onsdag 7 mars 2012

Sammanslagning av opinionsmätningar för februari 2012.Sammanslagning av samtliga opinionsmätningar för februari 2012 är det ni ser ovan. Inklusive den senaste Sentio-mätning som visade att SD var det tredje största partiet. Av någon anledning har Sentio varit motvilliga att publicera sina mätningar. Jag såg att detta först kom ut när Socialdemokratiska Aftonbladet publicerade mätningen på sin blogg(!) endast för att skryta om att sossarna växte. De nämnde inget om SD. Men infokrigare var noga med att påpeka faktumet att SD var det tredja största partiet via twitter. Sedan var det bara en tidsfråga innan den alternativa median hakade på och avslöjade MSM:s tydliga censur. Så nu har vi i alla fall en fullständig sammanslagning med samtliga åtta bolag som mäter partisympatier.

Resultat:

M 32,6%
S 27,2%
MP 10,4%
V 8,2%
SD 6,3%
FP 5,6%
C 4,7%
KD 4%
Övr. 1%

Analys:

Jonas Sjöstedt-effekten verkar ha peakat. Kanske VPK håller sin ställning eller börjar tappa. Även om jag märker att många söker kring mätningar på google just nu så har jag min artikel om Jonas Sjöstedt som toppar besöket på den här sidan. Så det är bara bra om han avslöjas. som den FN-lakej han är.

MP ökar inte heller, det är istället sossarna som verkar samla krafter nu. Även om Stefan Löven inte gjort särskillt mycket. KD verkar gynnas av inre konflikter inom regeringen vad gäller de senaste turerna kring insemination och den perversa hermafroditiseringen av Sverige. Frågan är vad KD kommer att kunna åstadkomma under denna process. Inte mycket mer än att de irriterar övriga tre liberaler som då inte kommer att rädda dem från att trilla ur Riksdagen vid nästa val.

Hos SD, FP och C är det inge större förändringar, C tar kanske något från M medans FP tappar något. Trotts att M tappar är de överlägset störst och ligger klart över valresultatet.

Källa: status.st

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar