måndag 19 mars 2012

Anonymous börjar tappa masken, "Sabu" hintar på samröre med CIA.

Anonymous, inte så anonyma längre.
Hector Xavier Monsegur a.k.a. "Sabu". En ledande medlem inom hackergruppen Anonymous och ledaren för Lulzsec avslöjades nyligen som en FBI-agent.

Nu berättar The Guardian journalisten James Ball om en intervju han gjorde med "Sabu" i somras, där denne "Sabu" hintade på att han skulle arbetat åt CIA. Något som han själv nekade, men ändå la fram som på ett märkligt sätt, tyckte journalisten James Ball.

Med facit i hand är det dock inte så märkligt. Intervjun gjordes innan vi ivste att Monsegur var en puertorikan som jobbade åt FBI. Han avslöjade i intervjun en hel del kunskap om "false flag"-metoden då han själv förnekade att han skulle haft samröre med islamistiska grupperingar. Det var i detta sammanhang som ämnet kom upp under chatten med den brittiske journalisten där att anklaga honom för att vara en CIA-agent skulle vara förkastligt. Han bad även James Ball och undrade när de skulle publicera rykten om att han var CIA för att sedan låta honom förneka det.

Ett märkligt uttalande tyckte James Ball, men endast nu i efterhand förstår vi varför Monsegur var ivrig att så tidigt få förneka den sortens anklagelser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar