onsdag 8 februari 2012

Illuminatislottet i Belgien: Chateaux des Amerois (Mother of Darkness Castle)

Chateaux des Amerois
Det ni ser till vänster är det mystiska Illuminatislottet "Chateaux des Amerois" eller "Mother of Darkness Castle" i Belgien.

Slottet är mystisk på så många sätt. Det är var byggd år 1877 för Prins Philip tillhörande Illuminati-blodlinjen Saxe-Coburg och Gotha klanen. Men idag ägs den av Solvay familjen, kraftigt investerad i plast- och medicinindustrin för globalisternas eugenikprogram.

Utöver det är det väldigt svårt att hitta information om slottet. Men på 90-talet bröt det ut en skandal, Dutroux affären. För de som inte vet så har Belgien en lång historia av pedofili-skandaler. Men med Dutrouxaffären skulle detta nå en klimax. Mycket tydde på att denna skandal gick längre och längre upp i systemet och ända upp till den Belgiska politiska eliten, Kungafamijen och EU-kommissionärer.

Samtidigt så var det upp till 20 vittnen som "begick självmord". Trotts att många av vittnen gav information som sedan kunde verifieras valde HD att lägga ner fallet och deklarera vittnen som mentala fall. Detta ledde i sin tur till massprotester av upp till 300 000 människor samlades för att demonstrera mot hur domstolen agerade i fallet. Bland demonstratörerna fanns minst tre familjer som hade drabbats som var övertygade om att HD försökte täcka upp för många bland landets politiska och kungliga elit.

I rapporterna som kallas "X-files" i Belgien, då många vittnen valde att vara anonyma framkommer det mycket om omfattande pedofilligor, sexuellaorgier, och diversa perversiteter med barn som torerades och dödades i det som beskrevs som satanistiska ritualer. Ett ställe som nämns och som sticker ut i historien är det mystiska slottet Chateaux des Amerois. Det är tydligen där som eliten hade sina homosexuella-pedofil-satanistiska-orgier med bortrövade barn.

Slottet är bortsuddat även i Googlemap och det är extremt svårt att ta sig in till området där slottet ligger i. Nedan ser ni hur två män försökte ta sig in och fick med sig lite videoinspelningar från Mother of Darkness slottet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar