måndag 20 februari 2012

Soros till attack mot Murdoch.

George Soros.
Jag tänkte jag skulle gå in på det som endast kan beskrivas som mediamogulernas stora inbördeskrig.

På ena sidan har vi George Soros, Public Service, Ted Turner och övriga socialistiska grupperingar i väst som hoppar och hejar på sommarens stora skandal, nämligen buggningsskandalen kring Murdochs medie imperium Newscore.

På andra sidan har vi Rupert Murdoch och alla andra alternativa medier till höger som på ett eller annat sätt är bundna till Murdochs imperium.

Låt oss vara tydliga om varför detta sker. Och varför det sker nu. Både Soros och Murdoch sysslar med i stort sätt samma sak. Och de är båda medlemmar i CFR. Skillnaden är att man inriktar sig på olika grupper i samhället. George Soros är mer bundna till vänsteretablissemanget och förespråkar öppet för det världseliten vill, nämligen en Ny Världsordning, dvs världssocialism med massiva regleringar och kraftigt höjda skatter. Murdochs uppdrag är helt annorlunda och även unik. Han gjorde stor succé med att lansera sitt media imperium då hans media agerade mer som ett motstånd mot det etablerade politiskt korrekta. Man fick även en betydligt mer familjevänlig syn som plötsligt fick större utrymme hos den västerländska publiken, i synnerhet i anglo-saxiska länder. Helt plötsligt hade vänstern en motståndare på planen, som dessutom gjorde stor succé. Många mer traditionella, kapitalistiska, familjevänliga, patriotiska röster fick komma till tals än hos Public Service. Vänsterns propaganda hade ett motstånd.
Rupert Murdoch.

Men Murdochs roll var mer komplicerat än så. Han skulle agera "GateKeeper". Under Bush-åren gav han den förra presidenten "right-cover". Dvs Bush kom undan med extrem vänsterpolitik genom öppna gränser ökad förlust av nationell suveränitet till NAU, massivt ökade utgifter för krig och räddningspacket och så vidare. Inget som borde stämma överens med klassisk högerpolitik.

När nu Obama tagit över Vita Huset fick Murdoch imperiet spela motståndaren. Det motsatta skedde i Storbritannien. Senast var det Gordon Brown och hans Labour Party som var vid makten. När Murdochs tidning The SUN gick ut för att stödja Tory Partiet inför senaste valet fick Murdoch ett personligt hot från självaste Gordon Brown.

"You are trying to destroy me and my party. I will destroy you and your company."

 Men det skulle först dröja ett år efter valet i Storbritannien som Labour Partiet skulle få sin chans att hugga ner självaste Murdoch.

I USA kom många högljudda kritiker mot Obamaregimen att komma till tals i främst Fox News. Bland annat Glenn Beck och Judge Napolitano. Trycket från dessa högljudda kritiker blev för mycket för George Soros. För många attacker mot Obama. Judge Napolitano och hans Freedom Watch fick läggas ner nyligen. Och du kan lägga din sista guldmynt på att George Soros hade ett finger med i spelet.

När det gäller Glenn Beck var det en mycket mer personlig kamp för George Soros. Glenn Beck gick inte bara hänsynslöst till attack mot Barack Obama, utan pekade ut George Soros som operatören bakom nästan all form av vänster aktivism ute på gatorna. Intressant är också att eliten var tvungna att se till att Glenn Beck inte kunde nå ut till massorna genom rutan innan de vågade lansera OWS-rörelsen. De skulle annars ha avslöjats direkt i direkt sänt TV.

Glenn Beck pekade också ut George Soros för hans enorma hyckleri och för alla bedrägerier han hade gjort sedan han var tonåring. Tillslut skulle Soros lyckas få bort Glenn Beck efter alvarliga hot mot Becks personal. Det är tydligt när man informerar sig om vad som sker mellan mediemogulerna att Murdoch ligger längre ner i matkedjan jämfört med George Soros. Därför är det inte helt omöjligt att Murdochs imperium faller sönder i bitar.

Här berättar Glenn Beck om en konfrontation mellan hans och George Soros mannar.George Soros ljuger rakt ut på CNN utan att skämmas. De flesta som är informerade vet att denne Soros är en sinnessjuk lögnare och till hans förtret är han avslöjad. Nu sätter han press på att Murdoch ska skärpa sig om han vill behålla sitt imperium.

2 kommentarer:

 1. Soros vågar alltså attackera The Prince of Darkness?

  Modigt eller dumdristigt?

  Jag konstaterar det som Jesus konstaterade att Satan rike slåss mot sig självt.

  Matthew 12:25 And Jesus knew their thoughts, and said unto them, Every kingdom divided against itself is brought to desolation; and every city or house divided against itself shall not stand:
  Matthew 12:26 And if Satan cast out Satan, he is divided against himself; how shall then his kingdom stand?

  de är delade mot varandra trots att de spelar på samma lag, med andra ord de är på väg att kollapsa, hela deras rike, även om det inte nått sin topp ännu så kommer dessa sprickor vara en del i deras fall.

  SvaraRadera