söndag 26 februari 2012

Några begrepp som globalisterna använder sig av.

Thinking outside the box.
För det här inlägget ska jag be läsare att "tänka utanför lådan". Ty det kommer att vara nödvändigt för att hänga med artikelns ämne.

Det jag vill ta upp är vissa centrala begrepp som globalisterna använder sig av för att nå sina mål. Men den största anledningen till att de kan introducera dessa begrepp för oss är att dessa begrepp har redan funnits i våra samhällen sedan flera generationer tillbaka. Innan eliten (bankmaffian) kunde erövra mediavärlden och informationsflödet, var de först tvungna att erövra utbildningsväsendet.

Genom att ta över högskolor, universitet och andra utbildningsinstitutioner kunde man då föra fram sina värderingar och idéer på befolkningen. Faktum är att den dominerande filosofiska styrningen tillhör eliten. Vi måste inse att mycket, om inte allt, vi har lärt oss sen vi var små, och även sedan våra förfäder några generationer tillbaka, har varit kontrollerad. Man kan säga att befolkningen har varit manipulerad in till dagens världsuppfattning. Det är mycket på grund av detta som elitens agenda kan fortsätta trotts dess avslöjanden i många områden. För att bryta igenom den intelektuella barriären måste man därför tänka utanför den berömda lådan och sluta se på verkligheten genom ett sugrör som de allra flesta gör idag.

De flesta av de filosofiska idealen som är dominerande idag kom från 1700-talets upplysningstiden. Upplysningen var ett fenomen kunde lanseras mycket tack vare upplysningsfilosoferna. Och upplysningsfilosoferna var till en överväldigande del (näst intill alla) FRIMURARE. (I framtiden kanske jag kan gå in på hur de flesta "revolutioner" har varit kontrollerade sådanna sedan långt tillbaka). Genom att inse vilket inflytande frimurare har haft i modern filosofi, inser man först varför det är oerhört relevant att förstå hur de tänker, vad de tror på och vad deras Nya Världsordning kommer att innebära. (Låt oss inte glömma att Illuminati betyder de upplysta, det kanske kan ge er nya läsare en liten fingervisning om vad det hela handlar om).

Ett antal begrepp som idag är självklara och som därför kan utnyttjas av den globala eliten till max är följande: Fred, Demokrati och Mänskliga Rättigheter är de exempel jag tänkte gå igenom i denna artikel.

De är alla begrepp som de allra flesta skulle ställa sig bakom, utan att inse att det är genom dessa fenomen som den globala eliten kan förstärka sin makt över småfolket. Jag vill återigen påminna er om att man bör tänka "outside the box" för att hänga med. Släng bort sugröret du tvingas se världen igenom och öppna ögonen som bredt det bara går.

Mänskliga Rättigheter: 


FN:s deklaration om mänskliga rättigheter är i grunden ett fenomen med rötter i upplysningsfilosofin. Därför har jag vid tidigare tillfällen formulerat att den globala elitens plan är att införa internationell socialistisk demokrati. Vi känner igen det från Håkan Juholts, Stefan Lövens och kanske framför allt Jonas Sjöstedts syn på världen. Andra "fina ord" som kan användas i samma sammanhang är "social rättvisa" "jämlikhet" och "jämnställdhet".

Idag har vi diskussionen kring de illegala invandrares "rätt" till sjukvård, jobb och skola. Även FN klankar på länder om att de "inte följer" FN:s deklarationer om männskliga rättigheter. Vi måste först förstå att det finns en tydlig skillnad mellan "männskliga rättigheter" och de "oinskränkbara rättigheter".

Det mänskliga rättigheter säger är att jobb, mat, tak över huvudet, skola, vård och omsorg är alla mänskliga rättigheter. För den som har blivit fördummad för att tänka känslomässigt kan detta kännas självklart. Medans den som klarar av att tänka själv inser direkt att detta kan bli extremt kostsamt. tänker man ytterliggare några varv inser man att i ett sådant samhälle som strävar efter "jämställdhet" (alltså ett egalitärt samhälle) gör det genom statens förtjänst. Alltså måste staten ha mer makt. Staten måste ha makten att ta från en för att ge till en annan. Eliten kan då bestämma vilka de vill fria och vilka de vill fälla. Något som sker idag i Sverige då invandrare får gratis körkort medans svenskar får jobba och spara tills de har råd.

Som Mona Sahlin sa under valrörelsen så vill hon också ha frihet, dock genom jämnställdhet. Alltså det direkt motsatta till det frihetliga. Alltså det FN driver. Männskliga rättigheter innebär att du låter staten ge dig dina rättigheter. Alltså är det eliten som ger dig dina rättigheter, de kan då även ta ifrån dig dina rättigheter.

Jämför detta med de oinskränkbara rättigheter som vi finner i den amerikanska konstitutionen. Där får du dina rättigheter direkt ifrån Gud. Och endast Han kan ta dem ifrån dig. Medans i fallet "männskliga rättigheter" så överlämnar du dig själv till den sekulära ateistiska staten. FN tror på ingen Gud så som den amerikanska konstitutionen på pappret, därmed är de rättigheter du har ett privilegie som eliten gett dig.

Skola, vård, omsorg, sjukvård, jobb, mat, tak över huvudet är "mänskliga rättigheter". Men för att kunna erbjuda det till befolkningen måste du först kunna ta det ifrån någon annan. I den processen blir eliten allt mäktigare. Och det är därför de allra mäktigaste förespråkar socialism, för att konsolidera makt hos de få mäktiga.

De "oinskränkta rättigheter" innebär endast att du har rätt till dit liv, egendom och strävan efter lycka. Det är allt. Du har inte rätt till någon annans egendom. Du har inte rätt till någon annans pengar.

I följande video tas ämnet upp. Där tar man även upp övriga planer från UNESCO, ett utav FN:s viktigaste organ för att med sin starka inflytande över universiteten kunna hjärntvätta alla världens folk för att kunna förbereda dem för en internationaliserad mångkulturell global världsregering.I följande video förklaras hur den amerikanska konstitutionens "oinskränkta rättigheter" motarbetas starkt av FN som i längden vill kunna ersätta den med sin "egen deklaration" för "männskliga rättigheter".Demokrati: 


"Democracy is two wolves and a sheep voting on what to have for dinner."

Ja, vad menas med citatet ovan? Vad är demokrati egentligen? Sanningen är att den autonoma vänstern är faktiskt helt korrekt i sin beskrivning av vad demokrati egentligen är. Det innebär i stort sätt "pöbelstyre".

Thomas Jefferson om "demokrati".
När vi går till skolan får vi alltid lära oss att "demokrati" innebär folkstyre. Men folkstyre innebär i själva verket majoritetsstyre. Det är vad det egentligen är. Demokrati innebär att om 51% av befolkningen anser att de har rätt att ta ifrån dig din privata egendom så kan de göra det. 51% kan bestämma sig för att ta ifrån dig dina barn. Det är mycket tack vare denna system som en tyrannsik form av osund populism är möjlig. Ett exempel här ifrån Sverige är slagorden i gruppen "Allt åt alla".

Man ger i och med detta staten makten att med "folket" (pöbelns) hjälp ta ifrån en grupp för att ge till en annan. Det räcker bara med att man övertygar majoriteten av befolkningen att det är helt okej att ta ifrån vissa deras egendom, som ett exempel. Oftast leder detta till en välfärdsstat där folket i längden kräver mer "bröd och cirkus". Staten omvandlas från att bli en kraft som delar ut "negativa friheter" till en kraft som delar ut "positisva friheter", det vill säga istället för att låta medborgarna vara i fred, ger man sig in för att dela ut friheter (eller rättigheter). Det har hänt förut.

Vi bör bli påminda om att det inte någonstans i den amerikanska konstitutionen står att landet är en demokrati. Det var först under presidenten och globalisternas marionett Woodrow Willson som man först började kalla USA för en demokrati. Medans USA varit baserad på en konstitutionell republik har Europa varit baserad på parlamentariska demokratier med rötter i den franska revolutionen. En helt annan inspirationskälla.

"... democracies have ever been spectacles of turbulence and contention; have ever been found incompatible with personal security or the rights of property, and have in general been as short in their lives as they have been violent in their deaths." 
-- James Madison

"We are a republican government, real liberty is never found in despotism or in the extremes of democracy." 
-- Alexander Hamilton

"Democracy never lasts long. It soon wastes, exhausts and murders itself."
-- Samuel Adams

Följande fantastiska dokumentär är en som egentligen borde visas i samtliga skolor runt om i världen. Jag lägger upp denna korta dokumentär i sin helhet. Men det är främst den politiska beskrivningen av det verkliga vänster-högerskalan som är det intressanta i sammanhanget. Där vänster innebär total kontroll av staten (kommunism) och där högern innebär ingen kontroll av staten (anarkism). Låt mig då påminna er om att både anarkism och kommunism är idéer lanserade av frimurare.Även Milton Friedman förklarar varför "demokrati" i själva verket skulle kunna vara ett allvarligt hot mot frihet och västerländsk konstitutionalism.Fred: 


Fred är i själva verket en omöjlighet. I alla fall om man tror på frihet. Faktum är att det enda sättet som vi skulle kunna garantera fred på vår jord är genom att ta ifrån människor sina friheter, inklusive samvetsfriheten.

Vid det här läget lär de flesta läsare förstå den hegelianska dialektiken som den globala eliten använder sig av för att nå sina mål. De skapar krig och samtidigt har de sina finansierade "fredsrörelser" (hippierörelser). Målet är så klart "fred på jorden", och som FN ser det bör då nationalstaterna upphöra att existera och vi bör därmed bli en del i en världsregering. Det är enda sättet att sätta stop för krig mellan länder, säger de. Dessutom skulle det krävas omfattande avväpnande av den civila befolkningen för att undvika revolter eller konfrontationer och krig. Staten (FN) skulle den ha envåldshärskande makt över världens alla folk. Återigen samma konsept som förr.

Följande video tror jag förklarar mycket väl det jag menar och att de dessutom faktiskt har som mål att vi inte bara förlorar våra rättigheter i juridisk mening, utan även i andlig mening, alltså att vi även förlorar vår fysiska möjlighet till samvetsfrihet. Detta tillhör illuministernas progressiva mål om en framtida värld där våra tankar inte är våra egna.

13 kommentarer:

 1. Jag har hört att USA:s grundare var frimurare, stämmer det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite "överkurs" i sammanhanget.

   En del var det. Sedan fanns det massvis med inre konflikter och sammansvärjningar efter självständigheten. Inflytande fanns från både brittiska agenter och franska frimurare efter franska revolutionen. (Jag kommer att gå in djupare i detta i artiklar framöver.)

   Poängen är dock att den amerikanska konstitutionen var Bibliskt inspirerad, till skillnad från franska revolutionens idéer som var mer öppet luciferianska. (Kommer också att ta upp detta framöver.)

   Väsentligt i sammanhanget är även att många av USA:s grundare varnade för "Illuminati" och jesuiterna. På den tiden var det tydligen mer "main streem" att prata om sånt. En del beklagade sig även för sin religiös tolerans och att detta skulle underlätta för infiltration från dessa grupper.

   Den amerikanska konstitutionen är inte perfekt men det är det finaste dokument som någonsin skapats och som gjort USA till det friaste av länder som någonsin funnits.

   Radera
  2. Fair enough, ser fram emot framtida artiklar.

   Radera
 2. Väntar med spänning på uppföljare, har helt missat detta med att Sverige (var det -78)fastslog detta med globaliseringen (som inföll under en mångårig svår sjukdom) på vilka grunder o de olika partiernas inställning till detta kollektiva självmord o förslavande, vilka krafter var verksamma?

  SvaraRadera
 3. Fler citat om demokrati:
  “It had been observed that a pure democracy if it were practicable would be the most perfect government. Experience had proved that no position is more false than this. The ancient democracies in which the people themselves deliberated never possessed one good feature of government. Their very character was tyranny; their figure deformity.”
  Alexander Hamilton June 21, 1788

  “The adoption of Democracy as a form of Government by all European nations is fatal to good Government, to liberty, to law and order, to respect for authority, and to religion, and must eventually produce a state of chaos from which a new world tyranny will arise.”
  Duke of Northumberland 1931

  “I have long been convinced that institutions purely democratic must, sooner or later, destroy liberty or civilization, or both.”
  Thomas Babington Macaulay

  “Democracy forever teases us with the contrast between its ideals and its realities, between its heroic possibilities and its sorry achievements.
  Agnes Repplier

  citat av Jefferson är dock okonfimerad som du har där ovan i artikeln.

  Intressant som vanligt.

  Vikingen vet inte om jag tipsat dig om den här serien men den är klart intressant:
  The Silencing of God: The Dismantling of America's Christian Heritage (Part 1)
  http://vimeo.com/19326572

  det är fem delar totalt, bara klicka på namnet på namnet på uppladdaren så finns resten där eller till höger i förslagsrutan.
  Klart intressant.

  Man ska inte glömma bort att demokrati är skapat av grekiska pederaster.

  SvaraRadera
 4. En till punkt är ju att de försöker skapa ett sekulärt samhälle, här i ligger mycket av vad man försöker skapa.

  Psalm 2 hela vägen, specifikt vers 1 till 6.

  Psalms 2:1 Why do the heathen rage, and the people imagine a vain thing?
  Psalms 2:2 The kings of the earth set themselves, and the rulers take counsel together, against the LORD, and against his anointed, saying,
  Psalms 2:3 Let us break their bands asunder, and cast away their cords from us.
  Psalms 2:4 He that sitteth in the heavens shall laugh: the Lord shall have them in derision.
  Psalms 2:5 Then shall he speak unto them in his wrath, and vex them in his sore displeasure.
  Psalms 2:6 Yet have I set my king upon my holy hill of Zion.
  Psalms 2:7 I will declare the decree: the LORD hath said unto me, Thou art my Son; this day have I begotten thee.
  Psalms 2:8 Ask of me, and I shall give thee the heathen for thine inheritance, and the uttermost parts of the earth for thy possession.
  Psalms 2:9 Thou shalt break them with a rod of iron; thou shalt dash them in pieces like a potter's vessel.
  Psalms 2:10 Be wise now therefore, O ye kings: be instructed, ye judges of the earth.
  Psalms 2:11 Serve the LORD with fear, and rejoice with trembling.
  Psalms 2:12 Kiss the Son, lest he be angry, and ye perish from the way, when his wrath is kindled but a little. Blessed are all they that put their trust in him.

  SvaraRadera
 5. Ett fel jag upptäckte i din artikel är att FN inte skulle ha någon religion, men de har en religion.

  The United Nations has been working diligently for decades to implement the one world government and one world religion as prophesied in the Bible. Hiding behind words such as: sustainable development, global warming, global consciousness, and civil liberties, they are busy implementing the plans laid out in the UN Charter, the Earth Charter, and many other UN resolutions. These plans include a globalization effort that would eliminate state sovereignty, and place the world's people and resources under

  the direct control of the United Nations - the same organization that seeks wisdom from spirit guides through new age meditation. It is important for Christians to be aware of these subtle changes in our policies and government. If we are caught off guard along with the rest of the world, who will be left to share the truth with those who would be lured into the false religion of the Anti-Christ?

  The purpose of Contender Ministries UN Watch is to keep Christians informed and prepared to present the truth in the face of increasingly powerful government, excessive political correctness, and a fast growing new age movement that is at the heart of the globalization agenda. May God bless you as you contend for the faith.
  http://contenderministries.org/UN/unwatch.php

  som du kan se så är New Age deras religion, dvs. samma religion som crackpots som antikristna David Icke osv.


  Lucis Trust (Lucifer Trust Publishing Company)
  http://www.jesus-is-savior.com/False%20Religions/Illuminati/lucifer_trust.htm

  http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_lucytrust12.htm

  så nog har de religion, precis som jag stött på ett flera kommunister som på samma gång varit spiritister.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, jag vet. Men för argumentationens skull gick jag inte in på det.

   Eliten använder sig av ateismen som en front. Det är i sig bunden till luciferienism genom att ateismen ersätter Gud med människan. Ska skriva fler artiklar som förklarar hur sekulär humanism kan att leda till världens undergång.

   Radera
 6. Karl Marx själv var satanist.
  http://horst-koch.de/joomla_new/content/view/134/145/

  SvaraRadera
 7. En sak folk bör fråga sig som är för globalism, hur blir man av med en global diktator? Precis, med olika nationer kan man fortfarande bli av med en diktator, men säg att en Hitler tar över som global diktator, hur blir man då av med honom?

  Globalism är så ogenomtänkt att det är läskigt att folk arbetar för det trots att de troligtvis inte kan se hur de skulle kunna bli av med en global diktator.

  SvaraRadera