tisdag 7 februari 2012

Vänsterbloggare vill se en "humanitär insats" i Syrien!

Bombvänstern är på gång igen och vill se en "humanitär insatts" mot Syrien. Denna vänsterbloggare twittrade ut sin avsky mot att Kina och Ryssland hindrar EU/USA från att bomba sönder Damaskus och fler städer i landet för att hjälpa till i den "arabiska våren" (läs al-Qaida våren). Jaja, fy skam för att ryssarna och kineserna är vettiga nog att lägga upp ett hinder mot det som kommer att resultera i ett massmord av kristna och övriga grupper som inte råkar vara al-Qaidas fränder. Och självklart kom det RT på denna inlägg från andra dårar.

Jag förmodar att något kommer att ge västmakterna ytterliggare fler chanser att ta sig in. Kom ihåg att mars är krigsmånaden döpt efter den romerska krigarguden. Och ja då kommer vi i första hand att höra FP:are och sossar pressa tveksamma och försiktiga moderater fram till om omröstning om att bomba sönder Syrien i syfte att störta Assad regeringen. Precis som det var med fallet Lybien.

Och jag slår vad om att FN-lakejen Sjöstedt kommer att se till att sitt parti röstar med ett rungande JA! Ty de är Bombvänstern. Och frugan Ann Måwe lär se till att Sjöstedt röstar som FN vill vad gäller både "al-Qaida våren", klimatalarmism och fler regleringar i marknaden så klart.

2 kommentarer:

 1. Allt handlar om uppbyggnaden till det här kriget:

  Psalm 83 and the Confederacy of Hate
  http://web.archive.org/web/20060821080311/http://www.harpazo.net/Psalm83.html

  Vad är de då lättare en koordinerad attack via en styrande eller en massa olika små diktatorer som ska försöka samarbeta? Små diktatorer som inte när samma hat till Israel som de som tar över, till motståndare som inte bryr sig om pengar på jorden. Ett gäng satanister som kallar sig muhammandaner som har hatet som sin största drivkraft (därför de ockulta nazisterna och kommunisterna gillar de så mycket, de är ju samma skrot och korn).

  Det här kriget kommer var så säker.
  Notera sedan hur alla dessa Israel hatande nationer inte alls är med när krigen som dyker upp i Ezekiel 38 och 39 dyker upp.

  Och sen eftersom du har lite problem med att förstå varför Israel är i Israel så rekommenderar jag den här artikeln:
  Israel - God's timepiece
  http://web.archive.org/web/20060818170057/http://www.harpazo.net/israel.html

  Jag hoppas du förstår bättre nu, jag ska försöka komma ihåg att hålla dig i mina böner så att du kan växa och bli en soldat som kan sprätta upp ännu större hål i fiendens linjer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. De misstag jag gör, gör jag ty jag är en fallen och syndig människa precis som alla andra av Guds barn. De jag gör rätt gör jag tack vare Herren.

   Tack för dina böner. Det betyder mycket att få böner i den goda kampen.

   Radera