tisdag 27 mars 2012

Anonymous planerar att stänga av hela internet natten mot den första april!

Ingen internet fom 1 april om Anon får som de vill.
Anonymous som uppenbarligen är en CentCom skapelse under Amerikanska försvarets Operation Earnest Voice (OEV), hotar nu med att stänga av hela internet om bara några dagar.

Tydligen så gör de detta bland annat därför att sex medlemmar från deras syster-organ, Lulzsec, och själva Anon, arresterades nyligen.

De flesta analyser pekar på att sättet Anonymous kommer att gå till väga är genom att attackera DNS-servrarna. DNS (Domain Name System) är de helt blanka sidorna på nätet.

Det hela börjar likna en klassisk operation för att tvinga fram fler regleringar och censur på nätet. Anon riktar sig inte bara mot företag och stater utan även mot enskilda personer så som deras anarkistiska ideologi tydligen förespråkar. I följande video kommer Lulzsec fram med tydliga hot.Observera att YouTube-kanalen heter "FawkesSecurity".

Här ser ni lite om arresteringen av Anon/Lulzsec-medlemmarna.


6 kommentarer:

 1. Det är nog dags att vi börjar be mot dessa organisationer.

  Jag börjar störa mig enormt på dessa babyloniska hedningar. Den här andra grupperingen Lulsex är ju fylld med muslimer.

  Vidare så är CIAs counterterrorist chef mussla...
  http://www.jihadwatch.org/2012/03/at-cia-a-convert-to.html

  snacka om skämt. Men katoliker och muslimer har ju massor med gemensam historia.

  Noterade en annan sak också, Putin åker på statsbesök till USA i Maj och Israel i Juni, så garanterat inget Iran krig då.

  Vidare så får du gärna kika in din big brother e-mail because you got mail.

  SvaraRadera
 2. Vet inte om du känner till att han som bleker håret är med i en "skön" new age kult.
  http://www.canadafreepress.com/index.php/article/30736

  och han är ju även socialist, precis som dessa anonymous (tittar du på deras alla aktioner så ser du socialismens röda tråd genomgående) och han är ju själv en "hacktivist".

  Och precis som du säger så leder deras agerande automatiskt till nya lagar, nytt internet med facial recognition, DNA sampling osv.

  Det är det klassiska problem - reaktion - solution, där man skapar problemet, skapar reaktionen och lägger fram lösningen.

  Och om de mot förmodan inte skulle vara CIA så är de så jävla korkade att de såg till att Storebrorssamället implementerades med stormsteg.

  Men som sagt det luktar Gov. om hela grejen.
  Jag tänker bland annat på Darpa / Information Awareness Office (IAO) när jag ser Anon, sånt här är ju något som de älskar att leka runt med.
  http://www.information-retrieval.info/docs/tia_logo_large.jpg

  Sen är ju i den där videon där de talar om "anarchy" en dead giveaway, ordo ab chao.

  Skapa kaos/anarki så den nya ordningen kan träda in. Blir inte mer NWO än så, för de måste ju stopp den gamla världsordningen för att kunna föra in den nya.

  Så lawlsex är NWO, precis som socialism är en del av NWO. Fittnyllen hela högen men de ska alla dela den eviga elden tillsammans, blir inte många louls då så bäst de skrattar medans de är här, snart är det slut med det.

  SvaraRadera
 3. Du skrev tidigare om den tvivelaktiga rollen som Anonymous och Wikileaks spelar. Det är med största sannolighet sant. Ordning ur kaos. Makten behöver en förevändning att använda kill switch. Anonymous kan vara ett mycket lämpligt verktyg för det. Det sunda förnuftet säger att varken Assange eller dessa anonyma skulle överleva en dag om de verkligen stod på andra sidan av barrikaden. CIA/MOSSAD/MI5-6 har riktiga proffs både på hacking och mord och sagan om the braves är sydd med tunna trådar så man matar populasen med välorkestrerade operetter. Makten har historiskt en enda metod att tysta oponenter; likvidering.

  SvaraRadera
 4. Vidare så har de ju sitt Stuxnet virus som de kallar Project Mayhem, precis som NWO filmen Fight Club.
  http://www.abovetopsecret.com/forum/thread776855/pg1

  som de startade i November?
  Förvånar inte mig om de använder det till att attackera DNS servrar med.

  Daily Paul har lite intressant om just anarki
  http://www.dailypaul.com/98914/anarchy-nwo-infiltration

  Om du minns i NWO-Fight Club så börjar ju Project Mayhem hyfsat oskyldigt, lite civil disobedience till att sluta med krossande av krediter och sänkta skyskrapor osv.

  Det är som upplagt för att implementera Cash less society och mark of the beast för att svära lojalitet till Antikrist.

  Då krossandet av krediter och dess servrar skapar ett gigantiskt kaos och så kommer den starke mannen ut ur skuggorna och presenterar paketlösningen, får gärna vara krig osv. också så han kan komma med den falska freden.

  Poängen är ju att skapa så mycket kaos och lidande att folk accepterar förslavning frivilligt och där är anon en viktig komponent.
  Och med tanke på hedniska folk är numera så kommer de älska honom när han kommer.

  Jag menar nermesandet av lagarna är en annan viktig komponent i det hela, dvs. rättvisan hånas och så kommer han då med "rättvisa".
  Det kommer ju se ut som en hjälte på en vit springare som kommer och "saves the day".

  Vidare då om det nya internet, säg att de lyckas släcka ner internet, det kommer innebär att kontrollen av internet går över i internationella händer, man försöker ju få FN att kontrollera internet.
  US Remains Silent As United Nations Works To Place Internet Under ‘International Control’
  http://www.nowtheendbegins.com/blog/?p=8829

  Man bygger om hela skiten med killswitches (som windows8 tydligen ska ha inbyggt? http://vigilantcitizen.com/latestnews/windows-8-will-have-a-kill-switch/ )

  Vidare så blir det ju ett ramaskri då och självklart att "FN måste ta över internet så inte internetterrorister som anon&lylsix kan förstöra internet igen".

  En annan dead give away är att de aldrig försvarar nationer, de attackerar däremot nationer som duktiga små globalister.

  SvaraRadera
 5. Hmm ingenting hände, var lite segt en halvtimme eller så men det tror jag mest var att det var "rush hour" på internet i USA och det var specifikt amerikanska servrar som var sega.

  Försvann det lite botnät och annat kul när de arresterade ett par av dessa socialisthackare?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev väl ett "Lulz" som de själva kallar det.

   Radera