addera mycket fler synder att plikta för.

  Matthew 23:14 Woe unto you, scribes and Pharisees, hypocrites! for ye devour widows' houses, and for a pretence make long prayer: therefore ye shall receive the greater damnation.

  Troligtvis kan Batikhäxan Ohlsson förvänta sig the greater damnation, precis som gynnare som Carl Bildt, Fredrik Reinfeldt, som ställer till med mycket mer och värre saker.

  Vi får se vad som händer i skuldfrågan, någon av de skulle faktiskt kunna bli rädda, sannolikheten är inte direkt stor men ibland så förvånar HERREN.

  SvaraRadera
 2. Haha jag läste det Demokraten 666, de borde addera en till 6:a :D

  SvaraRadera
 3. Sen min vän, liberalism är ju en form av satanism då den tillåter en massa saker som Gud förbjuder, saker som är dåliga för människorna.

  "Here is the liberal principle in its first expression: Man alone should decide good and evil apart from God. "

  Det är ju samma typ av revolt som Satan pysslar med.

  Intressanta artiklar i ämnet:
  Satan's little helpers
  http://www.raptureready.com/rr-liberal-media.html
  God The Conservative, Satan The Liberal
  http://www.keyway.ca/htm2010/20101206.htm

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår att "do as thou willt" är rent av satanism. Och skadligt för samhället. Liberalismen kan i sig vara skadlig (och då menar jag klassisk liberalism), men jag menar att vi i och med det har åtminstone en chans att bekämpa det satanistiska, jämfört med det socialistiska där vi inte har någon utväg.

   Människor måste på egen hand våga säga ifrån synden och på egen hand upptäcka sanningen genom Gud.

   Radera
  2. Det är just därför vi är i den situation vi är i, folk är orättfärdiga, hade de varit rättfärdiga hade allt det här inte ens varit något problem.

   Och ja sanningen genom Jesus:
   http://biblebelievers.com/come_to_jesus.html

   men det är ju som Skriften säger:
   Matthew 7:13 Enter ye in at the strait gate: for wide is the gate, and broad is the way, that leadeth to destruction, and many there be which go in thereat:
   Matthew 7:14 Because strait is the gate, and narrow is the way, which leadeth unto life, and few there be that find it.

   Få medans många går i fördärvet.

   Den här bilden är klockren i sammanhanget:
   http://image.bayimg.com/fanlbaabg.jpg

   Kika speciellt på stegarna och stängslet upp på muren.

   I vilket fall som helst fortsätt arbeta.

   1 Corinthians 3:5 Who then is Paul, and who is Apollos, but ministers by whom ye believed, even as the Lord gave to every man?
   1 Corinthians 3:6 I have planted, Apollos watered; but God gave the increase.
   1 Corinthians 3:7 So then neither is he that planteth any thing, neither he that watereth; but God that giveth the increase.
   1 Corinthians 3:8 Now he that planteth and he that watereth are one: and every man shall receive his own reward according to his own labour.
   1 Corinthians 3:9 For we are labourers together with God: ye are God's husbandry, ye are God's building.
   1 Corinthians 3:10 According to the grace of God which is given unto me, as a wise masterbuilder, I have laid the foundation, and another buildeth thereon. But let every man take heed how he buildeth thereupon.
   1 Corinthians 3:11 For other foundation can no man lay than that is laid, which is Jesus Christ.
   1 Corinthians 3:12 Now if any man build upon this foundation gold, silver, precious stones, wood, hay, stubble;
   1 Corinthians 3:13 Every man's work shall be made manifest: for the day shall declare it, because it shall be revealed by fire; and the fire shall try every man's work of what sort it is.
   1 Corinthians 3:14 If any man's work abide which he hath built thereupon, he shall receive a reward.
   1 Corinthians 3:15 If any man's work shall be burned, he shall suffer loss: but he himself shall be saved; yet so as by fire.

   Radera