måndag 19 mars 2012

SD: Makten åter till folket!

Nu är SD officiellt det enda riksdagspartiet som vill lämna det kommunistiska EU-projekt och värna om vår nationella suveränitet. Idag skriver sverigedemokraten Johnny Skalin ett kritisk inlägg på SVD gällande EU och avslutar med ett rungande "makten åter till folket!". Det är inte oftast en politiker skriver så men det är skönt att läsa. Skönt att det fortfarande finns dem som prioriterar nationell suveränitet istället för global träldom.

På tal om det kommunistiska EU så blev SVT:s "hitpice" mot Ungern ett lågvattenmärke för svensk media. Häxan Cecilia Malmström är globalisternas talesperson och en regisör, uppenbarligen tillhörande kulturvänstern i Ungern, slänger hela köksbänken mot den ungerska regeringen med förhoppning om att TV:tittarna ska tycka illa om dem. Huvudfrågan gäller så klart Magyar Nemzeti (den ungerska riksbanken) och dess samröre med George Soros som nu EU gärna vill skydda.

Se även talet om rovdjurspolitik som EU sedan i höstas lagt sig i och tänker dra Sverige inför rätta för. Nationell suveränitet är som vanligt under attack från EU. Även det uppenbara infiltrationen av kommunister inom moderaterna diskuteras lite diskret i programmet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar