måndag 5 mars 2012

Är Ryssland skrifternas Gog & Magog?

Sino-sovjetisk-muslimsk trupp till attack mot väst (i en snar framtid?).

Ett "ekumeniskt" möte år 2007.
Jag vet inte vart jag har Ryssland. Jag vet inte vart jag har Putin. Jag var en av dem som jublade när Putin gjorde det det egoistiske fyllot Boris Jeltsin inte var kapabel att göra. Putin slängde ut Rothschild-agenterna och på senare år har till och med försökt råda bot på en del av landets stora problem vad gäller det låga barnafödandet.

Samtidigt är jag inte beredd att hoppa på Putin-tåget precis som många andra infokrigare mer eller mindre gjort. Självklart finns det nyanser i det hela. Sättet som vår media medvetet ljuger och gör vad de kan för att demonisera Putin gör att vår reaktion blir att istället stödja den som vår media attackerar. Ungefär som med Syrien-frågan och även nyligen Lybien. Det blir liksom lite av en reflex ibland. Henry Makow har en bra artikel gällande Putin.

Passande bild i sammanhanget.
Jag anklagar inte heller ryska folket, då de egentligen inte har ett val. Putin är egentligen det bästa alternativet om man ska jämföra med alla intressemiljonärer och kanske framför allt bolsjevikerna. Men frågan är ändå om inte det är meningen att Putins Ryssland ska spela en viktig roll för vad den globala eliten planerar i vår närmaste framtid.

Många som är engagerade i informationskriget är väl bekanta med vad CIA sysslat med, även så MI6 och MOSSAD och till viss del även BND och DGSE. Men sällan om någon gång hör man talas om FSB och deras sysslor. Intressant i sammanhanget är fallet K-141 Kursk som sjönk med alla 118 själar. Det finns teorier om varför denna ubåt hade låtits sjunka medvetet av Kreml. Dimitri Khalezov, en före detta rysk officierare som var specialist inom kärnvapenteknik, vittnade om att ubåten hade med sig 24 kärnvapen var av 22 var stulna, något som Kreml förnekar.

Russia Today (RT) är en ganska bra nyhetsförmedlare om man jämför med vad vi har här i väst. De lyckas reta upp ledare i väst med deras avslöjanden. Men vi bör inte heller glömma att denna kanal styrs direkt från Kreml. Och det är inte förvånande över att de inte vill tala om de problem de har i det egna landet för att istället konsentrera sig på problemen som finns i väst.

Vidare är Rysslands allians med Kina och Iran något som egentligen passar hela upplägget av det kommande tredje världskriget. Vi får inte glömma att Knights of Malta haft sitt inflytande i Ryssland sedan åtminstone 1700-talet genom Hospitaller Orden. Varför skulle Knights of Malta släppt taget över en så mäktig område bara på senare år och fram för allt när utvecklingen går mot att bygga upp två väl upprustade sidor mot varandra för det kommande, planerade, tredje världskriget.

Det verkar som att Ryssland ska få spela ut sin roll vare sig de vill det eller ej. Ezekielboken kommer till åtanke. En del har redan tidigare pekat ut Ryssland som skrifternas Gog & Magog.Utöver det vi kan få fram från de Bibliska finns även det några profeter har beskrivit. Om en kommande rysk invasion. Och det finns även kartor kring hur detta skulle kunna se ut. För Sveriges del är Anton Johanssons profetsior mest intressanta. Främst för hur detaljrik hans beskrivning av den kommande invasionen från ett Ryssland i krig mot Sverige skulle se ut. Johansson var en enkel svensk bondpojk som beskrev allt från Titanics undergång till första världskriget innan de skedde.

Nu har Putin vunnit valet i Ryssland. Vem vet, det kanske är för det bästa ändå. Hur som helst har jag blandade känslor inför detta. Och på tal om känslor så var det just det vi fick se från honom själv efter valsegern. Som det är underförstått av texten ovan behöver inte Putin vara en del av konspirationen för att scenariot ska funka för den globala eliten. Det räcker med att tvinga honom till "rätt" reaktion. Fortsätt peta på den stora sovande björnen så får vi se vad som sker.

7 kommentarer:

 1. Intressant om denne Johansson som väl få hört talas om tidigare utifrån att Nostrademus har behandlats av så många tolkare.

  Är nog många som är kluvna angående Putin, huruvida han är fågel eller fisk, men för tillfället känns hans närvaro som motvikt lite tryggare.

  SvaraRadera
 2. Ta fram en karta titta vilken huvudstad som ligger nästan exakt Norrut från Jerusalem.

  Värt att läsa igenom:
  RUSSIA AND HER ALLIES
  http://www.heritagebbc.com/archive3/0248.html

  Magog
  http://web.archive.org/web/20061026092348/http://www.harpazo.net/magog.html

  det är helt uppenbart, precis som profetian om att Israel åter skulle föras åter till sitt land, fanns ju inte på världskartan innan 1900talet, var bara de Bibeltroende som trodde på att de verkligen skulle komma åter till sitt land. Fantastisk profetia som inte går att refutera.

  SvaraRadera
 3. Sen om du inte läst den ännu så borde du läsa den:
  Israel - God's Timepiece.
  http://web.archive.org/web/20061201012657/http://www.harpazo.net/israel.html

  tänker du efter så förstår du även varför man störtar alla dessa muslimska diktatorer i närområdet.

  Här en till intressant artikel i ämnet Gog och Magog:
  http://www.cuttingedge.org/News/n1037.html

  SvaraRadera
 4. "Som det är underförstått av texten ovan behöver inte Putin vara en del av konspirationen för att scenariot ska funka för den globala eliten. Det räcker med att tvinga honom till "rätt" reaktion. Fortsätt peta på den stora sovande björnen så får vi se vad som sker."

  Om du läser Ezekiel 38 (i din King James mannen) så kan du notera att Herren självt ser till att Gog får kättingar i sina käftar och dras in i kriget.

  Ezekiel 38:3 And say, Thus saith the Lord GOD; Behold, I am against thee, O Gog, the chief prince of Meshech and Tubal:
  Ezekiel 38:4 And I will turn thee back, and put hooks into thy jaws, and I will bring thee forth, and all thine army, horses and horsemen, all of them clothed with all sorts of armour, even a great company with bucklers and shields, all of them handling swords:
  Ezekiel 38:5 Persia, Ethiopia, and Libya with them; all of them with shield and helmet:

  notera att du saknar alla närstående Israelhatar länder som Syrien, Libanon, Jordanien, Egypten, Saudiarabien och "Palestina", läser du Psalm 83 och Obadiah så kan det ge dig en ledtråd om att Magog troligtvis tvingas in i ett krig då dessa nämnda grupper som saknas i den Magogiska invansion saknas, de borde ju vara som flugor på koskit i en attack på Israel, men konstigt nog så är de inte med i denna stora fler nationers attack på Israel, mest troligt är att de blivit förintade eller subjugerade av Israel, läser du Isaiah 13 t.ex. så har vi Damaskus förintanden, den stad i världen är äldst på så vis att den aldrig förintats, men i Isaiah 13 så har Damaskus blivit en ruinhög.

  Som sagt finns en hel del för dig att studera.

  Här om Psalm 83, om du tar fram gamla kartor över områdena som nämns där så kommer du se att de i stort sett perfekt uppfyller de geografiska positioner vi ser Israel av idag i, den så kallade "Västbanken" och Gaza är ju t.o.m. med där (Judea och Samarian som det heter egentligen och inte "Västbanken" som man kallar det på nyspråk (världens största och enda flodbank som går över bergskedjor...))

  http://web.archive.org/web/20060821080311/http://www.harpazo.net/Psalm83.html

  SvaraRadera
 5. Anton Johansson har jag läst tidigare, såg en massa konfirmerade falsk profetior bland hans profetior så han kan du slänga i väggen direkt finns någon bok med hans profetior att läsa, läser du den så framstår det tydligt att killen var en falsk profet, har för mig att jag brände mitt exemplar när jag var klar men har sett den i en massa "kristna" bokhandlar.
  Som i stort sett alla dessa pingsprofeter, har fortfarande inte stött på en som inte var en falsk profet, men det är ganska uppenbart då hela pingsrörelsen är baserad på en lögn och startad av en sodomit (den moderna varianten, denna irrlära låg ju i träda i över 1000 år för att populariseras på 1800talet när all sköns ockulta rörelser fick ett uppsving, däribland pingsteriet som är i mitt tycke en ockult/spiritistisk rörelse, se här t.ex.: http://wayoflife.org/database/strangehistory.html ).


  Nostradamus är också en konfirmerad falsk profet han bör du också kasta under vagnen.

  De två har inget med det här att göra.

  Top 10 Prophecies of Nostradamus Debunked
  http://listverse.com/2007/09/14/top-10-prophecies-of-nostradamus-debunked/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för dina fantastiska inlägg! Det är sånt här jag efterfrågar efter den här sortens blogginlägg.

   Radera
 6. GOG är Japan och MAGOG är Kina !.

  Arne Strand.

  SvaraRadera