torsdag 1 mars 2012

Bilderbergmötet 2012 klar!

Hotell Rothschild Mansion.
Tidigare i år bröt den tyskspråkiga alternativa nyhetssidan Bilderberger storyn om vart årets Bilderbergmöte kommer att äga rum. Och det är första gången som inte AFP är först ute med nyheten. Dock brukar man oftast betrakta det som "officiellt" när de väl gör det. Kanske anledningen till att de inte kommit ut ännu är på grund av att tyskspråkiga hemsidan inte kunde vaska fram något datum. Men eftersom inget datum är klar har folk börjat spekulera i om mötet skulle hållas tidigare.

Haifa, Israel.
Själv tror jag att Bilderbergmötet lär följa traditionen även i år, vilket skulle sätta mötet kring vecka 23. En kvalificerad gissning skulle hamna mellan 7-10 juni 2012.

Om uppgifterna stämmer blir det första gången som mötet kommer att hållas i Israel. Värdstaden den här gången blir Haifa, Israels tredje storsta stad som ligger i norra delen av landet längs Medelhavskusten. Staden har en befolkning på drygt 250 000 i City området med ytterliggare 300 000 invånare boende omkring Cityns utkanter. Borgmästaren i staden heter Yona Yahav, som tillhör det Sionistiska Arbetarpartiet som i sin tur är fullvärdiga medlemmar i Socialistinternationalen. Yahav sa att viktiga personligheter skulle komma till staden och att förberedelser till säkerhetsåtgärder för deras ankomst var redan på gång.

Dan Carmel Haifa Hotell.
Hotellet som pekats ut är ingen mindre än Rothschild Mansion Hotell! Jajamän! Det verkar som att Rothschilds huset själva kommer att stå för det stora kalaset på hemmaplan i deras egna herrgård. Hotellet är en tre-stjärnig hotell och dessutom ganska liten. Det har fått en del att spekulera kring att antalet deltagare i år kommer att bli färre än förut, och att mötet även kommer att vara mer enkelriktad, rak på sak. Hotellet verkar inte ligga allt för långt ifrån flyplatsen.

Ett annat hotell i Haifa som man även spekulerat kring på senare dagar är den fem-stjärniga Dan Carmel. Denna hotell är dessutom betydligt större, så om man ändå ska satsa på ett fullskaligt Bilderbergmöte med många deltagare är det betydligt mer realistiskt alternativ. Anledningen till varför en del bloggare nu misstänker detta är på grund av de ökade utförda säkerhetsaktiviteter och övningar. Dessutom har nya högteknologiska kameror installerats kring området.

Antalet Bilderbergmöten per land.
Än så länge har det inte läkt ut någon lista på inbjudna deltagare. Men vi kan lita på att AFP tar reda på det förr eller senare, så som deras Jim Tucker alltid tidigare gjort. Anmärkningsvärt med det hela är så klart dels att självaste Rothschilds för första gången pekats ut som värdar, men även att mötet kommer för första gången att hållas i Israel. Här till höger har jag slängt ihop en tabell som ska visa antalet Bilderbergmöten per land. Det märks tydligt vilka länder de känner sig mest bekväma med. Vi i Sverige är dessvärre inte allt för långt nere på den listan.

Om mötet följer traditionen och sker vecka 23 kan vi först konstatera i och med att mötet sker i Israel att:

Det blir inget Israel-Iran krig. Åtminstone inte den här våren. Krigshetsen bör därmed betraktas som en distraktion från något annat. Jag misstänker att eliten vill att vi ska konsentrera oss på denna fråga medans annat av större geopolitisk vikt sker samtidigt någon annanstans.

Åter med utgångspunkt om mötet sker vecka 23, det är ändå ganska långt fram i tiden och vi vet inte hur långt utvecklingen i Syrien har gått. Kanske FN eller NATO redan lyckats få till en "humanitär insats" i Syrien.

Men vi har stora händelser som sker senare under året. Senare under sommaren är det OS i London. Och nu sker spekulationer kring ett eventuellt terrorattentat under spelen som man kanske skulle kunna anklaga Iran för att ha legat bakom. Jag har tidigare skrivit och lagt fram information kring spekulationer gällande ett eventuellt terrorattentat i London den kommande OS-sommaren. Om det är meningen att man ska försöka sätta klistret på Iran lär det utan tvekan leda till direkt krig på kort notis och möjligheterna att lungt kunna analysera händelserna blir nog minimala.

Kring spekulationerna är frågorna om Iran och OS i London det som främst nämns. Men sen har vi även frågan om Euron och vad som kommer att ske med Grekland och kanske även övriga PIIGS-länder. Även US-dollarn kan få problem senare i år.

Kom ihåg att vi hade en hel del kinesiska deltagare i förra årets möte. Kommer vi att få se fler deltagare från BRIKS-länderna. Sen finns det vissa förutsättningar att räkna med. Både valet i Ryssland och kanske fram för allt valet i Frankrike har spelat en avgörande roll. I Ryssland lär Putin med största sannolikhet återgå till sin post som President. Men i Frankrike är det än så länge ett öppet race.

Senare i år sker även valet i USA. Kommer ett eventuellt "October Surprise" att hjälpa Obama vinna valet 2012 och ge Brzezinski-gänget ytterliggare fyra år för att omringa Ryssland.

För Sveriges del: lär Calle Bildt vara på plats då vi numera kan betrakta honom som stammis. Kanske han kan annordna några löjliga attacker mot sig själv som i slutändan får honom att se bra ut. Vi lär förmodligen räkna med minst en Wallenberg. Och så varför inte Urban Ahlin som varit så lydig och kanske den främste initiativtagaren till att Sverige varit delaktig i bombandet av Lybien och även i den förmodade kommande bombningen av Syrien.

Om ni anser att det här blogginlägget var av högsta intresse för svenska folket får ni gärna länka vidare. Har hittills inte kunnat hitta en endaste svensk blogg som tagit upp detta.

8 kommentarer:

 1. skall länka till rädda-sverige. alltid kul att ta upp ämnet Bilderberg och vår prominente minister Carl B's närvaro. Undrar bara vem skall vara med? Fredrik, Borg, kanske Beatrice? Daniel Estulin kommer att ta reda på många intressanta detaljer i sinom tid.

  SvaraRadera
 2. Jag har för mig att mossad har högkvarter i haifa. Även att en firma som hanterar USA's internettrafik (enligt Texe Marrs) om jag inte missminner mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. mmm... intressant också är att Haifa är den andliga huvudstaden till Bahá`i tron, en mellanöstern sekt som förspråkar en världsregering.

   De har förvånansvärt mycket gemensamt med teosofisterna. Inte bara andligt men även symboliskt, då även de använder sig av en den niouddiga stjärna.

   Radera
 3. David Icke har några otroliga artiklar om Röd sköldarna och Israhell
  /SS

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan du bidra med en länk?

   Radera
 4. Ser att du fått in satanister i kommentarerna Herr Viking... som länkar till kända satanister som David Icke.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ät köttet och spotta ut benen min vän, ät köttet och spotta ut benen.

   Radera