onsdag 28 mars 2012

Obama: "Efter mitt val har jag mer flexibilitet".

Medvedev är fortfarande Rysslands president någon vecka till. Han träffade nyligen Obama och på slutet av den 90 minuter långa mötet sa Obama med ett lite lägre röst: "Det här är mitt sista val. Efter mitt val har jag mer flexibilitet.".

Det verkar som att Obama försöker kohandla lite och köpa lite tid för att låta Brzezinski-gänget få fria händer från och med efter valet 2012. Medvedev verkar förstående å sin sida, och kommer att vidare befodra detta till sin efterträdare. Det finns långtgående spekulationer kring detta. Pratar de om Syrien? Om placerade missiler? Vi vet inte, men många inom USA är mer oroliga över att Obama kommer att verkligen släppa loss och införa totalitär kommunism efter valet, och att valet 2012 kanske är det absolut sista chansen amerikaner kommer att få för att avsätta Obama utan att använda fysiskt våld.

Å andra sidan har vi pretendenten Mitt Romney som försöker samla delegater. Det verkar gå trögt för honom och han vill gärna undvika en så kallad "brokered convention" när det är dags att samla delegaterna på RNC i Tampa Bay, i augusti.

Senaste nytt avslöjade Romney-kampanjen att Knight of Malta George H W Bush kommer att stödja Romney. Vad det kommer att innebära vet vi inte. Det finns många som redan avskyr Bush-klanen. Men också de neo-cons som fortfarande dyrkar den nazi-finansierande familjen.

Något som inte heller är helt säkert är hur Romney kommer att agera gentemot Iran. Han säger en hel del om att han inte skulle tveka om att bomba sönder Iran om han bara fick chansen. Som jag uttryckte det tidigare, så tror jag faktiskt inte det kommer att bli ett öppet krig med Iran någon gång snart. Det skulle i alla fall förvåna mig. USA och även Israel har haft en mycket positiv relation med mullurna som de själva gav makten till. Det är ett mycket bekvämt läge där de med uttalanden på varje sida kan påverka oljepriserna och där WallStreet-insiders kan ha sina bedrägerifester.

En sunni-muslimsk vloggare på YouTube har ett intressant perspektiv över det hela. Och kanske även en och annan neo-con skulle tveka på att lägga sin röst på just Romney om de fick se videon.


3 kommentarer:

 1. Du bör ju kolla profetiskt på detta istället för sekulärt och där har vi Iran som attackerar Israel och inte tvärtom, och det rör sig om konventionellt krig.

  Sen glömmer du bort att det är Jesus vs. Satan
  och alla dessa politiker är på Satans sida.

  Visst det är internstrider inom Satans rike, men du kan ge dig på att de alla är dina fiender.

  SvaraRadera
 2. "After Obama promises to sell out our secrets to Russia, Pravda endorses him!"
  http://www.weeklystandard.com/blogs/pravda-mitt-romney-out-touch-out-date-unelectable_634772.html

  Precis som Clintoon sålde ut en massa av deras hemligheter till Chi-com som den "gode" kommunist han är
  http://www.freerepublic.com/focus/f-news/940025/posts

  http://archive.newsmax.com/archives/articles/2003/5/26/214938.shtml

  SvaraRadera
 3. Mörkast under lyktan. Så vill jag sammanfatta politiken. För mycket fokus på Iran och för lite vad det egentligen handlar om; Ryssland. Obamas charmerande ljugande kanske imponerar på Medvedev men, tack o lov, blir han förpassad till bakgrunden och Stålmannen Putin lär inte bli lurad. Det har han redan sagt upprepade gånger. Han kommer inte att bli charmad av narcissisten. Det handlar främst om positionering av "defence shield" framför Rysslands dörr och kan bli aktiverad i händelse av en rysk respons på en USA/NATO attack. Det är CFR som sätter agendan för USA politik och Zbigniew Brzezinski är mannen som har plockat upp både Jim Carter och Barack Obama. "The Grand Chessboard" är hans politiska testamente och det är han som styr Obama fullt ut. Romney och de andra sk kandidater är helt ovidkommande.

  SvaraRadera