måndag 12 mars 2012

Ytterliggare ett ledtråd om att Pentagon styr hackergruppen Anonymous.

Guy Fawkes arbetade åt Vatikanen.
Nyligen avslöjade brittiska Mail Online om en internationell tillslag mot hackeraktivister i olika länder på två kontinenter. Enligt artikeln hade ledaren till Lulzsec, en arm av den tillhörande hackergruppen Anonymous, överlämnat fem av sina Anonymous hackare till myndigheterna.

Artikeln fortsätter med att nämna att Lulzsec-ledaren Hector Xavier Monsegur hade arresterats i juni förra året och att han sedan dess arbetat för FBI.

Monsegur som med aliasen "Sabu" var en ledande figur inom Lulzsec, Internet Feds och själva Anonymous. Journalisten med anknytning till Anonymous menar att Monsegurs svek skulle påverka gruppen starkt.

"Han var en eftertraktad ledare. Många kom till honom med information." 

"Sabu" var inflytelserik i att bestämma vilka sidor som hackergrupperna skulle ge sig in på.  Han har anklagats för att ha attackerat allt från företag till statliga institutioner, inklusive CIA och FBI.

Vi ser alltså agendan fortsätta där Anonymous får order uppifrån (CIA) för att attackera företag och olika statliga organ (inklusive sig själva). Något som lett till massvis med förlust av pengar och i vissa fall även jobb. Under tiden kan man använda sig av denna Ordo ab Chao metoden för att tvinga fram mer censur på nätet.

5 kommentarer:

 1. Progressive Whores
  http://moonbattery.com/progressive-whores.jpg

  SvaraRadera
 2. Fox hade en intressant artikel om Sabu:
  EXCLUSIVE: Unmasking the world’s most wanted hacker
  http://www.foxnews.com/scitech/2012/03/06/exclusive-unmasking-worlds-most-wanted-hacker/

  och som alla kommunister så sålde han ut sina vänner. En klassiker, lita aldrig på en kommunist han säljer dig för att rädda sitt egna skinn varje gång.

  SvaraRadera
 3. Vidare kommer du ihåg när Anon hotade någon Kartell med att de skulle släppa ut namnen på alla i Kartellen om de inte släppt en av Kartellen kidnappad medlem, hur kommer ett gäng hackare över namnen på en Kartells medlemmar, det är inte information som finns i register.

  Killen släpptes efter bara någon dag (troligen skickades en lista över till Kartellens representanter).

  ABC organisationer däremot sitter på sådan information.
  Vidare så är det inte konstigt att dessa skulle tillhöra CIA, alla Regeringar med självaktning har minst en grupp hackers, att ett stort imperium som USA skulle ha ett helt koppel är inte direkt konstigt, det vore konstigt om de inte har några alls.

  Även Sverige har minst 2 grupperingar, bland annat militära och civila. Så om Sverige har minst 2 då har USA minst 20.

  Sen undrar jag om det är CIA, känns mer som om det skulle vara NSA som sköter hackerbiten, eller kan det var så att ABC organisationerna sitter på flera grupperingar där Anon tillhör CIA. Spekulationer men jag vet att jag hade haft massor hacker/datorsäkerhetsorganisationer om jag styrde en nation.

  Vidare så har ju Anon gått ut i attack mot Israel som nation och även mot Aipac några dagar senare, tittar vi på US State Deparment så är ju de judehatare av rang, så inte direkt förvånande att Anon sätts att attackera Israel, USSD är även extremt pro-islam och pussar mycket MENA-rumpa.

  SvaraRadera
 4. Han ger ingen info på vart han plockat detta ifrån, känns väldigt vagt. Han säger samma sak 10 gånger på rad vilket får honom att låta ännu osäkrare. Hans enda koppling var att han själv har undersökt wikileaks och på nått sätt knutit detta till CIA, något man skulle vilja höra nått om.

  SvaraRadera